Mentalni?Čefurji so pa ja invalidi!
Mentalni?Čefurji so pa ja invalidi!
Prostora za parkiranje kolikor hočeš, samo ni rumeno obarvan in ni pri vratih. Kapiš? Če mi ne smemo na rumeno označenem parkirat, misliš, da tisti z invalidskimi dovolilnicami ne smejo parkirat na belem?Vidim, da ne razumeš. Napisal sem, da kot invalid nimaš kje parkirati, ker čefirju s črnimi BMW-ji zasedajo prostor, ki je namenjen invalidom. Kapiš?
Parkirajo že lahko, vendar iz avta ali v avto ne morejo, ker ni dovolj prostora med avtomobili. Zato so invalidski prostori širši, da se lahko iz avta presedeš v voziček in obratno.Prostora za parkiranje kolikor hočeš, samo ni rumeno obarvan in ni pri vratih. Kapiš? Če mi ne smemo na rumeno označenem parkirat, misliš, da tisti z invalidskimi dovolilnicami ne smejo parkirat na belem?
da niso še nikoli plačali kazni za napačno parkiranjeKaj imajo skupnega črni BMW-ji?
Invalidov, ki imajo dejansko voziček in potrebujejo širino je manj kot 5%. Opazuj kdaj v kakšnem šoping centru. Boš videl 20 parkiranih na invalidih (recimo da vsi korektno z nalepko na vozilu), pri tem pa če boš imel srečo, boš videl enega z vozičkom vstopati/izstopati. Ostalo so v glavnem telesno manj ovirani, morda kdo od njih težje hodi s kakšno berglo ...Parkirajo že lahko, vendar iz avta ali v avto ne morejo, ker ni dovolj prostora med avtomobili. Zato so invalidski prostori širši, da se lahko iz avta presedeš v voziček in obratno.
Invalidov, ki imajo dejansko voziček in potrebujejo širino je manj kot 5%. Opazuj kdaj v kakšnem šoping centru. Boš videl 20 parkiranih na invalidih (recimo da vsi korektno z nalepko na vozilu), pri tem pa če boš imel srečo, boš videl enega z vozičkom vstopati/izstopati. Ostalo so v glavnem telesno manj ovirani, morda kdo od njih težje hodi s kakšno berglo ...
Verjetno si eden od tistih, ki v križišču peljejo skozi rdečo luč, če ni nobenega vozila levo in desno.Invalidov, ki imajo dejansko voziček in potrebujejo širino je manj kot 5%. Opazuj kdaj v kakšnem šoping centru. Boš videl 20 parkiranih na invalidih (recimo da vsi korektno z nalepko na vozilu), pri tem pa če boš imel srečo, boš videl enega z vozičkom vstopati/izstopati. Ostalo so v glavnem telesno manj ovirani, morda kdo od njih težje hodi s kakšno berglo ...
Nima veze voziček. Probaj že samo z berglami, ko imaš poškodovano nogo, se skobacati ven, pa boš videl, zakaj rabiš širino za odpreti vrata. Hkrati pa imajo še nekateri avtomobili tako butasto odprtino in dolga vrata, da res rabiš prostor, da še neoviran človek gre ven.Invalidov, ki imajo dejansko voziček in potrebujejo širino je manj kot 5%. Opazuj kdaj v kakšnem šoping centru. Boš videl 20 parkiranih na invalidih (recimo da vsi korektno z nalepko na vozilu), pri tem pa če boš imel srečo, boš videl enega z vozičkom vstopati/izstopati. Ostalo so v glavnem telesno manj ovirani, morda kdo od njih težje hodi s kakšno berglo ...
Ah, glej, iz prve... Ko so mi menjali kolk, tako ali tako nisem sam vozil. Žena me je pripeljala, se ustavla na sredi, jaz sem se skobacal z berglama ven, ona pa parkirala... Potem pa obratno...Nima veze voziček. Probaj že samo z berglami, ko imaš poškodovano nogo, se skobacati ven, pa boš videl, zakaj rabiš širino za odpreti vrata. Hkrati pa imajo še nekateri avtomobili tako butasto odprtino in dolga vrata, da res rabiš prostor, da še neoviran človek gre ven.
Sicer pa jaz žal vidim veliko butlov brez nalepke, ki parkirajo, kot upravičenih. Ti so res svoja sorta.
Imam pa tudi znanko, ki se javno hvali, kako uporablja invalidsko nalepko od mame, da lahko brezplačno parkira direkt v centru mesta za službo.
Joj si občutljiv, mal sem se pohecalPrav imas. Glej da se ne bos zredu, ker bom potem tudi tebi to lahko reku.
No, za kile verjamem da lahko sam skrbis, za sanacije travme pa ne uspe vsem.
Mogoce tudi tebi in tvojim dohtarjem ne bo uspelo.
Kaj naj recem. Ni ti pomoci. Morda imas celo status invalida. Mentalnega.Prostora za parkiranje kolikor hočeš, samo ni rumeno obarvan in ni pri vratih. Kapiš? Če mi ne smemo na rumeno označenem parkirat, misliš, da tisti z invalidskimi dovolilnicami ne smejo parkirat na belem?
Aha. Ugotavljam, da te motijo čefurji v črnih BMWjih. Invalidski parkirni prostor si dal zraven zaradi lepšega.Kaj naj recem. Ni ti pomoci. Morda imas celo status invalida. Mentalnega.
Ne motijo me cefurji v crnih BMWjih. Motijo me vsi avti, ki so parkirani na prostorih za invalde, kjer vozniki niso invalidi.Aha. Ugotavljam, da te motijo čefurji v črnih BMWjih. Invalidski parkirni prostor si dal zraven zaradi lepšega.