Tablica prestigio multipad 8.0

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Citat:
Uporabnik bander pravi:
Kaj menite o tejle tablici za nezahtevnega uporabnika, za domačo rabo, internet, word, kakšna android aplikacija,...

http://www.mimovrste.com/artik...p5588c-duo#tech

Jaz sem jo pred kratkim kupil iz popolnoma istih razlogov kot ti, pa sem z njo več kot zadovoljen. Ekran ni slab, avtonomija baterije je super, aplikacije tečejo kot bi morale. JBG res nima hdmija in bluetootha, ampak za 110€ je več kot super.

Aja pa še ovitek dobiš v paketu. Za mene je stvarca top shit.

Če te še kaj zanima pa le vprašaj.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Ne kupuj je ... samo to ti priporočam ... jaz mam isto, samo da je 10.1 ... bok ne daj, da kaj zahtevnega delaš istočasno ... pa za par dolgih sekund zašrota. Takoj, ko pride ta nova tablica od Microsofta, jo takoj prodam, pa ono kupim.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
To govoriš o prestigiotu al o asusu
sprasujem se.gif

Jbg, lahk da sm jst čuden al kej ampak meni pmp5588c deluje 100% zadovoljivo, sploh če upoštevamo da stane drobiž preko stotke.

Vem pa da za ''malce'' več dobiš boljšo hitrejšo in lepšo tablico, sam od tebe je odvisno kolk si pripravljen potrošit.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
za prestigio ... In če kupuješ, si kupi 10.1. Prestigia se izogni ... sicer ne vem, kakšne so druge tablice, ampak prestigio me je zelo razočaral ... mogoče prav pride, da si cajt krajšaš kje, v bolnici na primer ... ampak o kakšnih igricah sanjej, ker začne štekat da je hudo ... pa vsake tolko cajta cel sistem na novo resetiram, ker pač vse začne jebati ipd ... in obvezno si izklopi samodejno posodabljanje aplikacij ... ker ko to začne posodabljati, si par minut pečen ...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Imam Prestigio 5597 D ultra duo, kaj naj rečem, vedno ko jo vzamem v roko je najprej treba nekaj časa čakat da se tablica usposobi za delovanje , posodobitve in td. pozneje je vse odvisno kaj hočeš ali brskanje po spletu ali kaj drugo, zame je prepočasna odziva se kakor se ji zlubi, dostikrat zašteka in je neodzivna, ni kot treba, ni posodobitev in to me najbolj moti vse skupaj izgleda da je Prestigio zaspal pri daljnem razvoju programov, ne rečem da ni za uporabo temveč da je res samosvoja v odzivanju .

Tomsonman

Majstr
30. maj 2010
3.746
299
83
Nasplošno imajo Prestigio dobre specifikacije in kar ok zaslon, ampak uporabniška izkušnja je pa bolj zatikajoča, plus kakšni freezi itd. Nekateri imajo težave tudi z WiFi signalom, je precej šibak.

Priporočam da dodaš še 40€ in nabaviš Asus Memopad 10 FHD, ki preverjeno deluje kot se šika.
http://www.mlacom.si/asus-memopad-fhd-10-bel-90nk00a1-m01080

Nazadnje urejeno:

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Glede wifija ... ne vem ali je to zaradi operacijskega sistema androida ali pa zaradi samega prestigia ... dostikrat se povezava med brskanjem po spletu izgubi, potem pa moreš štrckat, da se nazaj vzpostavi ... in ne bi rekel, če bi se to dogajalo v spodnji etaži, ne pa dva metra stran od ruterja.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
res je ... torej zgleda, če mava oba iste težave, je enostavno povedano, da je prestigio tablica zanič. Prodam pa jo takoj, Microsoft izda tablico s svojim operacijskim sistemom, ker tudi androidovi telefone šrotajo, zato pa se reče androidu še drugače lagdroid.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Če ti sekret od telefonov in kot kaže tudi tablic kupuješ ni kriv operacijski sistem.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Kakšen šekret ... tablica je stala 300 evrov, zato sem bil prepričan, da bo delala super ...

Telefon, ki pa ga imam WP8 pa dela tako kot treba ... še niti enkrat mi ni zašrotal za pol sekunde. Punca ima androida, in kar veliko mojih prijateljev ... ne vem, ali imam takšno srečo, da ravno takrat android oz telefon začne štekati, ali pa se nasploh to dogaja.

Sicer jaz nikoli nisem tablic maral ... potem pa sem se fejst poškodoval, pa sem šel po prvi operaciji domov, in prvo v trgovino po nakupih ... jo kupil ... da sem potem drugič, ko sem bil v bolnišnici, lahko štrckal po njej. Torej dva prodajalca v bigbangu sta mi jo svetovala, ker je za ta denar najboljša tablica ... ja fajn, pa jo kupimo ...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
saj ne da je slaba ampak ima, kdaj premalo posodobitev strojne opreme da bi delala brez problema, sam nisem zadovoljen z njo, jo bom prodal, pa verjetno nikoli ker so jim cene nenormalno padle.

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Poglej, ni vsaka tablica dobra in cena žal ni merilo. Se strinjam da bi za 300€ morala biti tablica super ampak žal ni tako. Jaz imam Note 10.1 dela super, telefon je HTC One, prav tako super. Prej sem imel od androida za resno uporabo HTC Desire, Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy S3, Galaxy Nexus, Nexus 4 in še malo morje ostalih za igračkanje. Z nobenim od primarnih telefonov nisem imel težav z delovanjem ali zatikanjem. Tekoč kot puterček so pa delovali Galaxy Nexus, Nexus 4 ter HTC One. Ostalim se je kdaj kolcnilo ampak za to ni bil kriv Android kot operacijski sistem ampak Samsung s svojo neoptimizirano Touchwiz navlako. HTC ima Sense in ne pošteka niti malo. Nexus telefoni so pa sploh tekoči.

Veliko je odvisno od same naprave, Galaxy S3 se tudi zatakne, pa S4 itd... Moja ima S3, naložil sem Nova luncher in izklopil animacije, poezija. Potrebno se je samo malo pozanimati pred nakupom.

Uporabljal svojo glavo, ne tisto od prodajalca. Res da so plačani zato, da bi tebi svetovali pravilno ampak v večini primerov ni tako. Jaz recimo še nikomur nisem priporočal Prestigio tablice ali katere koli druge prestigio ali cheap robe. Aja, pa nisem prodajalec
smile-1.gif
samo pravim za primere ko kakšen kolega vpraša za kakšno napravo itd...

Ok tablica ti je kakšen Nexus 7, Note 8, Note 10.1, Nexus 10, LG pad 8.3 al kakšna je oznaka. Tudi recimo Galaxy Tab 2 s cyanogen modom dela super...

Nazadnje urejeno: