T-2 novosti jeseni

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
T-2 laufa s plusom za sprotno pokrivanje in s tem že zmanjšuje svoje dolgove na srednji rok - in to že kar nekaj mesecev, če ne večino leta 2007. Torej se lahko posvetiš kakšni drugi firmi, ki je ne marate, in ki ima "kao" blazne izgube. S tem lahko še naprej izpolnjuješ svojo izjemno pomembno družbeno vlogo s širjenjem govoric, izmišljotin in yurlabuč.
lacdhen.gif

Citat:
...je družba T-2 d.o.o. v poslovnem letu 2006 imela 3.828.192€ poslovnih prihodkov, 17.473.514 skupnih odhodkov...

Pa iz koga se spet ti norca delaš?
stupid-1.gif

So ti te številke že na treh forumih predstavil ti pa kar še svoje poješ...kdo naj ti potem kaj verjame?

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
48
28
In kaj bi gospod še želeli? Glasbeno željo? 10/10 za 14EUR je prekleto poceni se mi zdi...

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik roscha pravi:
In kaj bi gospod še želeli? Glasbeno željo? 10/10 za 14EUR je prekleto poceni se mi zdi...

ajd pokliči na help desk, ti bodo poslali pogodbo, boš podpisano vrnil.....

potem ko bo pa prvi račun prišel pa bo cena 40 ojrov.....

takšne butle ma t2 na helpdesku
bonk.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Takoj, ko te Siol izklopi (oz. TS) te T-2 priklopi.

zdaj edino, če nisi en mesec izklopljen medtem, kot kar nekaj primerkov na T2....

aja , če ne verjameš, pa preveri na APEKU

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Ker vidim,da imas veze na APEKU-poglej se malo za T-1 koliko njihovih primerov je tam.
Pa spotoma pristej se enega mojega,ki ga bomo zopet vlozili cez cca. 2 tedna
wink-1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Ker vidim,da imas veze na APEKU-poglej se malo za T-1 koliko njihovih primerov je tam.
Pa spotoma pristej se enega mojega,ki ga bomo zopet vlozili cez cca. 2 tedna
wink-1.gif

itak, da ma t1 tudi na apeku...

ampak tle se piše kot da je T2 tiptop ponudnik, kar pa je daleč od resnice...

pa optika?? me res zanima če je že 5% slo pokrite z njo????

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Glede optike mislim,da nimajo vsi skupaj niti 1%
d055.gif

eto, in potem na helpdesku pravijo NO problem, na položnici pa piše drugače....in to se je dogajalo na desetinah premerov...

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
No, mi smo pred odločitvijo ali Siol ali T2. Pri T2ju me edino moti, da vse deluje preko telefona, rad bi pa osebo, ki bi mi na 4 oči razložila celotno situacijo.

Še vedno ne vem kateri cenik gledat na njihovi strani, en kaže 14€, drugi 20€ (najnižji vdsl paket). Trenutno imamo ISDN z nadgradnjo ADSL pri Siolu, pa me zanima, če bom z menjavo ponudnika interneta obdržal obe telefonski številki, ki mi jih je dal Siol/Telekom za fax. in navaden tel.

Da ne bom podpisal neko pogodbo, ki sploh ne bom vedu kaj mi bodo naštimali...

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Nove (nižje cene prideo s 1.10.)

Vzami t-2 ker je ceneje, če nebo delalo pa menjaš.

Nazadnje urejeno:

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
No, mi smo pred odločitvijo ali Siol ali T2. Pri T2ju me edino moti, da vse deluje preko telefona, rad bi pa osebo, ki bi mi na 4 oči razložila celotno situacijo.

Še vedno ne vem kateri cenik gledat na njihovi strani, en kaže 14€, drugi 20€ (najnižji vdsl paket). Trenutno imamo ISDN z nadgradnjo ADSL pri Siolu, pa me zanima, če bom z menjavo ponudnika interneta obdržal obe telefonski številki, ki mi jih je dal Siol/Telekom za fax. in navaden tel.

če nimaš optike, odsvetuejm t2

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:

Ce obdrzis staro telefonijo(ISDN,PSTN) glej za SRD-skupno razvezan dostop.(14€)

Ce vzames telefonijo pri novemu ponudniku glej PRD-polno razvezan dostop (20 €)
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Optiko nam je T2 že speljal, samo kablov ni v ceveh kdaj pa jih bodo napeljali pa ne vem. Zato sem mislu it na njihov VDSL in pol ko bo optika končana spremenim samo pri njih paket, iz VDSL na optiko.

