Poglej, ni vsaka tablica dobra in cena žal ni merilo. Se strinjam da bi za 300€ morala biti tablica super ampak žal ni tako. Jaz imam Note 10.1 dela super, telefon je HTC One, prav tako super. Prej sem imel od androida za resno uporabo HTC Desire, Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy S3, Galaxy Nexus, Nexus 4 in še malo morje ostalih za igračkanje. Z nobenim od primarnih telefonov nisem imel težav z delovanjem ali zatikanjem. Tekoč kot puterček so pa delovali Galaxy Nexus, Nexus 4 ter HTC One. Ostalim se je kdaj kolcnilo ampak za to ni bil kriv Android kot operacijski sistem ampak Samsung s svojo neoptimizirano Touchwiz navlako. HTC ima Sense in ne pošteka niti malo. Nexus telefoni so pa sploh tekoči.
Veliko je odvisno od same naprave, Galaxy S3 se tudi zatakne, pa S4 itd... Moja ima S3, naložil sem Nova luncher in izklopil animacije, poezija. Potrebno se je samo malo pozanimati pred nakupom.
Uporabljal svojo glavo, ne tisto od prodajalca. Res da so plačani zato, da bi tebi svetovali pravilno ampak v večini primerov ni tako. Jaz recimo še nikomur nisem priporočal Prestigio tablice ali katere koli druge prestigio ali cheap robe. Aja, pa nisem prodajalec
samo pravim za primere ko kakšen kolega vpraša za kakšno napravo itd...
Ok tablica ti je kakšen Nexus 7, Note 8, Note 10.1, Nexus 10, LG pad 8.3 al kakšna je oznaka. Tudi recimo Galaxy Tab 2 s cyanogen modom dela super...