Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.867
6.175
113
blizu močvirne prestolnice
Naslov teme ni glih posrečen, toda zakaj morajo parkirati čez dva pp? Če je kakšen invalid na teh slikah verjetno parkira na tistih mestih kjer je za invalide, saj le tako lažje gredo iz avtomobila, saj rabijo več placa!

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
mimogrede me samo zanima in kako vemo da to res niso invalidi?
confused-1.gif
mentalni invalidi?
stupid-1.gif

če nimajo tablice nimajo pravice parkirati na tistih mestih če pa jim tablica kvari izgleda avta bodo pač plačevali, če bodo tam parkirali...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
Dober bmw/audi/porsche na invalidih pride avtomatsko v tole temo. Je pa res, da se jim v vecini primerov ne dela krivice :D

boš rekel da invalid ne more imeti bmw/audi/porsche?
confused-1.gif

Vsekakor ga lahko ima, če pa že parkira na temu namenjenih mestih, naj ima tudi tisto nalepko/kartico aka "dovoljenje", kar pa ga zgoraj pripopani ni imel...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
mimogrede me samo zanima in kako vemo da to res niso invalidi?
confused-1.gif
mentalni invalidi?
stupid-1.gif

če nimajo tablice nimajo pravice parkirati na tistih mestih če pa jim tablica kvari izgleda avta bodo pač plačevali, če bodo tam parkirali...

sicer res nisem gledal cele teme ampak je res kdo slikal da je še pokazal da avto res ni bil označen?
confused-1.gif

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
KSZ

Ni nujno da so premijska vozila prepotentnih ljudi z malimi spolnimi organi, lahko dve mlade mamice ki iščeta senco pred trgovino

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
no ta n ir avno za zgled , ampak zgleda, da dečko nekoga čaka(stoji ob avtu) in je pač "parkiral" na brzino ...glede na to da je 3/4 parkinga prostega ni take panike
Ne. Avto je bil prazen, ni imel invalidskega kartončka. Oseba na sliki je slučajni mimoidoča/mimoidoča.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
no ta n ir avno za zgled , ampak zgleda, da dečko nekoga čaka(stoji ob avtu) in je pač "parkiral" na brzino ...glede na to da je 3/4 parkinga prostega ni take panike
Ne. Avto je bil prazen, ni imel invalidskega kartončka. Oseba na sliki je slučajni mimoidoča/mimoidoča.
Zakaj pa bi moral imet invalidski kartonček? Saj ni na invalidskem parkplacu.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Zakaj pa bi moral imet invalidski kartonček? Saj ni na invalidskem parkplacu.
Malo sarkazma. Crknu detektor?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.951
6.845
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
Dober bmw/audi/porsche na invalidih pride avtomatsko v tole temo. Je pa res, da se jim v vecini primerov ne dela krivice :D

boš rekel da invalid ne more imeti bmw/audi/porsche?
confused-1.gif

Vsekakor ga lahko ima, če pa že parkira na temu namenjenih mestih, naj ima tudi tisto nalepko/kartico aka "dovoljenje", kar pa ga zgoraj pripopani ni imel...
ne vem ce so z novimi zakoni kaj spreminjal. Se pred 3 leti je bilo ti precej nemogoce dobiti vsaj v dolocenih vsem jasno ocitni upravicenosti do nalepke.
Osebno sem se leta naokoli premikal z vozickom in berglami pa nalepke nisem mogle dobiti. Ko sem s tega znebil, sem nalepko dobil. Take zakone pac imamo oz smo jih imeli.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
sicer res nisem gledal cele teme ampak je res kdo slikal da je še pokazal da avto res ni bil označen?
confused-1.gif

V primerih, ki ju opisujem sam (oz. sem jih), ni bilo potrebe po slikanju. Ne X6, ne E63 AMG nista imela nalepke, kartončka. Tistega modrega, invalidskega.
Zagotavljam pa (moja beseda, več ne morem ponudit), da so iz BMW X6 izstopili trije tipi, mišično botoksirani, umsko malo manj,(menda, vsaj IMHO), pogledali naokoli, če jih je kdo opazil (bil sem 5 m stran, pa sem že mislil nekaj reč, a čeprav nisem ravno oblečen komar, me je bilo vseeno strah, da me ne bi kdo ... no, če že ne fental - kar dandanes sploh ni nemogoče - pa vsaj fizično fotošopiral. So bli vseeno trije, jaz pa sam, samcat ... da ne rečem osamljen - kar pa ne drži).
Pri E 63 AMG mercu je bila malo drugačna zgodba, nobenga ni blo zraven, kartončka/nalepke pa zagotovo avto ni imel. Je pa zraven Qlandije v KR en tak fin lokalček, tako, da lastnik verjetno ni bil ravno daleč, ko s(m)o nekateri občudovali to vozilo. In, kot že rečeno, vozilo je bilo vsekakor vredno ogleda. O lastniku pa ne bi izgubljal besed.

Tko da, verjamem, da v VEČINI opisanih primerov avti nalepke /kartončka niso imeli.

Nazadnje urejeno: