Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj pa vem, nekak se mi zdi da človek, ki se tako iznakazi po celi roki (normalni tatooji me ne motijo) , nima ravno nekega odnosa do sebe...
:
In od koga si ti poslan s pravico, da odločaš kateri tattoo je normalen?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zadnjič videl enega s celo porisano roko. Ne vem, kje je dobil službo, jaz ga ne bi vzel.
Jaz pa ne razumem kje lahko dela tako ozkogleden napihnjenec? Jaz te nebi vzel v službo.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ali hoče s tem gromozanskim tatoojem kaj povedat? hoče bit v središču pozornosti? (verjetno že)...
Mah, edini, ki išče pozornost si ti s svojimi neumesnimi pripombami v tej debati.
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Si predstavljaš moje vnuke, ko bi bodo na starost planice menjali (če bom imela srečo...) in bodo vprašala, babi, kdaj si bila pa tako trapasta, da si se potetovirala??
To je edini razlog.
Ja, si predstavljam in menim, da je to totalno debilen razlog
A ti to resno?? Vnuki bodo imeli tako neumno vprašanje lahko samo, če bodo vzgojeni v ozkogledne in z drugimi ljudmi obremenjene zaplankance. Kakšen podoben primerek lahko celo v tej temi najdeš.
Moj stari oče je bil potetoveran pa mu vnuki nikoli nismo postavili nobenega vprašanja glede tattoojev, sploh pa ne tako kretenskega. Niti ga nihče v družini ni kakorkoli obsojal zaradi tattoojev. Umrl je star 99let in je kljub tattoojem bil zelo v dober in spoštovan človek.
Sicer pa tvoja stvar. Sem pa slišal, da odstranjevanje drago in nepopolno, ostane brazgotina, ki si jo mnogi spet prekrijejo s pravim tattoojem. Na koncu pa bodo vnuki popolnomo potetovirani in te spraševali zakaj si bila tako trapasta, da si odstranila tattoo in imaš sedaj tako grdo brazgotino
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
že dolgo časa imam izbran motiv in se še vedno nism odloču h keremu tetovatorju bi šel
ima kdo kak predlog kje res delajo dobre stvari? LJ ali MB? ima kdo od vas kak tatu, mogoče kako slikco da se pohvali?
Da ne bom samo off topic Jaz ti lahko predlagam samo Johna iz Ljubljane.
Pa še za vse tiste, ki vas vedno tako matra kaj pomeni kakšen tattoo