Swinger

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
ČE je popolno zaupanje med njima potem DA drugače pa NE.
Moja izkušnja s svinganjem je bla super svingala sva samo 3x je blo pa fajn.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
slabo se ti zdi. razen ce rad varas. pol si pa lahko tiho in swingas mimo vednosti partnerja oz. partnerke.

To potem ni swinganje, ampak je varanje
bonk.gif

Nimam nič proti folku, ki to počne. Če imajo v glavi tolk popucano, da lahko to počnejo, potem naj. Jaz tega ne bom nikol sposobna.
grin1.gif

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
dejstvo je to, da se v večini za swinganje odločijo starejši pari, ki si po dosti letih zakona želijo malce začiniti ohlajeno in rutinsko razmerje.

trenutno se mogoče marsikomu od nas zadeva močno gabi, vendar je to tipična zadeva, za katero bi jaz osebno dejal da nikoli ne reci nikoli...

l.p.

Francoz

Pripravnik
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Tisti ki je tukaj na forumu že bil v taki akciji udeležen, dvomim da bo priznal - ker to je še vedno tabu pri nas.

Priznam, da sem bil že udeležen. Večkrat...

In sploh ne vem, od kod nekaterim misel, da gredo pa po obiskih sw. klubov zveze/zakoni narazen? Saj nimam 20 let, da bom (recimo) seksal z eno teto v swinger klubu, vzel njeno mobi številko in se čez mesec dni poročil z njo, mojo partnerko pa pustil... Se vi poročite z vsako, s katero greste spat? Najbrž ne...

Normalen moški zaradi enega spolnega odnosa (ali petih s petimi ženskami) ne razdira zveze. Zakaj? Ker zna zelo dobro ločiti strast/pohoto od čustev/ljubezni...

Za ženske zna biti "naloga" malce težja in jim mora biti tisti drugi moški v klubu dovolj všeč. In če jim je jasno, da si bodo "privoščile" seks malce drugače, z moškim, ki diši malce drugače, ki reagira malce drugače, potem gredo tudi one v akcijo.

Sploh si ne predstavljate, kako "umazane" so spolne fantazije nekaterih žensk, le da rabijo malce več poguma, da jih uresničijo. So pa nato vesele, da jim je "ratalo" in nekatere bi še in še, pa ni nujno, da so ravno nimfomanke...

Poleg tega pa so v klubih možne različne kombinacije, pa tudi (samo) opazovanje. Voajerji pa smo itak vsi, ali pa vsaj velika večina.
Za kakšno damo je za začetek popolnoma dovolj, če sedi na možu, v rokah pa drži še dva joy-sticka...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Lahk si pa tud TALE film pogledaš - dost resničn se mi zdi.

Drugače pa - če ni doma, potem iščeš drugje. Not good.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Odlično napisano, meni se zdi swinger zadeva ok...bi morda celo probal....
smirk-1.gif

Francoz

Pripravnik
@ Elvir: hvala, trudimo se, tako pisati zanimivo, kot svingati...

@ Bitch: absolutno. Ko si čez 50, ceniš življenje nenormalno...
Raje dva kondoma gor, kot nobenega - je rekla nuna in ju nataknila na svečo...
cool-1.gif

Za pustno soboto bo veliki žur v klubu "1000 & 1noč" v Beljaku. Vstopnina za pare: ušivih 35 evrov za oba.
V ceni so vključeni tudi sendviči, tortice, nealkohol, vino, ter tuje bejbe (v primeru, da posodiš svojo).
Če rabite vodiča do kluba in prijetno avtohtono domačo družbo (brez teženja!), smo na razpolago (dva para).

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.945
113
v lokalni ostariji
swingarija je zanimiva zadeva, ko si pari zelijo popestrizi zivljenje a nocejo "varati" je pa tako da morata biti oba "personi" za to... ce je samo en ni dobro... ce sta pa oba pa imata tukaj priloznost da sexata z drugimi a vseeno ne varata drug drugega (hmm zanimivo a ne)...

meni ne potegne da bi 1. natepaval kako drugo in 2. gledal kako kaki drug natepava mojo...

