T-2 in vklop izklop programov

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
To je eden izmed 180-ih ali kolikor že programov ki jih imate v shemi, sporekli bi se lahko še pri marsikaterem. Lej, Siol si lahko vzamete za zgled, stvari ima čiste, cene dviguje ker je trenutni sistem nestroškovno naravnan in delali bodo pozitivno (pustimo dražvno podjetje, đamaherije, itd...). Logično pol da se folk buni za dvig cen. Samo stroški se pokrivajo. Lahko bi se zgledovali po njih. Ne pa po principu " sve đabe", boli nas k, itak nismo lastniki, podizvajalci naj krepnejo, Gratelu že skoraj 100mio € dolga, farje smo nategnili, treba pluvat po kablu in DVB-C da je slabši po IPTV itd. To je vaš rezultat. Sam ne igrat nas struno, da bodo uporabniki prišparali, imeli najcenejše storitve, itd.. samo vprašanje koliko časa še? V današnjih razmerah? No way. In to dobro veš. Jebat ga, razumem, vsak je na svoji strani.
MMX, niti enega stavka nisi povedal, da ne bi bilo vsaj ene laži v tem tvojem sestavku. Predlagam, da greš v Ljubljansko ali državno politiko, tam so tovrstna obnašanja izjemno cenjena zadnje cajte.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.126
5.063
113
Nuku`Alofa
Kolikor vem so "lokalni kablaši" tisti ki pokrivajo področje kjer je sprejem teh programov možen z običajno zunanjo ali celo sobno anteno. Isto naj bi veljalo za "lokalne kablaše" ob italijanski in avstrijski meji.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Kolega, brez zamere, vendar vedno bolj dobivam občutek, da bi še mamo prodal, samo da bi lahko T-2ju dajal.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
No zakaj pa ste novo in rtl skinali tudi za net saj ste predkratkim še zatrjevali da če ga ni v programski shemi (mislim preko domačih vmesnikov ala motorola,...) jih uradno ne oddajate. Lahk bi pustili programa not samo za net če se vam že ne ljubi zatemnit programe.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Kolega, brez zamere, vendar vedno bolj dobivam občutek, da bi še mamo prodal, samo da bi lahko T-2ju dajal.
Nobene zamere ni. Imaš pravico do izražanja svojega mnenja, pa kakršno že koli je. Jaz sem čisti Libertarec in sem pripravljen iti tudi na barikade, da zaščitim svobodo govora svojih soljudi.

Moja mati je pokojna že ene 27 let, tako da so tvoji občutki "way off". Ampak saj top ni prvič...
grin1.gif

kaktus33

Pripravnik
8. mar 2009
44
0
6
joj dajte kaj se zaj tu nekaj na t-2 spravljate.rajši si poglejte kake svinjarije dela siol.in če je pri njih vse čisto pol sem jaz bicikl.

ukinjajo ugodnosti(brezplačne minute) in v isti sapi ponujajo nekaj kar stane kao "samo 3 eure"(neomejeno telefoniranje), vsiljujejo uporabnikom neke nove blesave pakete, vsiljujejo jim opremo ki bi naj po novem letu bila set neuporabna

http://forumi.siol.net/showthread.php?t=36053

siol nateguje stranke že odkar obstajajo : od takrat ko je za adsl blo treba met isdn, pa takrat ko je za solo, duo,trio pakete blo treba ponovno plačat priključnino in tako naprej.

in kot vidimo se do danes ni čist nič spremenilo.

sramota da ena firma v državni lasti ma taki svinjski odnos do uporabnikov.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Sej zato sem šel od siola k t-2 ju pa zarad tega ker sem mel SIOL že poln k...c in še kaj.

Upal sem da bo vsaj T-2 tak korekten ISP, kot so ga vsi hvalili in jaz ga bom tudi s podporo sem izredno zadovljen, kot tudi z ponudbo vsaj vem zakaj dam denar moti me edino pri programih, da imam na voljo ogromno srbkih in ostalih Jugo programov Hrvaških pa samo 2 oz oni 1 še, ki ni vreden nič. Ker pač potujem največ na Hrvaško imam vikend dol sem rad informiran, ko odidem v istro, da vem kaj se dogaja in da sem na tekočem z dogajanji, svaka čast HRT vendar ne nudi tega, kar HRTL in NovaTV nudijo Adhoc informacije puno smeha in dogajanja, da ne omenjam HRTL voditelja dnevnika, ki se smeji ko fuknjen ko bere novice res je legenda.
Dajte T-2 uredite zadevo in priklopite nazaj oba programa lepo prosim, da imam vsaj kaj gledat.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
bokyto: veš, tudi to je problem. Niso žal vse stvari odvisne od providerja, daleč od tega. Zadaj je ogromno stvari, predno ponudnik vključi določen program v shemo, kar pa žal večina uporabnikov niti ne vidi niti ne ve.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Hja...to je pač tako. Oprosti Nimda, vendar jaz to zgodbo z NOVO berem takole - najprej ste dodali kanal in šele potem preverjali za pravice. Ali so vas pa mogoče po prstih, ker niste pravic imeli urejenih.

Res ne vem, kako naj si drugače razlagam vklop in kasneje izklop kanala zaradi pravic.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Vem, da jim ni lahko to mislim na T-2, ampak naj oni tudi vsaj malo prisluhnejo nam uporabnikom za ceno Nove in HRTL-a bi se rade volje odpovedal 30 programom z nemškimi in še kakimi programi.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.515
6
38
Hrvaški RTL ima (nemogoče/čudne) zahteve za oddajanje pri nas. Zato ga pa nima nihče od ponudnikov. Spet: narod vidi samo svojega ponudnika, ki mora gledalcu to omogočit in pika. Kaj vse je pa zadaj?