tablica

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ok... Ne, bom nehal trmarit! In pogledal za chrome castu al pa tist

Nazadnje urejeno:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
po moje ti ga ne dovoli, ker nimaš ir, ker brez ir nimaš z njim kaj počet.
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

bolj me zanima zakaj ne dela watch on?
Preko kaj pa se povezuje watch on?
17758-icon_confused.gif
Ja itak saj to sem mu hotel dopovedat pa se mu ne da.
Kako pa se ti bo povezal na wifi ali imaš na tvju wifi ali adapter?Jaz na tvju nimam wifija pa se mi watchon poveže brez problema.Se pravi da deluje na IR.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, tv ima wifi adapter.

Ko sem imel S2 je samsungova aplikacija za daljinc delovala preko wi-fija.

Slike sem pošiljal preko All-Shara na tv preko wi-fija.

Na watchon piše:
"WatchON offers one video experience across all of your screens. Start a movie or TV show on your tablet, continue to watch it on the big screen. It's your TV's personal guide."

"WatchON™ provides a service that truly shows the meaning of "connected devices", allowing you to access content across different Samsung devices. With WatchON, pair your supported mobile phone or tablet with your 2012/2013 Smart TV and your cable box from your TV service provider to gain the ultimate video experience."

Ocitno jest pač narobe zastopim...

Sej pravim, ne bom več težil s tem ir-jem in watchonom...
smile-1.gif

Hvala za vso pomoč in vztrajnost...

Zdej mam že nov projekt.

Ker morem zmeri neki zakomplicirat sem si zaželel Dock station. Ampak tak, da lahko tablco tud samo odložim, da se ne fila, in da se pač fila, če hočem... V uč mi je padel tale - spredaj ima za filat, zadaj pa jo samo odložiš.

http://artikelbilder.kwcommerce.de/gross_image_15305_5.jpg[\img]

samo da tale nima micro usb za polnit... ne dobim za vraga pa takega z mico usb... vsi so samo z eno vrstico, da ga priključiš...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
S2 nima IR, tisto kar je tebi delalo gre res preko wifi in je drugač.
IR je pa isto kot daljinc, ki si ga dobil zraven tv, torej omogoča samo šaltanje programov, glasnost, pomik po menijih...

ALL-share je spet nekaj drugega kot watch on in kot ti je @titov povedal.

Sej vbistvu niso nič lagal, samo niso napisal, da vsebine s torentov in lastnih posnetkov ne moreš predvajat;)

Bil slučajno v harvey normanu in videl, da ima tablica na vrhu plastiko kjer naj bi bil IR. Nisem se pa kaj več poglabljal.

Za dock te pa popolnoma razumem in ti lahko samo rečem good luck!
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja vem da nima ir.

ja tud watch on res ni isto... sm mal pogledal, po tanovem se imenuje samsung link, to sm ze omenjal, da se mi ne zalaufa?

ce si vidu plastiko pol jo ma... pr meni se nic ne vidi tam kjer naj bi bila... sej vemo da eni jo majo eni pa ne...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Mnenje od: m. k.
Na galaxy tab 4 javlja napako 4002, ali mogoče veste kaj je narobe?? Prosim odpravite napako

To boš pa mogu po googlat, zlgeda, da nisi edini.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
je slikca v prejsnjem postu...

rad bi da je se en kanal brez usb, da jo sam odlozim...

edit:
vidim da ma tok siroko spredaj da jo lahko prikljucis al pa odlozis... torej bi bilo to ok, sam da je malo sirse, za tablico, tale za gsm

Nazadnje urejeno:

Podobne teme