ČE je popolno zaupanje med njima potem DA drugače pa NE.
Moja izkušnja s svinganjem je bla super svingala sva samo 3x je blo pa fajn.
Moja izkušnja s svinganjem je bla super svingala sva samo 3x je blo pa fajn.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
slabo se ti zdi. razen ce rad varas. pol si pa lahko tiho in swingas mimo vednosti partnerja oz. partnerke.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Tisti ki je tukaj na forumu že bil v taki akciji udeležen, dvomim da bo priznal - ker to je še vedno tabu pri nas.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
swingarija je zanimiva zadeva, ko si pari zelijo popestrizi zivljenje a nocejo "varati" je pa tako da morata biti oba "personi" za to... ce je samo en ni dobro... ce sta pa oba pa imata tukaj priloznost da sexata z drugimi a vseeno ne varata drug drugega (hmm zanimivo a ne)...
meni ne potegne da bi 1. natepaval kako drugo in 2. gledal kako kaki drug natepava mojo...
ampak tistim ki pase pa naj
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
eno je ko drugemo prepustiš svojo 50+ letno ženo in ti dobiš mlado meso, drugo pa če mu prepustiš neko postavno mladenko
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Citat:
eno je ko drugemo prepustiš svojo 50+ letno ženo in ti dobiš mlado meso, drugo pa če mu prepustiš neko postavno mladenko
- če ponujaš svojo 50-letnico in v zamenjavo pričakuješ postavno mladenko, za kaj takega skoraj ni šans...
- če nekomu prepustiš svojo postavno mladenko, ti ta tudi prepusti svojo postavno mladenko... In je zadeva urejena.
- če pa ti v zamenjavo za tvojo postavno mladenko nekdo ponudi njegovo 50-letnico, potem verjetno vljudno rečeš "Nein, danke" in je tudi taka zadeva urejena...
BMW za BMW, fičota pa za fičota, kajne...
Citat:
kje je potem smisel swinganja pri letih 50+? staro babo lahko porivaš tut doma, edino smiselno bi blo da dobiš mlado meso. drugač izpade, da plačuješ za neki, kar lahko dobiš doma zastonj
Citat:
kje je potem smisel swinganja pri letih 50+? staro babo lahko porivaš tut doma, edino smiselno bi blo da dobiš mlado meso. drugač izpade, da plačuješ za neki, kar lahko dobiš doma zastonj