T-2 in vklop izklop programov

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Tukaj se dogajajo zelo čudne stvari pri tem ponudniku IPTV vklopijo nekaj programov in jih izklopijo prav tako.

Naprimer NovaTV mi je bil popolnoma ok program ala POP TV pri nas so ga vklopili in nato izklopili stem da je konec poskusnega oddajanja in sicer da imajo dovoljenje za oddajanje a kao da bi morali preveč oddaj zatemnjevati wtf? Program OBN ima isti program a tam ni potrebno ničesar zatemnjevati al kaj?

Čudna so pota gospodova pri tem T-2 tisto kar je dobro je potrebno izklopiti ostali šunda pa vklopiti LOL IPTV

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
pač se niso mogli zmenit z novo tv. Sej drugje legalno nove tv in hrvaškega RTLa tud ni. Ne vidim problema.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Za Novo TV nimajo in ne morejo imeti pravic. To je dejstvo. Kakor tudi za mnoge druge programe ne. Izklop je logična posledica. Ne verjet vse kar sami pravijo. Prodajalec vedno najbolj hvali lastne storitve/blago.

Kakorkoli že, zadnja novica je ta, da lastniki pospešeno iščejo kupca, saj je T-2 tako zabredel, da ogroža obstoj celotnega Zvon ena holdinga. Vendar niče si jih ne želi, saj je bilančno stanje porazno. Tudi če se s kom dogovorijo za prodajo, več kot razočarani iz tega projetka en bodo odšli.

Srotko_Bos

Pripravnik
13. nov 2008
144
0
16
Laško
www.pivo-lasko.si
Glede na situacijo, je po mojem itak edini logičen zaključek stečaj T-2. Kupca ne bodo našli, ker ga ni junaka, ki bi dal kak pošten denar za podjetje s tako negativnim poslovnim uspehom.
S stečajem lahko vzamejo le zdrave dele podjetja in začno nekaj na novo. Sicer najebejo lastniki in dobavitelji, vendar tako to je. Edino zdravo jedro je dostop do interneta, drugo je pa zainvestirano do amena ali pa bi še potrebovalo enormne investicije.
Ali pa če zberejo pogum v Zvonu Ena in dokler se še da, stisnejo zobe in odpišejo večino investicije v T-2, nakantajo upravo in prodajo zdrav del firme za par milijončkov. Kar je več kot nič. Ampak glede na politične mahinacije in genezo nastanka T-2, se mi zdi, da bo padel stečaj, ker si noben ne upa nakantat nesposobne klike okrog Krambergerja.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Prav, ne bom več mešal hrušk in jabolk, se oproščam. Vseeno uživaj dokler še lahko.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Srotko_Bos pravi:
Glede na situacijo, je po mojem itak edini logičen zaključek stečaj T-2. Kupca ne bodo našli, ker ga ni junaka, ki bi dal kak pošten denar za podjetje s tako negativnim poslovnim uspehom.
S stečajem lahko vzamejo le zdrave dele podjetja in začno nekaj na novo. Sicer najebejo lastniki in dobavitelji, vendar tako to je. Edino zdravo jedro je dostop do interneta, drugo je pa zainvestirano do amena ali pa bi še potrebovalo enormne investicije.
Ali pa če zberejo pogum v Zvonu Ena in dokler se še da, stisnejo zobe in odpišejo večino investicije v T-2, nakantajo upravo in prodajo zdrav del firme za par milijončkov. Kar je več kot nič. Ampak glede na politične mahinacije in genezo nastanka T-2, se mi zdi, da bo padel stečaj, ker si noben ne upa nakantat nesposobne klike okrog Krambergerja.
Ta nesposobna klika je v 3 letih prišla iz nič na 80.000 uporabnikov in je Slovensko đamahirijo naredila za drugo državo v Evropi po številu FTTH priključkov na 1000 uporabnikov ter obvlada tehnično najboljši delujoč (po standardu) VDSL-2 v Evropi.
wink-1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36

tale odgovor mi ni logičen vi pravite eno uprava odgovarja drugo:

poštovani!

Veseli nas, da ste se z Vašim vprašanjem obrnili na nas.

Testno oddajanje se je končalo. Dovoljenje za oddajanje imamo, vendar je pogoj zatemnjevanje nekaterih oddaj. Ker bi bilo teh oddaj preveč, je zadeva žal neizvedljiva.V naslednjih mesecih se bo iskalo kakšen nov nadomestni program.

Lepo Vas pozdravljam,

Svetlana

T-2 služba za pomoč naročnikom

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
zakaj ne pustijo lepo vs pri miru in je ok če je dovoljenje pol naj bo res mi je žal tega programa.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Za Novo TV nimajo in ne morejo imeti pravic. To je dejstvo. Kakor tudi za mnoge druge programe ne. Izklop je logična posledica. Ne verjet vse kar sami pravijo. Prodajalec vedno najbolj hvali lastne storitve/blago.
Zakaj imajo pravico do predvajanja Nova TV lokalni kablaši? Ker so z inšpektorjem svoje cajte krave skup pasli in ovce fykali?

Mi imamo papir s podpisom, kar je videl tudi vaš inšpektor, torej to veš tudi ti. To pa pomeni, da imajo pravice za predvajanje, kenede? Torej nehaj lagati, kljub temu, da je tako početje zadnje cajte "in".
wink-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
zakaj ne pustijo lepo vs pri miru in je ok če je dovoljenje pol naj bo res mi je žal tega programa.
Ne boš mogel imeti Nova TV. Naredili smo vse, kar se je dalo. Ker nismo lokalni kablaš, tega programa ne smemo oddajati ne da bi zatemnili vse tuje vsebine. To pa bi pomenilo bistveno preveč zatemnitev...

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
To je eden izmed 180-ih ali kolikor že programov ki jih imate v shemi, sporekli bi se lahko še pri marsikaterem. Lej, Siol si lahko vzamete za zgled, stvari ima čiste, cene dviguje ker je trenutni sistem nestroškovno naravnan in delali bodo pozitivno (pustimo dražvno podjetje, đamaherije, itd...). Logično pol da se folk buni za dvig cen. Samo stroški se pokrivajo. Lahko bi se zgledovali po njih. Ne pa po principu " sve đabe", boli nas k, itak nismo lastniki, podizvajalci naj krepnejo, Gratelu že skoraj 100mio € dolga, farje smo nategnili, treba pluvat po kablu in DVB-C da je slabši po IPTV itd. To je vaš rezultat. Sam ne igrat nas struno, da bodo uporabniki prišparali, imeli najcenejše storitve, itd.. samo vprašanje koliko časa še? V današnjih razmerah? No way. In to dobro veš. Jebat ga, razumem, vsak je na svoji strani.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Citat:
Uporabnik Srotko_Bos pravi:
Ta nesposobna klika je v 3 letih prišla iz nič na 80.000 uporabnikov in je Slovensko đamahirijo naredila za drugo državo v Evropi po številu FTTH priključkov na 1000 uporabnikov ter obvlada tehnično najboljši delujoč (po standardu) VDSL-2 v Evropi.
wink-1.gif

Kolega, lahko je s kupi tujega denarja narediti lep rezultat. Še najboljše je pri tem, da se nihče ne sekira zanj. Samo lastniki sedaj cvilijo.