Tablica za 250 evrov? Windows based.

wapiti

Pripravnik
12. mar 2015
30
0
6
Pozdravljeni

Eno vprašanje. Punca rabi tablični računalnik, uporaba pa samo Word in internet (facebook,youtube, google
smile-1.gif
) in sicer v rangu 200-300 €

Najdel sem ta dva po hitrem iskanju:

Asus tablica

Goclever

Bo zadeva delovala ok za to kar ona rabi? Se še morda da ceneje priti skozi, tam blizu 200 € in da zadeva ne šteka ob uporabi youtuba
smile-1.gif
?

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
iz praktičnega vidika je asus boljši, ker ga lahk uporabljaš res v ne mogočih zvitih položajih na stolu, sedežni...
smile-1.gif
sem imel androdinega in to je res prednost pred ostalimi tablicami, da sam stoji, kot prenosnik.
škoda ker ima samo 1GB rama.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.217
7.038
113
Saj obstaja model z 2GB rama, pa ni nekaj pretirano dražji? Če je pred več kot letom dni stal 380 eur, bi zdaj skoraj morala biti cena blizu 300? Če ne pa pač bolha. Vseeno boljše rabljena dobra stvar, kot nova, slaba.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj obstaja model z 2GB rama, pa ni nekaj pretirano dražji? Če je pred več kot letom dni stal 380 eur, bi zdaj skoraj morala biti cena blizu 300? Če ne pa pač bolha. Vseeno boljše rabljena dobra stvar, kot nova, slaba.
zmaga.gif

wapiti

Pripravnik
12. mar 2015
30
0
6
Ok hvala za odgovore, pa še fajn idejo ste mi dali o nakupu kake rabljene zadeve za ta denar, potem morda dobim še boljšo tablico
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
391
12
18
Jaz sem kupil pa Nokio 2025. Men je zakon. Aplikacij več kot sem pričakoval, saj sem mislil, da slovenskih sploh nič ne bo. Na tablici jih praktično niti ne potrebujem. Office so že gor in mi ni potrebno kupovati licence. Povezljivost odlična . Ima tudi 4G, GPS. ...Za igrice ne vem, ker jih ne igram.
Enkran kvaliteten, tudi na svetlobi se lepo vidi, le prstni odisi se pa zelo poznajo. Za baterijo še ne morem rečt. Pravijo, da zdrži 8 ur.
V glavnem, pravi mali računalnik.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Torej, kmalu bo prišel dan D. Zgornja meja je 300 evrov; morda še kak evro gor, če bo res velika dodana vrednost.
Na teh nekaj straneh se je nabralo kar nekaj predlogov. Je še kak nov?
Sicer bom šel itak na ceneje.si, pa razvrstil po ceni in primerjal.

Veliko dam na kvalitetno kamero ter da je tako spredaj kot zadaj. LTE ni nujen. Ker že na prenosniku veliko "čaram", je zmogljivost baterije zelo pomembna. Zaradi pogoste uporabe izven štirih sten je pomembno, da je zaslon odporen proti bleščanju.
Pa obvezno 2GB ali več pomnilnika in soliden procesor. Nisem omejen na pisarniška opravila.