tečaj za moške

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Mogu sm. Zdej bo treba še kakšn tečaj za ženske napisat.
wink-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Jaz bi vse to raje nadomestil z enim enostavnim debatnim večerom za ženske: zakaj me privlači najbolj razbijaška baraba, če želim nekoga, ki bo spuščal pokrov straniščne školjke? (1 ura)

Kot da bi si jaz namesto pasu za hlače kupil razarjeno indijsko kobro in potem bentil, kako nikoli ni dovolj pri miru, da bi jo lahko zapel. Ženske nepotrebno komplicirate stvari - en dokaz: električno energijo, ki jo pridobivamo (med drugim tudi) IZ SONCA, moški uporabljamo za televizijo, električni vrtalnik, ženske pa za YEBENI SOLARIJ!
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Jaz bi vse to raje nadomestil z enim enostavnim debatnim večerom za ženske: zakaj me privlači najbolj razbijaška baraba, če želim nekoga, ki bo spuščal pokrov straniščne školjke? (1 ura).:
Premal ponudbe, pol pa vzameš nižjo verzijo, pa probaš upgradat
evil.gif

Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Kot da bi si jaz namesto pasu za hlače kupil razarjeno indijsko kobro in potem bentil, kako nikoli ni dovolj pri miru, da bi jo lahko zapel.:
hysterical-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Jaz bi vse to raje nadomestil z enim enostavnim debatnim večerom za ženske: zakaj me privlači najbolj razbijaška baraba, če želim nekoga, ki bo spuščal pokrov straniščne školjke? (1 ura).:
Premal ponudbe, pol pa vzameš nižjo verzijo, pa probaš upgradat
evil.gif

Ne vem, če je res premal ponudbe, po mojem ti na napačnem koncu iščeš
wink-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Čaki čaki, jz nisem rekla, da iščem.
ne-ne-1.gif

Jz že besno upgradam, zato za iskanje ni več časa
evil.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Verjetno...pa sej je že prov tako, al kaj?

evil.gif

Tega pri meni recimo ni, ker ponavadi ne gledam fuzbala. Triurno gledanje 22 tipov, ki se matrajo spraviti tisto bedno žogo v gol in jim v povprečji uspe dva do trikrat v teh treh urah, res ni zanimivo.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
hudo
hysterical-1.gif

Kaj lahko prjavim svojga dedca? Sicer neki od naštetega že obvlada, sam ne bo škodlo če kakšno lekcijo ponovi. Pa ker smo menda mahnene na popuste in pakete bi kar vse 4 tečaje vzela. Se bliža njegov RD, pa se mi zdi, da bi blo to enkratno darilo za njegov osebni praznik.

majč
zmaga.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Verjetno...pa sej je že prov tako, al kaj?

evil.gif

Tega pri meni recimo ni, ker ponavadi ne gledam fuzbala. Triurno gledanje 22 tipov, ki se matrajo spraviti tisto bedno žogo v gol in jim v povprečji uspe dva do trikrat v teh treh urah, res ni zanimivo.

Po večini se strinjam s tabo, ker tudi sam ne gledam fuzbala ...ampak morn te malo popravit
tongue-1.gif

20 norcev leta za žogo in ko jo končno dobi jo spet brcne vstran od sebe, 2 pa žogo ven z golov pobirata pa tudi mečeta vstran....tako da ......dajmo naši
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Hehe vi2 z fuzbalom sta norca.....dobri komentarji...se vama pridružujem!

drugo........nevem zakai v službi ženske poslušam zakai je ženski wc s5 zamašen pa pouhn odvrženih brisačk (seveda mimo koša)???? S tem da sm dostx poslušu take komentarje iz ženskih ust! Pa tud drugače mam živ dokaz.....kolega ko je delu v gostilni povedu štorijo z ženskega wcja.....ko je biu drek po kotličku in za kotličkom...samo v wc školjki ne!!!! Na žalost biu takrat on na vrsti za sanitarije.....še zdei ugiba če si ni mogoče pozabla tangic snet pa je bla vrvička na prdalu kriva????
smile-1.gif

