Swinger

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Jaz mislim, da so fantje pač ocenili, da jo bodo lahko nažgali...jebat ga, tudi take punce so....
wink-1.gif
Potem pa ne bi bilo swinganje, ampak gang bang!
cheer.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Jaz to vem, samo nisem siguren, če je to jasno deklici....
17758-icon_confused.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Fantje , pa bi vi radi imel tako zase, ki bi vsak vikend rada swingala? V eni oddaji je bil tip, ki je svojo vsak vikend pelal do kluba, kot da gre ona v kino , on pa domov:) Je bil pač zelo razumevajoč fantek
grims-1.gif

Francoz

Pripravnik
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Če bi se vprašala, kaj bi raje videla - da me tip vara ali da swinga? Hmmm.. Ne bi znala povedat.

Je velika in pomembna razlika.
Če tip swinga, se ti bo VEDNO vrnil, pa še z večjim žarom te bo dal dol, kajti mnoge moške zelo vzburja misel, da bi v enem dnevu seksali z dvema (partnerko in še eno). Magari s tisto drugo z zamikom nekaj ur. Če že partnerka ni za trojček...
smile-1.gif

Če pa te tip vara, je popolnoma možno, da ga druga bejba sčasoma bolj navduši, kot ga navdušuješ ti... Kaj se zgodi potem, je jasno..
Pri varanju gre namreč pogosto za dosti več čustev. Tudi s strani moškega...

Čustva pri swinganju? Dajto no, ali res mislite, da se mora moški zaljubiti, da z eno seksa... Saj nismo ženske.
Pa tudi ve (če ste lahko do sebe popolnoma poštene), se lahko včasih date dol kar tako, iz dolgčasa, potrebe, ali eksperimentiranja...

Kdaj gremo torej skupaj v swinger klub?

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
rolleyes-1.gif

Sorry ampak če bi zvedela, da moj tip ob vikendih swinga, bi ga nemudoma pustila -js tega pač ne bi mogla prenašat, misl si o men kar si hočeš. Pri varanju pa vem, da so tud čustva vpletena čeprav moški tako radi rečejo tisti znani stavek; Nič mi ni pomenilo
smirk-1.gif
Varanje in swinganje pri meni odpade 100%.

Francoz

Pripravnik
Omenil sem pač samo veliko razliko (čustva)!

In pravo swinganje je, da gresta v klub oba. In če bi vidva šla oba v klub in samo gledala predstave drugih, mislim, da ti ne bi padla krona z glave, njemu pa bi se zelo verjetno hudo vzdignil...
In če bi se namočila tudi ti, bi vidva najbrž šla v zasebni prostorček in najmanj, kar bi bilo, bi bil vajin seks popolnoma drugačen in mnogo bolj intenziven, kot doma...

Ne mislit, da te kakorkoli pregovarjam. Sem prestar, da bi prepričeval (že) prepričane!

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
To bi storila samo zato, ker si pač omejena in ne znaš ločit zadev. Varanje in swinganje ni enako.... Swinganje je u bistvu bolj šport (vsaj jaz to tako dojemam)...ali se ti zaljubiš v napravo za fitnes? Verjetno ne....tam so ljudje izključno zaradi fizičnega užitka in ne zaradi čustvene navezanosti....
Ko pa se partner odloči, da si bo poleg tebe omislil še ljubico....to je pa nevarno..., ko so v igri čustva, se zadeve zapletejo....
jaz jih občudujem, ker upajo tudi udejaniti svoje fantazije, ostali pa drkajo ali pa drgnejo in sanjarijo in življenje mine....
17758-icon_confused.gif

mavrica

Zelenc'
18. jan 2008
7
0
1
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
jaz jih občudujem, ker upajo tudi udejaniti svoje fantazije, ostali pa drkajo ali pa drgnejo in sanjarijo in življenje mine....
17758-icon_confused.gif

LEPO POVEDANO
roza.gif

Francoz

Pripravnik
Bravo, Elvir.
Tvoj stavek: "Ali se ti zaljubiš v napravo za fitnes?" je že šel na nek drug forum v podobno temo. Legendarno!
Avtorske pravice na izjavo pa so itak tvoje.

Mavrica, hvala za podporo tudi v mojem imenu.
ZSS

Ne Zveza svobodnih sindikatov, temveč ZdruženiSwingerjiSlovenije.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
rolleyes-1.gif

Sorry ampak če bi zvedela, da moj tip ob vikendih swinga, bi ga nemudoma pustila -js tega pač ne bi mogla prenašat, misl si o men kar si hočeš. Pri varanju pa vem, da so tud čustva vpletena čeprav moški tako radi rečejo tisti znani stavek; Nič mi ni pomenilo
smirk-1.gif
Varanje in swinganje pri meni odpade 100%.

Daj zlezi ven, pa se malo razglej kako zgleda svet potem ko te ni 20-25 let...

openbox.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Jaz tako zadevo razmem, upam, da bo moj "stavek" pripomogel k boljšemu razumevanju teme...
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Še obstajajo ljudje, ki so istega mnenja kot jaz. In isti tiči skupaj letajo (hvalabogu).

Over and Out.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Pa kaj vam je ljudje, ste čist ubrisani. Če ženska ne prenese tega, da bi njem tip swingal, zato še ni zaprta v škatli. Jest tudi ne bi mogel it s svojo drago se gont nekam. Če je tebi to ql, še ne pomeni, da so ostali zaradi tega omejeni. Zarad mene lahko ti sexsaš s komer koli hočeš in obenem zvečer obdelaš se svojo drago. Nekateri pač niso za to in tudi nikoli ne bodo. Nekateri ste glih taki, kot večina vegeterjancev. Vsakmu, ki ni vegeterjanec, tupijo da to ni prav in da so neumni. bla, bla,bla, sej vemo kako je to. Zdej če ona ni za to, še ne pomeni, da je za v samostan. Mogoče pa ona svojega dragega tako dobro obdela, da mu sploh na misel ne pride, da bi še katero drugo.

Francoz

Pripravnik
Najboljši zrezek v najboljši restavraciji na svetu je najboljši prvič, drugič, desetič.

Nato pa gremo verjetno še v kakšno drugo restavracijo na kakšen drug zrezek. Mogoče objektivno slabši, nedvomno pa drugačen.
Niti dva kuharja namreč ne kuhata enako...

Francoz

Pripravnik
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Ne bi mogel bolje ponazoriti. Ženska kot kos mesa
rolleyes-1.gif

Ne, le veselje nad življenjem in nad spolnostjo. Hedonizem. Če hočeš: seksualno gurmanstvo.

In da ne bo nesporazuma, velja seveda tudi obratno. Vsaka (normalna) ženska se že v desetih, največ petnajstih letih naveliča moževe žvarovne. Torej je swingerstvo naravnost odlična rešitev. Za oba!

Ko bi ti vedel, o čem in o kom razmišljajo naše ženske, ko so pod nami...
shocked-1.gif

Če bi vedel, bi zelo verjetno skočil skozi okno...

Še dobro, da nam o tem (skoraj) nič ne povedo... V imenu ljubega miru.

Nazadnje urejeno: