Modul 1: obvezni tečaj
1.Tašča ni zmaj,je le moževa mati.. (2000 ur) 2. Moj mož ni moj osebni bankomat. (350 ur) 3. Zrezek je okusnejši od polnjenih bučk. (500 ur)
Modul 2: življenje v dvoje
1. Zakaj postelji ni dovolj le leči in dati noge narazen. (50 ur+praktični prikaz) 2. Obiskom ne razlagaj bedarij ,ki jih počne tvoj mož. (500 ur) 3. Premagati paniko če izgubiš pilico za nohte. (550 ur)
1. Ne izgubi živcev,ko mož gleda nogometno tekmo s prijatelji v domači dnevni sobi. (100 ur + praktični del)
2. Razumeti, da ne potrebuješ 50 parov različnih čevljev. (800 ur)
3. Kako najti paličico za preverjanje olja v avtu. (500 ur)
4. Kako preživeti PMS brez dramatiziranja. (100 ur)
Modul 3: prosti čas
5. Kako se urediti za na zabavo prej kot v treh urah. (100 ur+ praktični del)
6. Prdenje brez slabe vesti. (praktični del-zunaj)
Modul 4 : tečaj avtomehanike
7. stopnja (začetnice): deli avtomobila. (prikaz z diapozitivi)
Obrni ključ naprej-zagon vozila
Obrni ključ nazaj-vozilo ugasnemo
2. stopnja (napredne): moja prva vožnja brez poškodbe na vozilu. (praktični del)
POGLOBLJENE TEME
Glede na kompleksnost in težavnost tem, se lahko vpiše največ osem kandidatk.
TEMA 1: Po nakupih,brez nepotrebnega zapravljanja (vodeni ogledi)
TEMA 2: Britje bikini predela,nog in intimnih delov (demonstracija in diapozitivi)
TEMA 3: Menjava žarnice.Praktični prikaz tega zapletenega postopka.
TEMA 4: Zadnja znanstvena odkritja: Tangice ne povzročajo hemeroidov!
TEMA 5: Zakaj ti mož ne more odstopiti cele plače (pogovor s psihiatrom)
TEMA 6: Cisterna za kurilno olje: Jo res polnijo mali škratje,ki živijo pod hišo?
TEMA 7: Kako ročno zadovoljiti moškega- korak za korakom (video konferenca s Harvarda)
TEMA 8: Kako se ubraniti pijanega moškega,ki te nadleguje (praktični del se izvaja zunaj-v bližnjem baru)
TEMA 9: Osnovna razlika med tangicami in navadnimi spodnicami (preizkus na študentkah)
TEMA 10: Ženska kot sopotnica- ali je genetsko možno da ne opozarja, ko on vozi?
TEMA 11: nadpovprečna komunikacija: vaje za razumevanje-Ali je možno,da ga ne pokličeš po telefonu več kot petkrat na dan.
TEMA 12: Ali ga lahko vsaj trikrat na teden pričakaš v postelji,poželjiva,željna in potrebna? (praktični del vodi David Copperfield-juhuu)