Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.610
2.565
113
S spoštovanjem, vaš mentalni invalid, ki ne parkira na mestu rezerviranem za invalide, saj zato nima upravičenega razloga.LP
Mentalni invalidi tam NE parkirajo. Bolj težko pridejo skozi pri pridobivanju/obdržanju vozniškega dovoljenja. Taki so v posebnih institucijah, z urejenimi parkirnimi mesti -Vojnik. Le ta je vidna z ceste in obisk od blizu ni potreben :)
In kaj naj naredimo če vidimo tako objestno parkirano vozilo? Le akcija in objave slike je uspešna. Tvoj dokaz/preimer.
Na opozorilo policist ni naredil NIČ: vozilo parkirano tik pred prehodom za pešce označenim z rumenim H (?), parkirano na usmerjevalnem pasu sredi ceste, parkirano na mestih namenjeno za polneneje el. vozil, parkirano na talni označbi, ki označuje prehod za pešce.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Vasi komentarji me še bolj prepričajo v vašo mentalno invalidnost in ne pozabite, to je vaš besednjak. Svoj "aktivizem" preusmerite v kaj konstruktivnega naprimer https://www.bluebadgeinsurance.com.au/new-app-report-illegal-parking/
ali bodite vsaj toliko pametni, da početje prijavite ustreznim uradnim osebam....ker kako nekateri onanirate kaj vse bi počeli s kršitelji in njihovimi vozili je tudi kaznivo.
in ne, nikdar nisem parkiral na mestu za invalide, ker je to ne samo kaznivo ampak skrajno neokusno. Povedati želim, da je prav tako neokusen vaš pristop k problematiki in ker radi mešate drek, pardon spreminjate svet, vam le želim, da vas kdo od t.i. mentalnih invalidov ne bo na gobec. Pa LP
Ne samo registerske številke in avtomobila, še voznika bi bilo potrebno fotografirat in ga javno izobčit...

• Všeč mi je
Reactions: koliko

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.910
16.015
113
Evo en lep primer egoističnega mentalnega invalida za PaviGFY-ja by StopTheDouchebag:

1. del:
2.del:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.518
6.277
113
b329b9851cf1821a4c9f.jpeg

Toliko dela ima pajek v Ljubljani

Pajki v Ljubljani letno odpeljejo vse manj vozil, ki ovirajo promet. Lani so ta specialna vozila po nalogu mestnih redarjev odpeljala 2390 vozil, kar je manj kot v prejšnjih treh letih, so sporočili iz Javnega podjetja Ljubljanska parkirišča in tržnice (JP LPT).

jello

Guru
22. sep 2008
10.230
3.886
113
Avto je parkiran znotraj označenega parkirnega mesta. Lahko mu poljubno dodajaš avtomobile z leve ali desne, pa ne bo zasedal dveh parkirnih mest.

• Všeč mi je
Reactions: Numy

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.910
16.015
113
Glej sive plošče pod avtomobilom :valjamse:

Plošče niso mišljene kot mejniki ampak tiste modro-rumene črte. Jello ima povsem prav - vozilo je parkirano na skrajnem robu parkirnega mesta označenega z modrimi črtami in to ob z rumenimi črtami označenem parkirnem mestu za invalide.

Je res povsem možno, da so pri gradnji vsega skupaj kot mejniki bile mišljene tiste plošče spodaj ampak so to potem "zj3bali" z barvnim označevanjem parkingov in INHO je brez dvoma barva tista, po kateri se je potrebno ravnati.

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
Takim samo recem go back to bosna. Tukaj govorimo slovenski jezik in ne razumem pol penisa tega zmazka.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Seveda je avto pravilno parkiran in ima pisec tega listka več kot očitno hude psihične težave predvsem z nezaznavanjem narisanih talnih barvnih črt.
Čeprav so bukslni tudi tisti ki so te črte risali saj navsezadnje s "stiskanjem" niso pridobili še enega dodatnega parkirnega prostora in bi bilo veliko lepše če bi risali po sivih granitnih ploščah.

• Všeč mi je
Reactions: Numy