Tattoo

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Kaj pa vem, nekak se mi zdi da človek, ki se tako iznakazi po celi roki (normalni tatooji me ne motijo), nima ravno nekega odnosa do sebe...
Ali hoče s tem gromozanskim tatoojem kaj povedat? hoče bit v središču pozornosti? (verjetno že)...
pa še več se bom spomnil...
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Mogoče mu tattoo vlije nekaj več samozavesti in potem dejansko funkcionira kot bi normalno razvit človek moral? Sicer so pa tattoo-ji stvar trenda in če si da nekdo tetovirati Mr.Beana, potem veš, da kakšne globje zgodbe ni za iskati
smile-1.gif

Nimam predsodkov do tetoviranih ljudi. So lahko ravno tako kreteni, kot jaz, ki sem brez enega tattooja
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Hehe. Ma saj meni so drugace tetovirane bejbike, tiste, ki so res orng porisane hudo sexy, ampak, kaj ko ni nobena večno tako našponana.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
naj uganem, na riti imaš bitch stamp, oziroma playbojevga zajca pod popkom. To so take epske.

Ne J.N.A. z datumom, pa sidro ima na levi podlahti.
Ne, ne in ne....
Je na hrbtu in je hudič o.k.?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj pa vem, nekak se mi zdi da človek, ki se tako iznakazi po celi roki (normalni tatooji me ne motijo) , nima ravno nekega odnosa do sebe...
:

In od koga si ti poslan s pravico, da odločaš kateri tattoo je normalen?
bonk.gif

Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zadnjič videl enega s celo porisano roko. Ne vem, kje je dobil službo, jaz ga ne bi vzel.

Jaz pa ne razumem kje lahko dela tako ozkogleden napihnjenec? Jaz te nebi vzel v službo.

Citat:
Uporabnik Denis pravi:

Ali hoče s tem gromozanskim tatoojem kaj povedat? hoče bit v središču pozornosti? (verjetno že)...

Mah, edini, ki išče pozornost si ti s svojimi neumesnimi pripombami v tej debati.

Citat:
Uporabnik barvica pravi:

Si predstavljaš moje vnuke, ko bi bodo na starost planice menjali (če bom imela srečo...) in bodo vprašala, babi, kdaj si bila pa tako trapasta, da si se potetovirala??
To je edini razlog.

Ja, si predstavljam in menim, da je to totalno debilen razlog
bonk.gif
A ti to resno?? Vnuki bodo imeli tako neumno vprašanje lahko samo, če bodo vzgojeni v ozkogledne in z drugimi ljudmi obremenjene zaplankance. Kakšen podoben primerek lahko celo v tej temi najdeš.
Moj stari oče je bil potetoveran pa mu vnuki nikoli nismo postavili nobenega vprašanja glede tattoojev, sploh pa ne tako kretenskega. Niti ga nihče v družini ni kakorkoli obsojal zaradi tattoojev. Umrl je star 99let in je kljub tattoojem bil zelo v dober in spoštovan človek.
Sicer pa tvoja stvar. Sem pa slišal, da odstranjevanje drago in nepopolno, ostane brazgotina, ki si jo mnogi spet prekrijejo s pravim tattoojem. Na koncu pa bodo vnuki popolnomo potetovirani in te spraševali zakaj si bila tako trapasta, da si odstranila tattoo in imaš sedaj tako grdo brazgotino
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
že dolgo časa imam izbran motiv in se še vedno nism odloču h keremu tetovatorju bi šel
smile-1.gif
ima kdo kak predlog kje res delajo dobre stvari? LJ ali MB? ima kdo od vas kak tatu, mogoče kako slikco da se pohvali? :D

Da ne bom samo off topic Jaz ti lahko predlagam samo Johna iz Ljubljane.

