Symbian blue screen

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Vsega hudega vajen od win 3.x dalje sem vseeno bil zelo presenečen
hysterical-1.gif
.
594286-Symbian_blue_screen.jpg

Priponke

• 594286-Symbian_blue_screen.jpg
    594286-Symbian_blue_screen.jpg
    255,5 KB · Ogledi: 187

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
To je od kolega telefon, ne moj. Mam doma še eno sliko, mislim da se dobro vidi kaj piše, bom preveril. Delal ni pa nič takega, en mp3 plejer je zagnal pa dal špilat en mp3 ko je vmes to nardilo
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nic takega, to se je zgodilo tudi na N90, ce si prevec odpiral ter zapiral zaslon
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
To je od kolega telefon, ne moj. Mam doma še eno sliko, mislim da se dobro vidi kaj piše, bom preveril. Delal ni pa nič takega, en mp3 plejer je zagnal pa dal špilat en mp3 ko je vmes to nardilo
smile-1.gif
LCG Jukebox(crackan in starejsa verzija)je imel to napako, in tocno tak error. Vse kar moras narediti je da kliknes rdec knof
grin1.gif

tkma

Zelenc'
15. dec 2008
15
0
1
Imam samsunga g810 pa sem po želji iger in programov inštaliral neko igro in zraven se mi je naložil še en program z imenom ADTRONIC, posledica je da ko ga hočem odstranit se telefon zresetira in nikakor ga ne morem odstranit . Ma kdo kak predlog kako bi lahko varno odstranil program, sem poskusil že z tovarniškimi nastavitvami a žal ne gre in ob vklopu se ta aplikacija sama vklopi in imam zmazan displej kjer piše da ta aplikacija ni za moj telefon in z muko komaj nekako zaprem aplikacijo. Če želim aplikacijo odstraniti mi napiše najprej da mora zapreti aplikacijo in ko to potrdim dobim še sporočilo apl. zaprta 0x2001A636_Scheduler - in reset telefona pa zopet isto bonk:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
kaj pa totalen format s kodo?? Probaj z *#7370# nisem 100% če je taprava ker nebo probaval.Če je ti zbriše vse nastavitve in aplikacije(razen tiste ki so v osju)
Vem da sem enkrat nekaj šuštral in mi je s kodo pomagalo.

tkma

Zelenc'
15. dec 2008
15
0
1
@x5x HVALA
aplauz.gif

je delovalo , zanimivo da mi je zbrisal praktično vse naložene aplikacije , imenik sms, razen garmina in da le ta deluje normalno;
Katere symbian programe uporabljate pri tem telefonu, ma kdo kak dober in zanesljiv link. A obstaja opcija da bi se fleš uporabljal po potrebi tudi za osvetlitev, sem probal S60SpotOn pa ne dela, pa kak mp3 predvajalnik in pregledovalnik foto galerije a je kak free al je vse teba kupit
No še enkrat hvala

x5x

22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
hm.. sam ti priporočam:Resco Photo viewer(hiter in enostaven pregledovalnik slik),Core Player(video),TTPod(mp3)
To so 3-je programi ki so mi skraj obvezni(vsaj meni)... Kar se flasha tiče sem probal in ne deluje tudi na shekanem telefonu... Domnevam da je problem ker ima telefn pokrovček in ka nekaj zje....

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Fleš in ne lučka bi pri dolgotrajnem gorenju pregorela, fleš ni narejen zato. Po mojem bo kaj v tej smeri...

x5x

22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Omenjeni programi so plačljivi.
TTpod je za kupit navoljo le v kitajske jeziku so ga pa neki majstri prevedli tako da obstaja v angleščini.
drugače pa ipmart in podobne strani..

Nazadnje urejeno: