Eh... če gre men kej na živce, mi gre pa to, da dejansko moški mislijo da gremo ženske na plažo, plesat, naročit pijačo, samo zato da bi privabile poglede in dobesedno VSAK misli, da je alfa samec in se napihuje ko žaba.
Primer: Sem šla s kolegom zadnjič za vikend na morje malo, se njemu zlušta hladen drink in grem jaz iskat (sva metala kovanc, lol). Pridem do šanka, okoli njega 5 posušenih rjavih prekel s sončnimi špegli gor, me pregledajo od nog do glave, nakar začnejo; Kako pa to da si sama, a si s prjatlco, kaj pa piješ, dej mal se used sem,... skratka primitivne izjave, nakar mrko pogledam in rečem, da sem s fantom. So utihnil v sekundi.
Zdej pa resno ej, pleševa s prjatlco enkrat pač tko kot se pleše, pa že pride mim skupina tipov in se nalima zraven. Ko so ugotovil, da ne bo NIČ so začel; Pa kaj pol sploh ven hodte če ne iščete tipa?
Ja mislm, kle so mi pa živci popustil in sem rekla; A če maš tipa, to pomen da pol pa ne moreš in ne smeš več ven hodt, ampak se morš sam še doma zadrževat al kaj?? Dolge surle, neki so se kao posmejal in šli k drugima dvema.
Kdo zdej teži komu in kdo da komu mir, lepo prosim. In ja, ravno zarad tega teženja js ne gledam nikogar dalj kot pol sekunde če je moškega spola na takem kraju da bi lahko moje sekudne poglede že pretvoril v misel, da mi je ful hud.
Tko da čist štekam punce ki dejansko to napišejo, ker vem da to tudi mislijo.