Ja, nič! Znak imaš že v avatarju, kaj je za vas (BMW fahrerje) legalno pa boš moral občinstvu pojasniti
Če ne boš "vzorčen".
A vidiš, zato pa morate vozniki velikih avtomobilov parkirati na parkirnem mestu za invalide. Tam je bočnega prostora več, zato lahko normalno vstopate in izstopate, pri tem pa vas ne oviramo fovšljivci v avtih za 200€.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Zakaj lahko jaz, pa imam oba avta velika, eden je celo tako hudo osovražen BMW, parkiram tam, kjer je treba? Zakaj vedno popravim, da stoji avto na enem parkingu in mi potem zraven parkira pacient tako, da niti slučajno ne morem v avto. Ponavadi so to kakšne 200€ kantice, katerih lastniki so mi očitno fouš za avto, druge razlage nimam. To se mi dogaja dokaj redno in včasih me ima, da bi tudi jaz parkiral bolj komot, pa mi ne gre. Na invalidski parking ne bi parkiral pa da je ne vem kaj. Sem pa že dobil verbalno točo babnce, ker sem parkiral na plac za mlade mamice z otroki, s tem, da sem imel otroka s seboj in voziček takisto. Tolk me je nazjala, da nisem prišel k sebi. Poanta je bila samo to, da nisem mamica, olajševalna okoliščina pa, da je bila blont.
Si ti nepismen, retardiran al res samo tako fovš? Pisal sem skrajno počasi, da bi lahko prebrali tudi taki, kot si ti. Bom ponovil.Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
A vidiš, zato pa morate vozniki velikih avtomobilov parkirati na parkirnem mestu za invalide. Tam je bočnega prostora več, zato lahko normalno vstopate in izstopate, pri tem pa vas ne oviramo fovšljivci v avtih za 200€.
pa je na parkirnem narisana mamica?Citat:
Pa veš kako je ven padla, sem se resno ustrašil za njeno zdravje. Drla se je name, da sem stal z otrokom v naročju in bebavo gledal, sploh nisem vedel, kaj naj naredim, čist sem bil paf.
To je znak rezervirano za nosečnice. Torej te je baba čisto upravičeno nakurila. No jest ne vidim neke bistvene razlike v prekršku, ali si parkiral na mestu za invalide ali za nosečnice. Najbrž je še bolj obsojanja vredno, invalidskih mest je več,Citat:
Štorklja s culico. V tujini je to že kar nekaj časa, pri nas pa so to začeli sedaj počasi uvajati. Nekaj jih je v BTCju, če se ne motim, je tudi pred Mercator centrom v Šiški...
Ni res, to je mesto za nosečnice in starše z majhnimi otroci, kjer rabiš več prostora, da mulca spraviš v avto in ga pripneš. Tko da ni mela prav, razen če ni to spet kakšna tvoja prav posebna interpretacija vsega skupaj.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
To je znak rezervirano za nosečnice. Torej te je baba čisto upravičeno nakurila. No jest ne vidim neke bistvene razlike v prekršku, ali si parkiral na mestu za invalide ali za nosečnice. Najbrž je še bolj obsojanja vredno, invalidskih mest je več,Citat:
Štorklja s culico. V tujini je to že kar nekaj časa, pri nas pa so to začeli sedaj počasi uvajati. Nekaj jih je v BTCju, če se ne motim, je tudi pred Mercator centrom v Šiški...
Dobra reklama za firmo ni kaj. Nasploh je kar nekaj ne prav brihtnih privatnikov na cesti, ki pozabljajo da jim na avtu piše kdo so.Citat:
Uporabnik binebane pravi:
misliš nekaj takega?Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
a je tako težko med črtami zapeljati?
čeprav pa sem videl tudi take, ki so 4 mesta porabili... je bilo parkirišče skoraj prazno ampak 4 mesta
V Italiji sem videl en mali kamion čez 4 mesta. Tista kombi varianta, ne pravi kamion. Parkiral je pa na sredino 4 mest.
Jaz predvsem opažam, da na takih mestih, v senčki, parkirajo predvsem ljudje, za katere bi bilo bolje in bolj zdravo, da trgovine vsaj en mesec sploh ne vidijo, če pa že, bi morali v tako na drugem koncu mesta peš, vsaj dvakrat dnevno po vodo in riževe brikete, nič drugega.
Aja?Citat:
Jaz predvsem opažam, da na takih mestih, v senčki, parkirajo predvsem ljudje, za katere bi bilo bolje in bolj zdravo, da trgovine vsaj en mesec sploh ne vidijo, če pa že, bi morali v tako na drugem koncu mesta peš, vsaj dvakrat dnevno po vodo in riževe brikete, nič drugega.