Delno res - eno prasko/buško še preživim. Ampak žal je ta ena buška/praska pridobljena na vsake recimo 3-4 mesece, potem imaš pa že poln k vsega tega. Pa vedno pazim kje in kako parkiram (v smislu ne na invalidskih parkingih, tako da ima vozilo zraven vedno kar se le da veliko prostora, če se mi zdi parking preozek ga pač parkiram drugam itd itd. Pa vseeno tudi to nič ne pomaga in ravno sedaj bom spet barval avto po obeh bokih oz. ga bom zdaj kar celega pihnil (še malo po zaslugi ljudi, ki ne da ne znajo lepo odpirat vrat brez da zadanejo zraven parkirano vozilo temveč tudi ne poznajo obračalnega kroga lastnega vozila in mi zapnejo odbijač na skrajnem desnem kotu, ko hoče priti mimo mojega avta pol pa sam hitr gasa preden te kdo vidi. Mamu jim...
Žal pač ne moreš v nedogled govorit saj je samo ena praska, saj je samo ena buška...ali pa saj se samo za eno pivo več stroška, to bomo pa že preživeli
Žal pač ne moreš v nedogled govorit saj je samo ena praska, saj je samo ena buška...ali pa saj se samo za eno pivo več stroška, to bomo pa že preživeli