Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.412
9.685
113
EU
tyg-IMG-64.jpg

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.565
935
113
A je to zgolj naklučje, da so takšni bedaki (skoraj vsi) samo pri trgovinah Hofer in Lidl?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.957
16.063
113
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
A je to zgolj naklučje, da so takšni bedaki (skoraj vsi) samo pri trgovinah Hofer in Lidl?

Nope, to ni naključje, saj so takšni bedak dejansko povsod, samo opazi se jih pač največkrat pri teh trgovinah. Parkirne invalide drugače najdeš povsod, kjer se parkirajo osebna in ostala vozila.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:

Samo pri teh so orenk prostorna parkirišča, drugje porišejo ves asfalt s kvadratki.

Saj jih 99% dejansko ni nikomur v napoto, ampak folk tu rad slika, sami birokrati zgleda.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:

Taprav Alteraš nikoli ne prestopi tistega praga !!!

Ne vem pa zakaj je toliko slik od tam
grims-1.gif

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
631
56
28
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:

Taprav Alteraš nikoli ne prestopi tistega praga !!!

Ne vem pa zakaj je toliko slik od tam
grims-1.gif

Ker ne prestopi praga...
evil.gif

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.199
708
113
Danes okoli 11:10, Hofer Medvode. Sonce zge kot v peklu, mislim za pop... Nikjer tud enega parkirnega mesta v senci. Ampak tip je najdu senco. Genialno. Parkiral na Hoferjevi samopostrezni crpalki, mrtvo-ladno. Senca. Za Nobelovo nagrado.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.809
388
83
Vipavska dolina
KSZ

Vsaj ni pred vrati...
smile-1.gif

Drugače pa sem opazil zanimivo zadevo pred Lidlom v Stari Gorici. Naredili so en del pokritega (konstrukcija+platno ali nekaj takega) parkirnega ampak ne najbližje vratom ampak malce stran. Tako da če želiš da ga imaš tam v senci si malce dlje od vrat, če želiš pa čimbližje vratom pa parkiraš na soncu. Odločitev je vsekakor tvoja (seveda ob prostih parkirnih mestih)...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.984
6.870
113
pri taščici
Videl včeraj pred lidlom na ravnah na koroskem (prevalje). Vsi parkirani v senci na parkingih za "otroke". Parking je bil sicer zaseden mogoce 5%.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.700
772
113
Zadnjič sem se tako smejal sem parkiral zraven parkirnega mesta za invalide, ker sta bila oba prostora za invalide zasedena z onimi invalidi, bolnimi na možganih, jih je pravi invalid oba mirno zaparkiral in šel v šoping in ja vrnil se je nekje skupaj z menoj in ga eden od teh dveh invalidov v glavi nadere, da kaj se pa gre, da ga čaka točno 35 minut, da bo sedaj Policijo klical, ker ga je zaparkiral, njemu se pa silno mudi, ker je šel med službo ....... Pa je ta invalid mrtvo hladno rekel, ja gospod ali ste invalid mogoče ? Tip ni nič odgovoril, samo je že skoraj pihal od jeze, je bil ko ekonom lonec, no ta pravi invalid mu pa samo odgovori, no le pokličite sedaj Policijo, jaz imam čas, pa naj vam potem oni razložijo ......., sam sem blizu prav padel v smeh tipo "invalida" se pa ni mogel več zadrževati, sam sem mislil ali ga bo kap, ali se bo pa razpočil, je skočil v svoj avto, ga vžgal, po mojem prižgal klimo in začel torirati.... no ta pravi invalid je šel pa sila sila počasi v avto in se zelo počasi umaknil, oni "invalida" je pa skoraj poletel , takoj ko mu je umaknil avto. Moram reči, da je bilo res smešno......
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: