Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.934
16.047
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Generik pravi:

hysterical-1.gif

p.s. mogoče so bili pa na intervenciji zaradi kakšnega kradljivega horsarja?
tongue-1.gif

No sem se malce pozanimal pri kolegih (oz. kolegu) v plavem in je res šlo za neko intervencijo (tatvina). Pa tudi drugače nimajo navad hodit v Lidla v uniformah ter s službenim vozilom.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113

Nemc, Hrvat in Ljubljančan, da jim ja ne bi bilo treba po dežju prehoditi dodatnih 5 metrov. Jaz pa z vozičkom do svojega avta čez rože - isto v dežju.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Tole babo blesavo (ker je ni bilo težko zgrešiti, je bila najbolj glasna v celi trgovini in svojo robo je zložila čez celo dolžino traku, pa so v hoferju res dolgi) sem mislu vprašat, če se bo naslednjič s to jajco francosko kr v trgovino zapeljala in naredila drive in, sediš v avtu in si pobiraš iz polic, majka. Pa sem se spet v jezik ugriznu, budala...

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Raskiraš tistih 35c za najcenejši Hoferjev 0,5l jogurt in ga zliješ po šipi in kljuki ...

"Sem hodil ven iz trgovine, hotel odpreti jogurt, da ga spijem, spregledal nepravilno parkiran avto in se zaletel v njega, pa se je jogurt polil".
grims-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.398
2.761
113
Jaz pa predlagam nadgradnjo iz slik v video, seveda s cakanjem lastnikov in 'ustnim opominom'.

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
jaz predlagam, da eden zbere 5-10 slik pa pošlje na naslov hofer in lidl da naj uredijo parkirišča
wink-1.gif

Je eden že naredil to:

Citat:

Mihael Mihelčič
26. april ob 20:48 · Ljubljana
Zanimivo!!
Danes sem poslal nekaj slik naše skupine na Hofer Slovenija facebook stran. Posredujem odgovor:
Hofer Slovenija Spoštovani! Zahvaljujemo se vam za sporočeno. Informacijo bomo v najkrajšem možnem času posredovali pristojnemu oddelku in se vam po prejemu pojasnila javili z odgovorom. Do takrat vas vljudno prosimo za razumevanje in vas prijazno pozdravljamo. Vaša Facebook ekipa

Afroman

Pripravnik
25. sep 2012
769
0
16
Pred lokalnim tušem pri meni (LJ), je obvezno kdo parkira pa četudi je parking praktično prazen. Ne da se mi slikat.

Sicer pa kaj se bunite ti ljudje so res invalidi če ne morejo prehodit 10m
grims-1.gif

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Sem jaz ze v vecih hofrih omenil idiote ki ne znajo parkirati in sem povsod dobil enak odgovor: stranka je kralj in parkira kjer hoce... Konec koncev vsak prinese € in jih boli [cenzura] kje parkirajo. Tako da je problem zgolj v miselnosti strank. Jaz vedno naglas komentiram ko vidim cudno parkiran avto.