Svetovni pokal v alpskem smučanju 2014/2015

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ok, kanadčanka vodi na prvem vmesnem, blizu na drugem in tretjem on pa komentira kar nekaj tretjega?! Kaj si ti nor no ...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.396
5.678
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Škoda...
Čeprav tudi brez napake ne bi bila prva. Bi pa imela šanso za medaljo

No ja - glede na to, koliko je zaradi napake, zgubila na hitrosti, ni dvakrat za reči, da ne bi bila prva - na stopnicah pa sigurno.
Je pa po drugi stran "sreča", da je ostala na nogah.

gladko bi bla prva. Ker tole ni bla mala napaka.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj še imamo ilko v igri

hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
tako jaa..., saj znaš...

priden.gif

Nisem gledal, a vidim, da je včeraj zmagala ena, ki smuča z "eno" nogo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.396
5.678
113
ženska pride v cilj. prevzame vodstvo on pa še naprej tisti njegov trač goni kot da ni nič. Svaka čast res.
Goni pa že tri dni ene in iste trače.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
JAZ NE MOREM VEČ!!!

Bergant (al kdo je za to zadolžen), Mario, Miša,... NA POMOČ!!!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
ma kaj se tako razburjate..., saj jih strelja ampak jaz ga enostavno preslisim. Mu je pa treba priznati zanimive obrobne prispevke s terena, ravno en je bil ravnokar o Lake Louis-u in tudi smucarjem v intervjujih na terenu postavlja zanimiva, pronicljiva vprasanja, za razliko od ostalih nasih novinarjev, ki sprasujejo "kaksni so obcutki, kako se pocutite..."

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Zaradi "strokovnega" komentiranja ženskega smučanja na TV SLO2 sem ptreklopil na ORF, tako kot že dolgo nazaj pri F1. Problem rešen.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.396
5.678
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Mu je pa treba priznati zanimive obrobne prispevke s terena, ravno en je bil ravnokar o Lake Louis-u in tudi smucarjem v intervjujih na terenu postavlja zanimiva, pronicljiva vprasanja, za razliko od ostalih nasih novinarjev, ki sprasujejo "kaksni so obcutki, kako se pocutite..."
to da Vonnovi gnjavi o tigru? ne spada to zraven.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.569
2.614
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik bula pravi:
Zaradi "strokovnega" komentiranja ženskega smučanja na TV SLO2 sem ptreklopil na ORF, tako kot že dolgo nazaj pri F1. Problem rešen.

Bi jaz tudi - samo kaj, ko na ORF ni HD slika. Hvala Telemach.
crazy1.gif

Dam pač na RTV 2 precej na tiho in sem že toliko streniram, da nežnem preveč ko Mirsad brez razloga dvigne glas.
uf-1.gif

A ve kdo za email, kam lahko pritožbo spišem?
Naj ga majo pred in po tekmi za trače, samo tekmo pa naj magari kdo iz studija komentira. Sem celo tako daleč, da bi predlagal dvig RTV naročnine, da se zbere dovolj za njegovo odpravnino.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem, zakaj takšno razburjanje zaradi ženske smučarije
smile-1.gif

Ni ne za gledat, ne za poslušat.

Sem pa letos malo spremljal pa mi je Ališiæ ok.

Je vsaj zanimiv za razliko od Kobalke in tistega novinarja.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
V zadnjih 14 dneh se je parkrat slišal še nek glas v ozadju,ki je govoril točno to kar je potem Alešič strokovnega povedal...To pomeni ,da ima očitno šepetalca ..

Sicer pa ostali komentatorji na tv slo so bolj v stilu;Monsieur Alfonse iz Alo Alo -ja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.917
6.975
113
Ališič je kar kul, ne vem kaj bi vi imeli od babjega smučanja, mogoče da se poleg o tehniki razpreda, ko je tako zanimiva, ne?

Še moško smučanje je dull, edino par smukov na leto je legendarnih, kjer se gleda zaradi wow efekta.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.396
5.678
113
za začetek bi radi meli nekoga ki smučanje komentira. Ne pa da bluzi tračarije. o tem kaj se dogaja na zaslonu pa večinoma za zamudo odreagira ali pa govori nekaj mimo.
nemore prit 2 v cilj on reče, da je tretja. Se dere kako jo je odprlo in nevem kaj vse. ženska je samo roke dala narazen.
Skok čez prelomnico on vidi kako je zaplavala po zraku. itd itd