Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hm ja...bi rekel da je tako ja, ampak katere pa boljše odvajajo švic? Ker ko švicaš je bolj važno slednje, verjetno nikoga tako ne moti če smrdi, kot ga moti, če ima na sebi čisto premočeno bombažno majico?
Mi je čisto vseeno kdo kaj nosi, dokler ne smrdi... Sintetika je fajn lahka in zračna, to odvajanje vlage pa je bolj tak tak, nepomembno. Majca se na tebi nebo posušila, dokler športaš. Ko pa je treninga konec, pa je običajno na vrsti tuš in sveže cote. Tak da med laufanjem/športanjem mi fajn služi, potem pa plastike nebi mel več na sebi, čeprav bi se posušila v pol ure...
Konec avgusta sem nabavil TAKSNO majico. Zdela se mi je tezka in predebela. V hladnejsih in pihajocih dneh pa je odlicna izbira. Pot odvaja v redu. Kupil sem jo k je bila poceni in ker ima zadrgo pod vratom. Priporocam, seveda ne za poletne vroce mesece. Znala bi bit tudi zelo v redu za v hribe. Cena je pa sploh odlicna, jaz sem dal 19 Eur.
Že tako so poceni stvari, zdaj pa še imajo akcijo 3 za 2, tako da navalite
Pomembno je, da imajo majice tole: Anti-odour technology keeps your gear fresher for longer
Drugače bo vsaka slej ko prej zasmrdela in bo potrebna "kis terapija".
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.