Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
1_f4f0c8d3f739ac22ba5ce456f06c4d13.jpg

Takemu je brezveze sploh kazen pisat.
crazy1.gif
Jaz upam, da je parkiran tam samo zato, da so ga lahko slikali in napisali članek.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.380
307
83
Takmu res breveze kej pisat, sam zlamat avto, edino to ga bo izučilo, če se mu seveda potem doda listek, da obstajajo tudi parkirišča za neinvalide
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.654
472
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Varovanje osebnih podatkov.

Jaz sem moje zakril z kartonom in prilepil z "american tape" - za vsak slučaj imam v avtu olfa nož, če jih slučajno želi videti gospod Miličnik
zmaga.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.285
1.217
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Varovanje osebnih podatkov.

Musarjeva se lahko na glavo postavi, ampak tablica popolnoma nič ne pove o tem, kdo je tako parkiral avto. Samo to, kdo je lastnik in še to samo tistim, ki ga poznajo in vedo, da je tablica njegova.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.809
388
83
Vipavska dolina
Tala avtošola je pa na ajdovski avtobusni postaji (kakor zgleda). Pa še kaj je verjetno narobe na tej sliki, ne samo da ni parkiran med črtama...
EDIT:
vidim da je tudi southpark ugotovil da je parkirni "malce daljši".
Sicer so (bile?, že dolgo nisem šel tamle) malce bolj levo (če gledamo na sliko) tudi en ali dva parkirna za dostavo ali taxi...

Nazadnje urejeno:

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Kot obljubljeno, dodajam še nekaj mojstrov parkiranja.

Kandidat št.1 : Slikano v ulici heroja Bračiča v Mariboru

Kandidat št.2 : Slikano pred Tušem v Celju. Ne samo, da se je parkiral na dve mesti, še polovico avta gleda ven.

Kandidat št.3 : Spar Celje. Hudo je, če imaš velik avto in nisi spreten v parkiranju.

Kandidat št.4 : Del naselja v Celju, kjer so bloki in že tako ali tako ni prostora.

Kandidat št.5 : Še eno blokovsko naselje s premalo prostimi mesti.

Kandidat št.6 : Stanovalcem zaparkiral dostop do dvorišča v centru mesta.

Kandidat št.7 : Naši vrli mestni redarji v elementu.

Mojstrov, ki parkirajo pred Hoferji niti ne bom dodajal, ker se že preveč ponavljajo. Upam tudi, da nisem dodal preveč slik za en post.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pri 3. je verjetno podobna situacija kot marsikje - na koncu (kjer sicer ni parkirnega prostora) je bilo dovolj prostora za Twinga in ga je 'stisnil' not. Ko je tisti avto odpeljal pa zgleda, kot da model nima treh čistih.

Ostali so pa res adijo pamet...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.097
4.093
113
Ah dej no. Sam sem tudi motorist, pa ne bi nikoli motorja, kaj sele takega skutercka, takole parkiral.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Dodajam še dva kandidata, in sicer...

Kandidat št.8 : Na nepreglednem križišču v centru mesta. Na sovoznikovem mestu je sedel še tip, ki je govoril po telefonu in ko je opazil, da sem ga slikal, je ponorel. Začel je trobiti in kriliti z rokami. Tak se dela mojster...

Kandidat št.9 : V parkirni hiši nakupovalnega centra je najlažje parkirati naravnost pred vhod. Prostora okrog pa je bilo še seveda dovolj.

Kandidat št.10 : Še dobro da ni zasedel veliko prostora...

Več sledi...