Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Me prav zanima kako temu uspe zadeti ženski spolni organ med seksom. Če je pa ženska pa verjetno med seksom nima moškega spolnega organa tam, kjer je treba.
Vzet izpit do konca življenja in prodat avto na dražbi. Tak osebek nima kaj iskat na cesti, če ne uspe parkirat v boks kot je treba in to z enim najmanjših avtov na trgu.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Glede na to kako postrani ga je parkiral, mocno dvomim da ga je tlacil med dva.
Kaj mislite da spreminjate svet ko objavljate fotke....vi ste invalidi.
Kaj mislite da spreminjate svet ko objavljate fotke....vi ste invalidi.
Da, to je naš besednjak in v tem primeru se izraz mentalni invalid nanaša na osebo, ki zavestno parkira na mestu rezerviranem za telesne invalide - ergo: uporaba izraza je utemeljena in upravičena, tvoj izraz mentalni invalidi pa se nanaša na uporabnike tega foruma. Zatorej te prosim, da se izražaš malce bolj primerno situaciji in ne žališ po nepotrebnem, drugače sledijo sankcije.Vasi komentarji me še bolj prepričajo v vašo mentalno invalidnost in ne pozabite, to je vaš besednjak
Da, to je naš besednjak in v tem primeru se izraz mentalni invalid nanaša na osebo, ki zavestno parkira na mestu rezerviranem za telesne invalide - ergo: uporaba izraza je utemeljena in upravičena, tvoj izraz mentalni invalidi pa se nanaša na uporabnike tega foruma. Zatorej te prosim, da se izražaš malce bolj primerno situaciji in ne žališ po nepotrebnem, drugače sledijo sankcije.
In pa kot tebi naši komentarji oblikujejo določeno mnenje o nas tudi nam tvoji komentarji lepo opisujejo tebe in ne ravno tako, kot se sam predstavljaš. Malce preveč čudno si odreagiral za nekoga, ki sicer baje ne parkira na mestih za invalide saj je to (citiram) "ne samo kaznivo a tudi skrajno neokusno" ampak meni, da je naše početje povsem nesmiselno. To se da povedati na veliko lepši način, kot pa da nas označiš za mentalne invalide zato, ker ljudi opozarjamo na zelo egoistične prekrške.