Zadnjič sem se tako smejal sem parkiral zraven parkirnega mesta za invalide, ker sta bila oba prostora za invalide zasedena z onimi invalidi, bolnimi na možganih, jih je pravi invalid oba mirno zaparkiral in šel v šoping in ja vrnil se je nekje skupaj z menoj in ga eden od teh dveh invalidov v glavi nadere, da kaj se pa gre, da ga čaka točno 35 minut, da bo sedaj Policijo klical, ker ga je zaparkiral, njemu se pa silno mudi, ker je šel med službo ....... Pa je ta invalid mrtvo hladno rekel, ja gospod ali ste invalid mogoče ? Tip ni nič odgovoril, samo je že skoraj pihal od jeze, je bil ko ekonom lonec, no ta pravi invalid mu pa samo odgovori, no le pokličite sedaj Policijo, jaz imam čas, pa naj vam potem oni razložijo ......., sam sem blizu prav padel v smeh tipo "invalida" se pa ni mogel več zadrževati, sam sem mislil ali ga bo kap, ali se bo pa razpočil, je skočil v svoj avto, ga vžgal, po mojem prižgal klimo in začel torirati.... no ta pravi invalid je šel pa sila sila počasi v avto in se zelo počasi umaknil, oni "invalida" je pa skoraj poletel , takoj ko mu je umaknil avto. Moram reči, da je bilo res smešno......