tehnika gledanja

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ma no nikoli ni prevroče za piti ali seksati
cool-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
U jebemtiš ti maš pa celo strategijo gledanja. Kaj žena pa nič ne gleda?

Kaj češ, imam bogate izkušnje.
Žena gleda kje so otroci.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
U jebemtiš ti maš pa celo strategijo gledanja. Kaj žena pa nič ne gleda?

Kaj češ, imam bogate izkušnje.
Žena gleda kje so otroci.

Car.
hysterical-1.gif

Glede gledanja. Nekaj mi pa ni jasno. Zakaj se nekatere oblečejo v hude miniče, pokažejo 80% jošk z novim dekoltejem....hkrati pa se zmrdujejo, če jo kak tip gleda v rit ali joške. Kaj teb ni jasno ženska? Če bi jaz oblekel bele prozorne, oprijete pajkice, vzel viagro in hodil s trdim tičem po centru Ljubljane, se sploh ne bi čudil, če bi me vsi gledali..., kaj šele, da bi se zmrdoval "češ, lej jo pokvarjenko, k me gleda v tiča...jaz pa sem oblekel pajkice in vzel viagro samo zato, ker se tako počutim svobodno in samozavestno".

Če oblečeš kratek minič in nimaš ravno 80+ kg pač pričakuj, da bodo padali pogledi...in celo buljil bo folk. Tako kot jaz to pričakujem v primeru, da oblečem oprijete pajkice.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
vse mi je jasno, samo ne vem, zakaj bi rabil viagro...sam na æebelico majo misli, pa ti bo stal kot spomenik stalinu v rigi...
tongue-1.gif

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Nimam pojma. Vpraš na 113 al pa še raje na 080 1200 - anonimno. Zadnja opcija je boljša, ker če uporabnica izve, da sprašuješ za njene slike, te bo poskušala omrežit ... zdej je pa na tebi, če si tega želiš, al mogoče pač ne?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Do I smell Don_Corleone? Ker samo on je zmožen v povsem NAVADNEM, pretečem ZS-ju (dej skopirej vsebino prosim - aja ne, jo bom jaz) vidit da hočem moškega omrežit... Res,... Ne moreš verjet kaj si vse lahko moški domišljajo.

Vsebina mojega ZS-ja tebi, kjer te sprašujem o tem kje si videl moje fotke oz. kdo ti jih je dal:

" No torej, kdo ti je dal moje fotografije? Glede na to, da veš kakšna sem in tko dalje, poznava se osebno 100% ne, me res zanima od koga so prišle.

LP "

Res sem huda osvajalka, kaj?

22. jul 2007
1.398
43
48
Citat:
Uporabnik alter01032010 pravi:
Nimam pojma. Vpraš na 113 al pa še raje na 080 1200 - anonimno. Zadnja opcija je boljša, ker če uporabnica izve, da sprašuješ za njene slike, te bo poskušala omreŞit ... zdej je pa na tebi, če si tega Şeliš, al mogoče pač ne?
Saj zato sprašujem, da vidim če se splača tvegati ali ne........
grin1.gif

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Citat:

Če bi jaz oblekel bele prozorne, oprijete pajkice, vzel viagro in hodil s trdim tičem po centru Ljubljane, se sploh ne bi čudil, če bi me vsi gledali..., kaj šele, da bi se zmrdoval "češ, lej jo pokvarjenko, k me gleda v tiča...jaz pa sem oblekel pajkice in vzel viagro samo zato, ker se tako počutim svobodno in samozavestno".

Parado ponosa si zamudil za kakšen mesec
cool-1.gif
.

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Mislm ... kot taprav dec ne odgovarjam na ZS mladoletnic. To je prvo. Kot drugo pa mene kot tipa sploh ne bi zanimalo, kdo je šeral moje slike, ker če jih je dobil na netu (drugje jih ni mogel), potem so javno dostopne, knede?

In res je, 100% se ne poznava. Včasih slika pove več, kot pove 100 besed. Moram še kej napisat?