tablica

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Tkole zvecer sm opazil da rad malo prebiram po netu, sam se matram po gsmu...

Mal sm razmisljal o tablici... In ker sem jih gledal ze pred casom, sem bil presenecen da so kar ugodne... Takrat vem da sem iskal z usb, tko da se vedno ostajam na tem... Pa tud hdmi majo ze, kar je itak plus...

Vidim tud da je polno razlicnih firm... Katere so ok?

Katero tablico bi mi svetovali?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
Asus Memopad 7HD ne podpira zunanjega USBja oz. HDD.
Če bi rad gledal filme, jih moraš kopirati na SD kartico in jo vtakniti v režo.

To mi je edini (-) pri asusu.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Mah niso mi filmi ravno prioriteta. Usb bi bolj sluzil za zunanji disk, in bi se pol lahko muziko vrtelo iz tablice...

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
713
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kaj pa tale?

Ce gledam tvoj profil ze mas GPS navigacijo. Zakaj bi pravzaprav uporabljal tablico? Ce rabis prenosljivost in povezljivost, potem rabis 3G. Ce pa rabis tablico za na kavc, pa Medion. Garancija je tri leta za Medion... nadgradnje ne bo dobil nobeden ...

Itak pa ni idealnega nakupa. Cez pol leta bos dobil bolje in ceneje. In tezje bos prodal stara jajca.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zdej sam še rabim info za kaj se uporablja hdmi izhod na tablicah, ki to imajo? se mi splača iskat tablico k ima hdmi ali naj raje uporablim tole http://www.amazon.com/s/ref=nb...idcentral00-20?
Se hecaš ane.
grin1.gif

Na tablico daš filme ali serije in ko greš na dopust jo lahko priklopiš na TV, da lahko zvečer pogledaš kar je tebi fajn in ne npr. Turkom...

Ali pa pri greš kam na obisk jim lahko pokažeš fotke... itd...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Če boš kupil katero od teh spodaj potem bo verjetno delalo:

Compatibility list includes: Google Nexus 7 (2013 model) NOT 1ST GENERATION, Google LG Nexus 4/5, Google LG Optimus G Pro, Asus PadFone Infinity, Fujitsu Stylistic QH582, LG G2, LG G Pad, HP Chromebook 11

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jap... sem gledal da mora biti nexus 2nd generation...

k te mam glih na vezi, pa da ne iščem po netu vsakega posebej, kater od teh je best buy za svojo ceno?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Najbolj ziher je vzeti Nexusa.
Jaz sem pred leti nabavil Asus Transformer TF300T in mi je žal da nisem raje Nexusa.
Fora je v temu, da Nexusi delujejo res brezhibno in so z vsakim updejtom še boljši.
Tale moj Asus je pa bil na začetku ok, zdaj po parih updejtih je pa katastrofa, pač ker Asus čuti veliko potrebo po bloatanju androida...
10.gif

Podobne teme