Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
12. na vozišču v naselju, kjer poteka dvosmerni promet in ločilne črte niso vrisane;

Torej po tej točki odpade večina ulic v naselju? Ni logike.

Torej odpade vašo pariranje "kjerkoli"
evil.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.380
307
83
Danes popoldan CityPark kjer je rezervirano za električna vozila....itak, oba zasedena z neelektričnimi
frown-1.gif
Bi naložu sliko, pa je prevelika prau.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.897
113
63
štajerska
parkiral na javni cesti, pravzaprav na škarpi od javne ceste .
tablica pa je tudi javna.
sicer pa bi jo voznik¸lahko zakril. Če pa je bil pod vplivom psihotropnih snovi, pa ga zaradi mene lahko tudi varuhi CPP za zdravje povprašajo
smile-1.gif

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Še moj prispevek k temi, ki je po eni strani zabavna, po drugi strani pa prikazuje vso aroganco in ignoranco naših vrlih voznikov.

Posneto v centru Celja, na lokaciji, kjer se vsak dan najde kakšen mojster, ki parkira na kakšen nov, inovativen način. Ker so bili vsa parkirna mesta zasedena, je mojster pri prometnem znaku (vidnem zadaj pri belem avtu) zapeljal elegantno na pločnik in se parkiral pod streho.

Podobno kot opažate za obiskovalce Hofrov, opažam sam za lačne obiskovalce Mcdonaldsa. Ne vem ali je to samo celjska posebnost (zaradi same lokacije) ali imate podobne izkušnje tudi drugod.

Imam pa nekje še dosti slik podobnih primerkov in jih ob priliki objavim.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.804
823
113
toti Maribor
To govorim zato, ker je sedaj ko Google snema po Sloveniji bila dana izjava, da mora vse obraze in registrske številke zakriti. Po tej logiki, ki jo tukaj zagovarjate jih ne bi rabil, saj gre za, po vaše slikanje oz. snemanje na javnem prostoru. Jaz osebno nimam težav s tem, se pa zna najti nekdo, ki se bo prepoznal in zna bit cela štala. To je pač moje mnenje, ki pa nu nujno pravilno.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.897
113
63
štajerska
to je verjetno zato, da se ne bi videlo, pred katero bajto stoji kak dober voz in bi kriminalci prišli zelo htro do "poslovnih" informacij. Enako za obraze, da izterjevalci ne bi prehitro našli dolžnikov.
če ga bo pa musarjeva hudo sračkala, pa bo kreeza, ker potem si bo nekdo izmisli, da ko fotografiraš recimo obalo, pa je gori kak čoln, moraš vse to retuširat ipd bedarije

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.097
4.093
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Danes popoldan CityPark kjer je rezervirano za električna vozila....itak, oba zasedena z neelektričnimi
frown-1.gif
Bi naložu sliko, pa je prevelika prau.

Daj na shrani.si, pa jo tukaj objavi.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik fittipaldi00 pravi:
Podobno kot opažate za obiskovalce Hofrov, opažam sam za lačne obiskovalce Mcdonaldsa. Ne vem ali je to samo celjska posebnost (zaradi same lokacije) ali imate podobne izkušnje tudi drugod.

Verjetno samo v CE, drugje imajo McD-je tudi s svojimi parkingi. Tam pa opažam samo, da je težko it 2m in vrečt smeti v koš. Kao - če mi niti iz avta ni treba za nakup, mi potem ni treba iz avta za smeti
rolleyes-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Inštruktorjem pa res ni treba upoštevat pravila, glavno da jih (mogoče) prenesejo na učence. Sicer pa kolikor je videt sploh nebi smel parkirat tukaj, ker gre za parking za avtobuse.