Tablica Google Nexus 7

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Kot, da je recimo problem dobiti iz Anglije, Italije, Nemčije....
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Jest lepo ti piše 12 številka, imaš 1 letno garancijo ROFLMAO....samo, da se prihrani nekaj € a ne? Zdaj v jok in stok, ko kaj crkne po 12 mesecih + nekaj dni
smile-1.gif

urby20: ne frajar.. ...naroči jih 100 kosov pa prodajaj v slo....zanimanja ti ne bo manjkalo.

Nazadnje urejeno:

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Če bi bil vsak posameznik malo bolj iznajdljiv bi lahko naročil vsak sam in veliko prihranil, ker tudi, če bi jih naročal v SLO bi jih prodajal po toliko višji ceni in posledično skoraj verjetno ne bi bilo nekega velikega zanimanja.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jest lepo ti piše 12 številka, imaš 1 letno garancijo ROFLMAO....samo, da se prihrani nekaj € a ne? Zdaj v jok in stok, ko kaj crkne po 12 mesecih + nekaj dni
smile-1.gif

urby20: ne frajar.. ...naroči jih 100 kosov pa prodajaj v slo....zanimanja ti ne bo manjkalo.

ROFLMAO ... skodozeljen? V Italiji je garancija 24 mesecev... zakonsko dolocena... 12 mesecev da proizvajalec, kar je vec mora dat trgovina ... Se vedno je 50€ ceneje, kot je bilo pri nas... pa se imeli so jo ... Tudi pri iPhone ali iPad je podobno ... Apple daje samo 12 mesecev garancije ... ostalo mora garantirat trgovec ...

Ampak tukaj sploh ni bilo vprasanje, ce je garancija 12 ali 24 mesecna... ampak ce nasi pooblasceni servisi priznavajo garancijo, ce je kupljeno kje drugje kot v SLO ... V preteklosti so bili s tem veliki problemi.. zadnje case se sicer zadeve popravljajo... pri nekaterih proizvajalcih... pri drugih pa je se vedno problem...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
znanec kupil asus tf101, kjer je bilo gor 12 napisano, smo klicali servis po serijski eno leta.

potem pa nesi v italijo...razlika ni 50€, zdaj je 30€.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja zanimivo, Nexus ima v tujini 1 letno garancijo v trgovinah pri nas pa ima 2 letno.

Kako mi je žal, da ga nisem za vikend kupil v Mercatorju, ko so imeli za 250€ model z 32GB in 2 leti garancije.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
jestu, meni in podobnim verjetno komplet dol visi za garancijsko dobo, ker redko katera naprava prebiva pri meni vec kot eno leto. pa tudi ko se zadeva prodaja, noben ne vprasa koliko ima garancije. recimo moj ipad je bil kupljen na kitajskem, racun sem izgubil. zivi bog me ni vprasal koliko ima garancije, je pa vse zanimalo ce je gor ios6, ker ga ne morejo jailbrejkat
smile-1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Jaz imam ASUS laptop iz Italije in na garancijskem listu piše, da garanicja velja le za Italijo in Grčijo. Pa sem šel na servis (oziroma prej poklical) na servis na Dolenjki (mislim, da je Sistem Ena) in so preverili serijsko ter potrdili, da garancija velja do takrat in takrat ter popravili brez kakršnihkoli težav.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
V tistih listih piše, da proizvajalec daje na izdelek 1 leto mednarodne garancije. Za uveljavite je potrebno na njihovi strani izpolnit RMA in ga skupaj z izdelkom v originalni embalaži poslat/dostavit tehničnemu centru ene od držav, ki je naveden na koncu, torej izbereš kar ti je najbližje.

2 letno garancijo pa v Italiji lahko uveljavljaš samo v trgovini, kjer si izdelek kupil, torej isto kot pri nas.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Kje pri nas se da dobit 16gb verzijo, čim ceneje in po možnosti na obroke? Naša mati bi nekaj imela, pa ne rabi veliko placa. Kitajce sem ji odsvetoval.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Meni napise v tem linku od sajkeka da moja naprava v tej razlicici ni podprta. Bi pa mi navigon res se najbolj ustrezal ker sem ga navajen iz iosa. Nevem edino zakaj je na play storu tako slabo ocenjen ker ne ios je top.
confused-1.gif