Tako se dela s cigani!!!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Francoski predsednik Nicolas Sarkozy je ukazal uničenje ali zaprtje okoli 300 nezakonitih romskih naselij po državi v prihodnjih treh mesecih.

Citat:
Po izrednem srečanju, ki so se ga ob Sarkozyju udeležili številni ministri in vodje policij, je vlada zapisala, da so naselja Romov "viri nezakonitega tihotapljenja, močno šokantnih življenjskih standardov, izkoriščanja otrok za prosjačenje, prostitucije in kriminala".

Citat:
Novi ukrepi "niso namenjeni stigmatiziranju katere koli skupnosti, temveč kaznovanju nezakonitega obnašanja", je zatrdil Brice Hortefeux, francoski notranji minister.

Za naše ciganoljube je pa to početje njihov način življenja...
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Pojdi enkrat po Parizu.... sami arabci in ærnuhi.... cigani so najmanjši problem pri njih.

So imel že pred leti problem, ko so predmestja gorela.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.161
7.858
113
Mislim, da so cige edini narod, ki se nikoli in nikjer ne prilagodi! Noče!!! Tudi afriški črnuhi, ko zlezejo z dreves in pridejo v Evropo, delajo! Isto velja za Arabce, Kitajce in ostale. Vsi delajo da preživijo. Cige pa furajo svoj way of life, pa jim nobeden nikoli ne stopi na prste. Adolf jih je zato na suho tuširal. Ko je bila pred leti revolucija v Romuniji in so umrčkal Causecuja, je ogromno ciganov pobegnilo iz države. Po časopisih je pisalo, da so kampirali tudi na Dunaju v parku, v Schönbrunu in na grozo sprehajalcev lepo pekli laboda na žaru.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.758
6.527
113
Zanimivo, ko si postavijo malo lepšo hišo, so takoj inšpektorji zraven. Dokler gre za podrtije pa je vse v redu?

f41ffbaf-873f-4898-a7f6-9f6da9438889.JPG

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
romi niso romuni..na jugu so zelo socializirani

tukaj bi bili tudi. ampak so domorodci najprej obračunal z južnjaki, ki so sedaj precej bolj socializirani, romi pa so se razpasli ta čas.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Nismo obračunali ampak smo vas malo poevropili.....tko da ste nam lahko še hvaležni

Čene bi se ti še zmeram z tavelko zajemalko polivu v lambarju vode.....pa čale bi ti ženo taprvo noč po poroki razdeviču...

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.161
7.858
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
romi niso romuni..na jugu so zelo socializirani

tukaj bi bili tudi. ampak so domorodci najprej obračunal z južnjaki, ki so sedaj precej bolj socializirani, romi pa so se razpasli ta čas.

Romi niso Romuni, jih je pa največ tam in pa v južni Srbiji ( Niš...)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.608
1.301
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Francoski predsednik Nicolas Sarkozy je ukazal uničenje ali zaprtje okoli 300 nezakonitih romskih naselij po državi v prihodnjih treh mesecih.

Citat:
Po izrednem srečanju, ki so se ga ob Sarkozyju udeležili številni ministri in vodje policij, je vlada zapisala, da so naselja Romov "viri nezakonitega tihotapljenja, močno šokantnih življenjskih standardov, izkoriščanja otrok za prosjačenje, prostitucije in kriminala".

Citat:
Novi ukrepi "niso namenjeni stigmatiziranju katere koli skupnosti, temveč kaznovanju nezakonitega obnašanja", je zatrdil Brice Hortefeux, francoski notranji minister.

Za naše ciganoljube je pa to početje njihov način življenja...
bonk.gif

ne se bat.... se bodo iz francije sem preselili :D

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.161
7.858
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
haha
kaj je evropskega v vas mi povej..a ja..naučil ste nas krast z okusom za estetiko- jankovic se je dobr naucil.

Ti praviš da si " taspodn "? Rojen tukaj? Srb, Hrvat ali muslija?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se nimam za taspodnega, to me mate vi..tazgornji
rojen v porodnišnici
lahko bi bil makedonski cigan..pa nisem

nisem pa fadil, ceprav najbolj na to vlečem..baje

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.161
7.858
113
Jaz nisem nacionalist, zato se ne sekiraj! Glede nato, da lepo obračaš odojke v svojem roštilju, verjetno glih Fadil nisi!?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men ga vsi ancionalisti lahko potegnejo. dol mi visi za vero in nacijo.

odojka ALLAH skozi šamot ne vidi. ko ga ješ zvečer pa tudi skoz strop ne vidi

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.161
7.858
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men ga vsi ancionalisti lahko potegnejo. dol mi visi za vero in nacijo.

odojka ALLAH skozi šamot ne vidi. ko ga ješ zvečer pa tudi skoz strop ne vidi

Inshallah