Po moji uber kmečki logiki, je vezava tablice na ENC zaradi bodočega cestninjenja po tablici, kot je v SRB in tudi pri nas kontrola. Torej bi lahko na en ENC vezal več tablic in se bi potem vse cestninile preko iste kartice.Rabim samo za HR.
Kaj pa registrsko, je treba vpisat al je to opcija oz. ali je najbolje, da je sploh ne vpišem?
Rabim samo za HR.
Kaj pa registrsko, je treba vpisat al je to opcija oz. ali je najbolje, da je sploh ne vpišem?
Kako je pa pol s popustom na HR avtocesti? Ga dobiš tudi z Srbskim Tag-om?Evo danes ponoči stestirano. Tag4all škatlica bp dela na hr, srb in mak. Se je definitivno splačalo teh 30€.
Ne na cakanju bo do trenutka spraznitve dobroimetja, potem se avtomatično pretvori v postpaid. Če bi bilo karkoli za odobrit, bi že sedaj blokiralo.Nic, sem tud sam zdej pretvoru prepaid v postpay (HAC ENC). Status zahteve "Na cakanju". Ce prav razumem bo po odobritvi najprej spraznu trenutno dobroimetje pol pa zacel po kartici nazigat![]()
Če se sploh da, meni je v hiški rekel da se ne da uporabljati.Kako gre dodajanje Bina-Istra na HAC ENC, moraš takoj na Cestninski Umag povezat kartico, ali pol to narediš kasneje na Web portalu?
Če se sploh da, meni je v hiški rekel da se ne da uporabljati.