Pa še za vse tiste, ki vas vedno tako matra kaj pomeni kakšen tattoo

104144801015216197313566.jpg

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Zaradi mene lahko imate žeblje zabite v glavi
wink-1.gif
lahko pa imamo svoje mnenje, tako kot ga imaš ti. Ko vidim folk z bistroumnimi napisi, ki povečini tako ne vedo kaj pomeni,sploh one kitajske finte ki so zdaj že iz mode, se samo nasmehnem. In ja, dosti pove o človeku.

Gizmo

Pripravnik
26. feb 2008
74
0
6
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
naj uganem, na riti imaš bitch stamp, oziroma playbojevga zajca pod popkom. To so take epske.

Ne J.N.A. z datumom, pa sidro ima na levi podlahti.
Ne, ne in ne....
Je na hrbtu in je hudič o.k.?

mislm, da vsi zdej hočmo dokaz tega hudička, fotko kle gor
redface-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Zaradi mene lahko imate žeblje zabite v glavi
wink-1.gif
lahko pa imamo svoje mnenje, tako kot ga imaš ti. Ko vidim folk z bistroumnimi napisi, ki povečini tako ne vedo kaj pomeni,sploh one kitajske finte ki so zdaj že iz mode, se samo nasmehnem. In ja, dosti pove o človeku.

Itak imaš lahko svoje mnenje. Tudi meni niso všeč neke kitajske črke ali pa neki majhni tatujčki metuljčov, delfinčkov, ki si sploh naziv tattoo ne zaslužijo... ampak neko splošno obsojanje in pametovanje o tattoojih pa ni na mestu in to celo v debati, ki je namenjena izdelavi tattooja. To marsikaj pove o tebi in ostalimi, ki ste sem prišli moralizirat.
Sicer pa, "Get a life in brigajte se zase."

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Dajte si predstavljat recimo, da pridete k zdravniku, ki je potetoviran po vratu?
hysterical-1.gif
Lepo vas prosim. Imejte tattooje, ampak nič takega, kar službena obleka ne more skrit.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Se spomnite tiste legenderne teme o tatujih, se je pojavila tudi slika od modela, ki ima Laško logo na hrbtu, se je tukaj javil in grozil.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Dajte si predstavljat recimo, da pridete k zdravniku, ki je potetoviran po vratu?
hysterical-1.gif
Lepo vas prosim. Imejte tattooje, ampak nič takega, kar službena obleka ne more skrit.

Ne razumem kaj je tu smešnega. Si pa res težko predstavljam, ker je kaj takega v naši družbi nemogoče, saj se ovce bojijo individualistov z svojim in drugačnim pogledom na življenje. Osebno se bi mi pa tak zdravnik zdel nekoliko bolj zaupanja vreden saj se ne skriva za lepo obleko.

Vem, da so moje besede čisto odveč, saj ne bom spremenil vašega mnenja, ker ste prepričani, da imate samo vi prav in samo vi živite po pravih pravilih in samo vi ste "normalni". Mi je pa še vedno hecno in nedojemljivo kako se mnogi obremenjujete s tattooji na drugih, tudi na popolnoma neznanih ljudeh in znate celo v trenutku oceniti tako osebo. Res se morate imati za nekaj posebnega, kakšni kompleksi se tu kažejo bi bilo tudi zanimivo izvedeti.

tongue-1.gif

Za konec še tole, med tetoviranimi osebami je zagotovo veliko kretenov in slabih ljudi. Marsikdo se tettovira iz nekih čudnih, neumnih razlogov, zaradi nekih kompleksov....kaj jaz vem. Ampak prav tako je na tem svetu ogromno netetoviranih kretenov, bolnikov, prihopatov...pravzaprav večina slabih oseb, ki sem jih žal imel priložnost spoznati v življenju ni tetoviranih.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Zakaj sem čuden če mi tattoo ne všeč, enako si čuden ti (kdorkoli) ki tega ne razumeš... Jebo vas vaš individualizems katerim posiljujete ostale in hkrati tarnate kako vas noben ne sprejema. Bistvu individualizma naj bi bilo tudi dejstvo da si sam sebi dovolj...