ampak tistim ki pase pa naj

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
eno je ko drugemo prepustiš svojo 50+ letno ženo in ti dobiš mlado meso, drugo pa če mu prepustiš neko postavno mladenko
tongue-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
swingarija je zanimiva zadeva, ko si pari zelijo popestrizi zivljenje a nocejo "varati" je pa tako da morata biti oba "personi" za to... ce je samo en ni dobro... ce sta pa oba pa imata tukaj priloznost da sexata z drugimi a vseeno ne varata drug drugega (hmm zanimivo a ne)...

meni ne potegne da bi 1. natepaval kako drugo in 2. gledal kako kaki drug natepava mojo...

ampak tistim ki pase pa naj

Se kar strinjam, razen v tocki 1.
evil.gif

Francoz

Pripravnik
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
eno je ko drugemo prepustiš svojo 50+ letno ženo in ti dobiš mlado meso, drugo pa če mu prepustiš neko postavno mladenko
tongue-1.gif

- če ponujaš svojo 50-letnico in v zamenjavo pričakuješ postavno mladenko, za kaj takega skoraj ni šans...

- če nekomu prepustiš svojo postavno mladenko, ti ta tudi prepusti svojo postavno mladenko... In je zadeva urejena.

- če pa ti v zamenjavo za tvojo postavno mladenko nekdo ponudi njegovo 50-letnico, potem verjetno vljudno rečeš "Nein, danke" in je tudi taka zadeva urejena...

BMW za BMW, fičota pa za fičota, kajne...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Citat:
tongue-1.gif

- če ponujaš svojo 50-letnico in v zamenjavo pričakuješ postavno mladenko, za kaj takega skoraj ni šans...

- če nekomu prepustiš svojo postavno mladenko, ti ta tudi prepusti svojo postavno mladenko... In je zadeva urejena.

- če pa ti v zamenjavo za tvojo postavno mladenko nekdo ponudi njegovo 50-letnico, potem verjetno vljudno rečeš "Nein, danke" in je tudi taka zadeva urejena...

BMW za BMW, fičota pa za fičota, kajne...

kje je potem smisel swinganja pri letih 50+? staro babo lahko porivaš tut doma, edino smiselno bi blo da dobiš mlado meso. drugač izpade, da plačuješ za neki, kar lahko dobiš doma zastonj
hysterical-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Sam v tvojem primeru si ti fičo.

Nazadnje uredil moderator:

FBI_agent

Zelenc'
14. jan 2008
10
0
1
Citat:
kje je potem smisel swinganja pri letih 50+? staro babo lahko porivaš tut doma, edino smiselno bi blo da dobiš mlado meso. drugač izpade, da plačuješ za neki, kar lahko dobiš doma zastonj
hysterical-1.gif

True!
hysterical-1.gif

Francoz

Pripravnik
Citat:

hysterical-1.gif

Mafiozo, ne pametuj! Doma imam 30 let mlajšo, v klubu pa včasih dobim tudi 40 let mlajšo...

In kaj imaš za komentirat, če v takem klubu še nisi bil? Najbrž tam nimaš kaj ponudit...
In kaj te moti, če nek 50+ letnik hodi v tak klub?

Enkrat sva se že spičila, pa se lahko še destkrat..
Jaz poskušam uživati v RL, tebi pa je užitek verbalno jeb.... 50+ letnika. Precej bedno!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
no no ne se razburjat, pr teh letih te lahko še infarkt
hysterical-1.gif

samo svoje mnenje sm podal. kaj vi tm počnete mi je pa vseeno. zrd mene če natepavate ovce, boli me. itak vi to počnete in ne jz
wink-1.gif

amm a teb matematika dela probleme? če si str 50, maš doma staro 20. v klubu dobiš pa 10letnico?
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mene tut ne motijo taki pari, sam bi seveda takoj to šel sprobat. Me nebi motlo
če bi mi kdo nabijal babno (pod pogojem da isti čas tolčem jaz njegovo). Tut lubosumen
nebi bil nič, glede nato da mam eden najhitrejših side-kick-ov, me malokateri premaga, tako
da bol se bi jas spraševal, če je lubosumn on ko bi gledal njegovo in mene gor.

Sicer pa mi je to swinganje kul, zakaj pa ne, danes so moderni časi, seks z eno in isto osebo
v temi pod odejo... Že čuje se dolgočasno.

Itak pa da ko 1x izvedeš trojčka, ti je še malokateri seks (1 na 1) zares DOBER.