Tajska masaža, kje dobra?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tajsko ma hudo en model..masaža na domu se mi zdi, k je prej bil v atlantisu. model govori slabo slovensko, masira pa za 10.

da nisi bil ti deležen kakega happy endinga pa ti je zato tako všeč
grin1.gif

dejte še kake cene napisat zraven, da si predstavljamo mal... (cene brez happy endinga)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.460
3.832
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Bom izkoristil isto temo, naj mi kdo pove kje je dobra tajska masaža v Ljubljani, mudi se ne samo da je lep ambient, da je kvalitetna in normalna cena.

Ali pa kakšna druga masaža, pac gre se za darilo za 58let staro osebo in da je neka masaža k te malo razbremeni.

Najdu sem recimo tole, pa se darilne bone imajo kar je priporocljivo
http://www.chaothai.si/

Sam tega nepoznam pa nevem al so sarlatani al so vredi.

Sem jih probal že kar nekaj. Daleč najboljša tajska masaža je pri Kitty. Nazadnje je masirala pri fitnesu Sokol v stožicah, pa potem pri laguni. Sedaj se seli bližje šiški. Je pa tako, da je terapevtska masaža. Če hočeš božanje to ni to... Sem imel velike probleme z vratom in hrbtom...mi je vse poštimala. Hodim tja že 2 leti cca 1x mesečno.

Štima pa precej znanih slovenskih športnikov.

aja šele potem videl, a je za 58 letno osebo... raje ne, da jo ne bo kap, ker je precej čvrsta masaža.

Tole je njen čisto nov FB page: http://www.facebook.com/KitiyaThaiCenter

Nazadnje urejeno:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
64
Na Kokrici je Wu, ta ma terapevtske masaže, za navadne ma pa eno starejš žensko, azijko (zdej a je glih Tajka al pa kej druzga, ne vem), ampak kljub drobni postavi te pregnete k testo.
Hepi endinga ne poznajo/prakticirajo/ponujajo. Za tist bo treba do Čepinke.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tajsko ma hudo en model..masaža na domu se mi zdi, k je prej bil v atlantisu. model govori slabo slovensko, masira pa za 10.

da nisi bil ti deležen kakega happy endinga pa ti je zato tako všeč
grin1.gif

dejte še kake cene napisat zraven, da si predstavljamo mal... (cene brez happy endinga)

50€ dve masaži na domu. brez HE.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.596
1.187
113
Tajska masaža... Ne priporočam tistim, ki si želijo sprostitve... Ker boste prej trpeli. Sem šel k eni, ki naj bi po pripovedovanjih bila dobra. Sem rekel nikoli več. Pa ne da bi trpel, bilo je zoprno, od masaže pa nisem imel nič. Kvečjemu če bi bil ves razštelan, potem je to dobrodošlo.