T-2 vprašanje

erikson

Guru
25. avg 2007
22.320
6.135
113
Večkrat je omenila tudi, naj stvari razložijo tako, da jih bo razumela tudi ona, "gospodinja". In da je slabost optike, "da je polno nekih kablov in vrtanja po stenah". Ter da je zaradi LCD televizorjev potrebno kupovati tudi novo pohištvo.

Je pa sicer ob omenjanju protokola IP pravilno ugotovila, da je IP nekaj, kar se uporablja tudi za VOIP.
aplauz.gif

Ne vem pa, zakaj je pri Kranjčeviču lahko omenila podjetje Telekom, T-2 pa ni hotela / smela omeniti.

Sem pa pogrešal Alkalaja, strokovnjaka za vse.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Vida je v oddaji predstavljala cisto navadnega povprecnega uporabnika.
LCDje ponavadi kupujejo, ker ga imajo tudi pri sosedu-samo pri nas smo kupili malo vecjega(znamka in kvaliteta ni pomembna)
In ker so kupili nov LCD narocijo se HD STB, ker na TVju pise nekaj o HD
cool-1.gif

In seveda ker prej niso razmisljali o velikosti morajo menjati se omaro
cool-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Lepa Vida se spet, kot vedno do sedaj, ni pripravila. Res je sicer, da je prepričana, da se na vse spozna, predvsem na ekonomijo in vse, kar ima vsaj najmanjšo vezo s tem. Sem spadajo tudi telekomunikacije, ker se tukaj vrtijo veliki denarji. Dejstvo je, da nima niti naosnovnejšega pojma.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Ne razumem pa več cenika za TV. Npr. da hočem met osnovni paket s 170 programi z enim STB, koliko je potem za plačat... ?

Paket S z IP SDTV priključkom (40 Slo. TV prog.) - 9 €

Najemnina za osnovni programski paket T-2 s preko 170 programi. (s 1.3.2010 se preimenuje v Paket L) 7 €

Povej mi po domače če lahko... Prej bi stalo 13 EUR zdaj pa... ?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Gledam nov cenik in poleg ostalega piše na njem:
>>> HDTV IP priključek, ki vključuje HDTV vmesnik in osnovni programski paket T-2.

A to pomeni, da ti obstoječega ne-HDTV brezplačno zamenjajo po 1.3.2010?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Ne.

Pri naročilu IPTV priključka dobiš en navaden stb vmesnik vključen v ceni, v kolikor pa hočeš HDTV pa je potrebno doplačati 2eur več.

Cenik dodatnih tv vmesnikov je objavljen na spletni strani.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Pri naročilu IPTV priključka dobiš en navaden stb vmesnik vključen v ceni, v kolikor pa hočeš HDTV pa je potrebno doplačati 2eur več.
Na ceniku piše drugače.
grims-1.gif

Ali z drugimi besedami, podražili mi bodo internet, ne bodo pa dali tistega, kar imajo v ceniku.
cheer.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz imam navaden SD sprejemnik. Glede na cenik bi pa moral biti HD sprejemnik, a ne?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
KSZ:

Še komu ne dela "spored" ob spodnjem delu ekrana točno? Jst mam velikrat tko, da je na sporedu oddaja 24ur. recimo ( ob 19.50 ) , spodaj spored pa kaže kot da že 10 minut gledam en drug film.

Al pa na TV se predvaja CSI , na sporedu pa pise da spremljam Razočarane gospodinje...

Bug or a feature ?
smile-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.771
548
113
42
povsod malo
Ja isto je pri meni ure so čisto napačne, pa včasih piše kaj se zdaj predvaja pa je čisto nekaj drugega. Kot bi recimo pisalo zdaj se predvaja črna oddaj v resnici je pa bela
bonk.gif
in tako je tisti snemalnik čisto brez veze.

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
A sem prav opazil, da je zdaj v paketni ponudbi v osnovni ceni že 20 GB snemalnik? Če je, bom tistih 4 evre na brezčasnem VDSLju čist preprosto sprejel.

Če je, kako ga vklopiš?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Kaj ti pomaga, če pa itak tisti časi oddaj ne štimajo ?
smile-1.gif
Včasih fali za 10 minut, včasih tud za 45 minut.

Sej me ne moti spet tolk, ker tv gledam običajno le pred spanjem,ampak bi pa vseeno bilo fino če bi delalo kot je treba.