Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Jaz sem zadnjič v roke dobil eno win tablico, mislim da je prestigio. Tablica je sicer vredu, odzivna, dela hitro, ampak teli windowsi so pa groza. Odprl sem explorer pa potem nisem znal it ven. En prst pa držim, dva prsta vlečem prst v vse smeri vlečem dva, tri itd... nisem znal zapret. Potem sem moral it pogledat v navodila!!!!! To je za mene tak hendikep. Tablico sem vzel sicer samo za fiskalno blagajno, igral se se z njo en vikend ampak čisto nič nisem uspel naložit ali sprobat. Zmeraj se je kje ustavilo. Najbolj pogosto pri tisem MSN pasu oziroam nekem geslu, kamor sem mogu potem vtipkat telefon pa dobit geslo in potem sem spet raziskoval kam ga naj vpišem. V glavnem za kaj druega kot samo za blagajno je ne bom mel.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Problem je, da je folk navajen na android ološ in potem je vse drugo strašna znanost in celo jemljejo za slabo to, če nekaj ne dela identično kot na androidu.
Prišli smo do točke, ko je čudno, če nekdo mora prebrat navodila za uporabo
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Moraš vedet, da sem jaz take vrste uporabnik ko me boli [cenzura] 1000x za vse drugo razen za tisto kar men reši težavo. Živimo v času ko se dober softvare opisuje kot intuitiven. To pomeni, da ne rabiš brat navodil pa ti je približn jasno kaj bi lahko naredu. Vpisati s tem MS računom mi pa ni uspelo... nevem zakaj, niti se ne bom s tem obreenjeval, tablica je zdej moja blagajna.
Jaz sem opisal svojo osebno izkušnjo. Ne se počutit zdej osebno napadene, takšno je pač moje mnenje. Razumem, da je vaše verjetno drugačno. Zato ni potrebe, da racionalizirate in karate moje stališče.
Kaj po novem bodo bolj glupe?Citat:
Pa windows tablice so bolj napredne, očitno pa se zaradi tega tudi niso prijele...saj se dela zdaj v drugo smer z windows 10, pa bomo videli.