Hvala za obvestilo. Iskalni indeks se počasi generira, bo trajalo verjeto do jutri zjutraj.Iskanje po forumih z uporabo datuma ne deluje. Brez datuma najde tudi deset let stare poste, tiste od letos pa nikakor.
Hvala za obvestilo. Iskalni indeks se počasi generira, bo trajalo verjeto do jutri zjutraj.Iskanje po forumih z uporabo datuma ne deluje. Brez datuma najde tudi deset let stare poste, tiste od letos pa nikakor.
kakšne so omejitve pri priponkah? prej je bilo kar neugodno malo, sedaj pa sem tudi hotel testno eno fotko naložit, 2mb pa je napisalo preveliko?
oz pri kaki manjši napiše napaka na strežniku, ko naloži...
Z up. imenom za prijavo se ne da prijaviti (prej sta bila dva, oni za prijavo in oni, ki je viden na forumu) , dela tudi kombinacija email + geslo.
Podpisi so šli v /dev/null ?
Ojoj! Naleteli smo na težave.
Your signature is 2 line(s) too long.
Podpisi, sem preveril, je ostal oz. se je prenesel, samo forum javi ta sledečo napako:
Kakšne so omejitve podpisa ?
btw, funkcija "ne kaži postov določenega uporabnika" se ni prenesla po nadgradnji.
Pa če se da narediti, da so neprebrane teme znotraj posameznega foruma bolj vidne. Rahel bold je vsaj za moje pojme premalo viden.