T-2 - izterjava?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Že eno leto in pol nisem več T-2 naročnik, vse položnice sem plačeval redno, tudi ob končanju naročniškega razmerja, osebno na Brnčičevi smo zaprli naročniško razmerje, vrnil vso opremo, zdaj pa dobim na dom položnice od Studio Directa za izterjavo 11,16 EUR-a dolga do T-2.
Nobene specifikacije, samo 'davaj'. Kličem na ta Studio, sogovornica mi pove, da se bo pozanimala, pri tem pa še našteva ene zneske za 44+ EUR, potem vidi, da so bili plačani itn.

Bil sem zadovoljen s T2, kljub temu, da so me pozabili odjaviti od SIOL-a, ko sem k prišel k njim, pa sem od SIOL-a dobil lepo mastno položnico, kljub temu, da je bil na moji parici T-2 že en mesec (sem zahteval dobropis in ga dobil, ker SIOL sem moral vseeno plačati), proti koncu so mi še zaračunali dodaten telefonski aparat (zaradi zgrešenega mobile number portability-ja), kljub temu, da ga nisem zahteval, nisem dobil in tudi druga telefonska številka mi ni bila dodeljena.

Za oboje so rekli: 'Sorry'.
Naj jim bo.

Zdaj pa še tole. Pejte nekam.

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Me sploh ne cudi. Ce so nesposobni zaracunati prodano opremo narocnikom morajo pac minus poskusati notri prinesti drugje.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Včasih so malo malomarni. Meni so tudi ta mesec nekaj preveč zaračunali, ampak se mi ni dalo reklamirat račun za tiste par EUR.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Eto, danes sem klical na T2 in izvedel, v čem je problem.

Razmerje sem prekinil 16.12.2009, vendar mi januarja 2010 niso poslali zadnje položnice za 16 dni decembra, jaz se pa tudi nisem sam spomnil. Očitno je bila ali napaka njihovem billingu (da niso polnili podatkov za prekinjena naročniška razmerja) ali pa se je izgubila na poti do mene, ker vse položnice shranjujem in te ni bilo med njimi.
No, sem jim nakazal.