Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Prosim argument zakaj sploh rabite 100? Da drkate na speedtest?
Citat:
Uporabnik kocka pravi:
Predvidevam, da 90% domačih uporabnikov plačuje tako hitrost zaradi speedtestov in ne zaradi dejanske rabe.
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik kocka pravi:
Predvidevam, da 90% domačih uporabnikov plačuje tako hitrost zaradi speedtestov in ne zaradi dejanske rabe.
......, 10/10 pa na optiki nihče noče....
Citat:
Uporabnik matej_cl pravi:
Na vseh strežnikih sem dobil isti rezultat (90). Ne vem kaj bi lahko bilo. Speedtest.net zmore malo čez 200 Mb/s, ndt.arnes.si pa mi je pokazal dobrih 400 (pri odprti liniji 500/20), tako da strežniki niso ozko grlo.
Citat:
Uporabnik tehnolog pravi:
Ajojoj ste pa tut jokice,GASDOPODNA in ostali...
So what če imate malo manjšo hitrost ????
Bodite srečni da imate širokopasovni dostop v pravem pomenu besede,in ne kot eni ko več kot 1Mbps/s ni mogoče..
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik tehnolog pravi:
Ajojoj ste pa tut jokice,GASDOPODNA in ostali...
So what če imate malo manjšo hitrost ????
Bodite srečni da imate širokopasovni dostop v pravem pomenu besede,in ne kot eni ko več kot 1Mbps/s ni mogoče..
Jokica ti je v danki, pa brez zamere...
Hitrost mi zadošča, ampak gre za princip... Če piše 100 mora bit toliko oz. nekje do 5 mb minusa, manj pa ne... Če pa je manj, pa naj se tako tudi oglašuje in naj se ne zavaja!
Ni ravno tako... vedno obstajajo tolerance, če pobrskaš po zakonih in zakončkih, ki jih je težko najti. Tudi za avtomobile oglašujejo nizko porabo, pa še zdaleč ni tako, kot piše. Na cesti ni vetrovnikov in optimalnih pogojev, v katerih testirajo, enako velja za telefonijo.