To sem se pa spomnil zdaj, ker težijo (Siolovci) da jim pošljem študentsko potrdilo o vpisu. Zanima me pa še, koliko časa bom REALNO, ne "10 dni" kot rečejo oni!!! brez interneta. Ker sem že slišal da so čakali po mesec dni...!!

Nazadnje urejeno:

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Optiko nam je T2 že speljal, samo kablov ni v ceveh kdaj pa jih bodo napeljali pa ne vem. Zato sem mislu it na njihov VDSL in pol ko bo optika končana spremenim samo pri njih paket, iz VDSL na optiko.

To sem se pa spomnil zdaj, ker težijo da jim pošljem študentsko potrdilo o vpisu. Zanima me pa še, koliko časa bom REALNO, ne "10 dni" kot rečejo oni!!! brez interneta. Ker sem že slišal da so čakali po mesec dni...!!

realno, priporočam, da zahtevaš pred preklopom vse pismeno.....

nič po telefonu urejat....naj točno napišejo na papir....

mene se tko zjebali prkeo telefona,...da jim jebem ma...

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Citat:

če nimaš optike, odsvetuejm t2
kakšne buče so pa to??
confused-1.gif

kaj ti ni jasno?
bonk.gif

sej ne morem verjet, da so eni tolk omejeni
bonk.gif

in ja, jest nimam optike, pa mi DELA....telefon, internet 2x TV!! kaj zdej, sem izjema al...?

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Ne vem kaj imate eni take probleme. Meni dela T2 več kot leto dni brez problema. Imam 8/1 pkaket ki ga bom nadgradil po 1.10.na 10/4. Priklopljen sem bil v 14 dneh in največji "blackout" do sedaj je bil po krivdi naših vrlih komunalcev ki so pretrgali kabel in polovico Notranjske zavili v informacijsko temo.
Več problemov imam s svojo opremo kot z T2 saj očitno router ne zmore prometa ki ga t2 omogoča (bom menjal router).
Če bo vse po sreči se drugo ali naslednje leto selim v novo hišo in tja bo sigurno šel tudi T2 in takrat verjetno tud TV. Je pa hiša cca 200 m od centrale tko da verjetno ne bo problemov. Zdej sem pa mende okl 700 m od centrale.

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
So ljudje, ki vedno iščejo probleme in težave. Pravzaprav uživajo v tem. Sam imam T-2 VDSL že leto in pol in dela kot mora. V kratkem pa pričakujem priklop na FTTH. Dobra stvar T-2 je, da nisi vezan, torej lahko probaš in če nisi zadovoljen rečeš adijo in greš h konkurenci.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik mpm pravi:

So ljudje, ki vedno iščejo probleme in težave. Pravzaprav uživajo v tem. Sam imam T-2 VDSL že leto in pol in dela kot mora. V kratkem pa pričakujem priklop na FTTH. Dobra stvar T-2 je, da nisi vezan, torej lahko probaš in če nisi zadovoljen rečeš adijo in greš h konkurenci.

a s tem misliš mene,....jaz skušam opozoriti ljudji, da ni tako kot NN tle piše....

imajo velik težav, support pa na nivoju albanskega telekoma

s tem postom zaključiujem debate o T-2 , sam ne potem tle na forum hodit jokat pa spraševat, zakaj zadeva ne funcionira, tko kot pravi NN

Nazadnje urejeno:

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik mpm pravi:
So ljudje, ki vedno iščejo probleme in težave. Pravzaprav uživajo v tem.
Zelo drzna izjava. Sicer precej splošna. Pa hkrati zelo neprimerna za tiste, ki to berejo in imajo težave. Lahko trdim, da velika večina v tem ravno ne uživa.

Citat:
Uporabnik mpm pravi:Sam imam T-2 VDSL že leto in pol in dela kot mora.
Iz enega primera ni mogoče sklepati o celotni sliki. Ne glede na to ali je ta primer slab ali dober.

Citat:
Uporabnik mpm pravi:Dobra stvar T-2 je, da nisi vezan, torej lahko probaš in če nisi zadovoljen rečeš adijo in greš h konkurenci.
Da. To je dobra stvar, ki pa počasi postaja stalnica tudi drugje (po zaslugi T-2). Vseeno pa zadeva ni tako enostavna, kot si jo napisal.
Za razliko od tujine (kot pozitiven primer bi omenil Francijo), kjer so prehodi maksimalno poenostavljeni zna biti sprememba ISP-ja v Sloveniji velik zalogaj za uporabnika, kjer nekaj dnevni/tedenski mrk interneta ni le izjema.

Tudi (če ne kar predvsem) T-2, ki sicer tako pravičniško kaže s kazalcem na Telekom, zna uporabniku hitro pokazati kakšen drug prst ob odhodu.