Ampak men osebno najbolša kle gor so mi.......ja napetost narašča......še mal.......JA GORENSKI KRUHKI.........kok bi jih jst rad vidu kakih bi/bojo zgledal!!!!
smile-1.gif
)))))

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ampak men osebno najbolša kle gor so mi.......ja napetost narašča......še mal.......JA GORENSKI KRUHKI.........kok bi jih jst rad vidu kakih bi/bojo zgledal!!!!
smile-1.gif
)))))

odisej je napisal blog, tako da greš lahko o tem prebrat tja, pa še slikco je zravn nalepil.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa okej.......sm mislu da se bo kak gorenc spravu te kruhke sam delat! Sicer nevem kaj so pa kakšni so...ker v postu nč ne opisuje! Zanimivi so mi bli ker je bla v njih beseda GORENJSKI!
smile-1.gif

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
predlagam še 2 modula:
- če se ti ne da pomiti skodelice od zajtrka, jo vsaj namoči
- čarobne vile, ki bi pospravile za tabo, ne obstajajo!

cat

Fizikalc
3. sep 2007
910
63
28
Modul 1: obvezni tečaj

1.Tašča ni zmaj,je le moževa mati.. (2000 ur) 2. Moj mož ni moj osebni bankomat. (350 ur) 3. Zrezek je okusnejši od polnjenih bučk. (500 ur)

Modul 2: življenje v dvoje

1. Zakaj postelji ni dovolj le leči in dati noge narazen. (50 ur+praktični prikaz) 2. Obiskom ne razlagaj bedarij ,ki jih počne tvoj mož. (500 ur) 3. Premagati paniko če izgubiš pilico za nohte. (550 ur)

1. Ne izgubi živcev,ko mož gleda nogometno tekmo s prijatelji v domači dnevni sobi. (100 ur + praktični del)

2. Razumeti, da ne potrebuješ 50 parov različnih čevljev. (800 ur)

3. Kako najti paličico za preverjanje olja v avtu. (500 ur)

4. Kako preživeti PMS brez dramatiziranja. (100 ur)

Modul 3: prosti čas

5. Kako se urediti za na zabavo prej kot v treh urah. (100 ur+ praktični del)

6. Prdenje brez slabe vesti. (praktični del-zunaj)

Modul 4 : tečaj avtomehanike

7. stopnja (začetnice): deli avtomobila. (prikaz z diapozitivi)

Obrni ključ naprej-zagon vozila

Obrni ključ nazaj-vozilo ugasnemo

2. stopnja (napredne): moja prva vožnja brez poškodbe na vozilu. (praktični del)

POGLOBLJENE TEME

Glede na kompleksnost in težavnost tem, se lahko vpiše največ osem kandidatk.

TEMA 1: Po nakupih,brez nepotrebnega zapravljanja (vodeni ogledi)

TEMA 2: Britje bikini predela,nog in intimnih delov (demonstracija in diapozitivi)

TEMA 3: Menjava žarnice.Praktični prikaz tega zapletenega postopka.

TEMA 4: Zadnja znanstvena odkritja: Tangice ne povzročajo hemeroidov!

TEMA 5: Zakaj ti mož ne more odstopiti cele plače (pogovor s psihiatrom)

TEMA 6: Cisterna za kurilno olje: Jo res polnijo mali škratje,ki živijo pod hišo?

TEMA 7: Kako ročno zadovoljiti moškega- korak za korakom (video konferenca s Harvarda)

TEMA 8: Kako se ubraniti pijanega moškega,ki te nadleguje (praktični del se izvaja zunaj-v bližnjem baru)

TEMA 9: Osnovna razlika med tangicami in navadnimi spodnicami (preizkus na študentkah)

TEMA 10: Ženska kot sopotnica- ali je genetsko možno da ne opozarja, ko on vozi?

TEMA 11: nadpovprečna komunikacija: vaje za razumevanje-Ali je možno,da ga ne pokličeš po telefonu več kot petkrat na dan.

TEMA 12: Ali ga lahko vsaj trikrat na teden pričakaš v postelji,poželjiva,željna in potrebna? (praktični del vodi David Copperfield-juhuu)