tehnika gledanja

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Živjo tehniki,

no zdej je tle poletje in nam je vsem skupaj vroče. Večina se nas hladi na morju, v senci in tam nimaš kaj dost za delat kot gledat folk. Tipi gledate bejbike, bejbike gledamo tipe itn. En moj frend recimo uporablja sončna očala
cool-1.gif
Pa vi a samo gledate ali tud tehnično osvajate, se spogledujete? še link z nasveti

majč

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Če že od daleč vidim da je lušna, jo lepo pogledam v oči ko je bližje (ne tako kot da bi jo že slačil v glavi), mogoče kaj rečem, se nasmehnem,pomežiknem ipd. ipd. ipd., mogoče kakšna malo čudno pogleda pa dobi nazaj npr. ja kaj čem ti jest če si lušna, pa je prec bolš
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mene moja doma tako ven posesa, da kaplice soka ne premorem več, če pogledam kiro me prav zaboli, da se mi ženske gabijo tisti dan, tako da... Ti pa kar glej... Bojim se da bo tako ostalo do konca tvojega živlenja...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja neeeeee, una dva imata svoje bejbe in pol jima težita, če gledata druge in ker ste tipi za take svari dovzetni si pol zmislite take in drugačne pripomočke za gledanje.

majč

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
ksz

nekoč je že Elvir_VR6 dal napotke kako zapecat babo na plaži:

"Primer 4. plaža:
brisačo morš dat čim bliži željene osebe. in potem se začneš nacejat s pivom (vsaj 7 jih morš ruknt) in piksne zlagaš lepo v vrsto. zelo bistveno je da med zapeljevalnim postopkom ne rigaš. super je da tud mal zakurš(če je le možno) zato ker te bo hitreje opazila (zarad dima). če hočeš velik dima namečeš mokro travo na ogenj in se delaš kot da nč ni (najbolš je da se delaš da si roke greješ) . ko se ji začnejo solziti oči zarad dima z boso nogo stopš na ogenj in delaš ob tem resn obraz.(punca bo takoj opazila blazno požrtvovalnost). potem ji sam od sebe ponudš pašteto pa kruh . če to ne vžge ji vržeš mivko v oči in rečeš "no pa nč". sam vam povem pašteta dela čudeže..."

lp

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Jaz najrajši pogledam v oči, ker je to vljudno, ampak te pa zmirom kar refleksno pogledam še v zizike, no tam se mi pa ponavadi oke zaskočijo. Te pa focn dobim ker tak buljim, sploh nobena nea vidi tega kot kompliment. Pa zaka te sploh tak pljuča vun napenja, direktno tebi v fris, ampak samo zato da nea smeš nič gledat?

Imam slabe izkušnje, tak da če zaj neka joškarica mimo pride, se rajši delam da sn péder pa me na miru pusti.

Za zmirom vaš, Batate

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, na zadnji prasici, ki je na men sprobavala svojo tehniko gledanja, sem jaz sprobal triangle choke hold...stavim da je ta [censored] še vedno v bolnici...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Ah igrice. Ce ti je vsec, gres do nje in jo ogovoris. Na kak nacin se pa ne da napisati ker je odvisno ogromno dejavnikov.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, na zadnji prasici, ki je na men sprobavala svojo tehniko gledanja, sem jaz sprobal triangle choke hold...stavim da je ta [censored] še vedno v bolnici...

hahahhahaha

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
1. Ko je še bolj daleč, si dobro ogledam celotno postavo in skladnost oblin.
2. Ko pride nekoliko bližje, si dobro ogledam joške.
3. Ko je še nekoliko bližje prečekiram obraz.
4. Čisto ob blizu jo pogledam v oči. Razen če sem pri točki 2 opazil kaj omembe vrednega.

Ženski spol opazujem tudi če je ob meni žena, potem pa se kregava. Pa ne zato ker gledam, ampak ker ona skritizira skoraj vsako, jaz pa imam nekoliko nižja merila. Ponavadi jo zmoti frizura (ne mara, da ima baba kratke lase), kako je oblečena ali pa kaj drugega.