Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
OK, prva stvar mogoče zrihtat opeklino z operacijo(a obstaja sploh kaj PAMETNEGA pri nas). Ampak če je to praktično nemogoče - kaj mislite o tatuju čez? Recimo v velikosti 20x30cm na hrbtu?
A bi bili kakšni problemi pri tem početju?
Nisem zato vprašal, da so odgovori podobni tvojim, ampak pač iz vidika ali se sploh sme to na opeklino naredit?
Pač za tistega, ki ima opeklino je vsakršna rešitev, da se manj vidi dobrodošla.
Citat: Uporabnik upiwaly pravi:
Nisem zato vprašal, da so odgovori podobni tvojim, ampak pač iz vidika ali se sploh sme to na opeklino naredit?
Pač za tistega, ki ima opeklino je vsakršna rešitev, da se manj vidi dobrodošla.
Prvoje pomembno kaksna opeklina je v startu, vse kar je vec kot prve stopnje se nimas kaj za tetovorat, ker je epidermis pretanek in bos naredil vec skode kot koristi.
Tudi sicer se cez opekline naceloma ne tetovira, ker je moznost kontaminacije in zapletov, pa tudi melanom ni izkljucen - velika.
No saj ravno zaradi tega sem vprašal. Meni se tudi zdi, da bi bilo težko izvedljivo in takih "zdravstvenih" dilem sem se tudi bal.
Po drugi strani je pa tist link malo prej tudi pozitivno obetaven...
Težko se je pa odločit. Doktorji bi najbrž itak rekli ni šans, tatu majstr pa bi itak reku, da ni panike
najbolje bi bilo povprašati dermatologa , da točno pogleda v kakšnem stanju je brazgotina
sicer pa , kot je nekdo zapisal, je koža oz tkivo pod kožo verjetno pretanko in zna biti potem štala
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.