Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Od decemra 2005 sem bil zvesti uporabnik VDSL storitev od ponudnika T-2. Kljub 300 meterski bližini centrale kjer VDSL pride do izraza, so drugi ponudniki postali ugodnejši. Po opravljeni zamenjavi ponudnika sem dobil položnico za "izvedbo preklica pogodbe" katerega računajo okrog 20€. Na drugih forumih sem zasledil jezo zaradi takšnega obračunavanja z naročniki, pa me zanima če so mogoče kakšne nove zakonske spremembe (apek, varstvo potrošnikov) na katere se lahko sklicujem, Drugače plačam in grdobijo zapomnim za vedno
Citat:
Uporabnik midi pravi:
... pobiranje opreme pri stranki je zastonj...
Selitev na paketno ponudbo lokalnega kabelskega operaterja. Definitivno dražje kot kakšna osnovna paketna ponudba T2 (še vedno pa ceneje kot plačevati vsako storitev drugemu operaterju posebej), ampak IPTV (še en daljinec, neznosno počas vmsesnik in slabša programska shema, možnost 3 TVjev mogoča?) je po videnem nekaj, kar pri nas nebi prišlo v poštev še posebej, ker optika zaenkrat še ni v ožjem planu na našem koncu.Citat:
Uporabnik titov pravi:
In kam ste se selili zadnji trije?
T2 je v zadnjem letu pridobil največ novih strank btw.
Citat:
Uporabnik Naabo pravi:
ampak IPTV (še en daljinec, neznosno počas vmsesnik in slabša programska shema, možnost 3 TVjev mogoča?) je po videnem nekaj, kar pri nas nebi prišlo v poštev še posebej, ker optika zaenkrat še ni v ožjem planu na našem koncu.
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Citat:
Uporabnik Naabo pravi:
ampak IPTV (še en daljinec, neznosno počas vmsesnik in slabša programska shema, možnost 3 TVjev mogoča?) je po videnem nekaj, kar pri nas nebi prišlo v poštev še posebej, ker optika zaenkrat še ni v ožjem planu na našem koncu.
Ha, ha. Kot kaže si šel na kabelsko, ki še nima digitalne sheme. Ko jo boste imeli, boste imeli tudi dva daljinca. No, razen, če imate conax kartico. Drugače pa novi TVji počasneje preklapljajo med kanali. Največ izkušenj imam z LG, ki katastrofalno počasi menja kanale, zato je premikanje kanalov preko T2 STBja svetlobno hitro.
Hm, nobene od teh funkcij ne koristim niti ne pogrešam (časovni zamik celo podpira eden od TVjev). Recimo da me VOD in časovni zamik sploh ne zanimata, kaj pridobim s pametnim EPGjem?Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Ampak s Conax karticami ni VODa, Časovnega zamika, pametnega EPGja, ...
Slej kot prej boš imel dva daljinca.
Si podoben kot moj pokojni oče. Pred davnimi leti je zavračal nakup barvne TV z argumenti: Bodo na barvni TV naši hitreje smučali? Bo na barvni TV kaj manj slabih novic v poročilih?...Citat:
Uporabnik Naabo pravi:
Hm, nobene od teh funkcij ne koristim niti ne pogrešam (časovni zamik celo podpira eden od TVjev). Recimo da me VOD in časovni zamik sploh ne zanimata, kaj pridobim s pametnim EPGjem?
Ne vem če je tale primerjava ravno na mestu. Res, pretirano ne gledam TVja, niti nimam časa. Da bi športne prenose gledal z zamikom mi nekako ni, serije in filme si dobim drugje. Če si kakšno zadevo želim pogledati kdaj drugič si jo pač posnamem. Vsakemu svoje, tisti ki gledajo TV po 8 ur na dan jasno da jim vse te možnosti pridejo prav, drugi ki prižgejo TV za kakšno uro, vmes pa počnejo še kaj drugega jim pa le te kaj dosti ne pomenijo.Citat:
Uporabnik telex pravi:
Si podoben kot moj pokojni oče. Pred davnimi leti je zavračal nakup barvne TV z argumenti: Bodo na barvni TV naši hitreje smučali? Bo na barvni TV kaj manj slabih novic v poročilih?...
Iz Q2/2013 na Q3/2013, če gledamo na optiki, jih je telekom izgubil 0,3%, T-2 pa 0,5%.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tako je, največ jih je izgubil Telekom in to skoraj v vseh segmetih svoje prodaje.