Svetovni pokal v alpskem smučanju 2014/2015

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Če lahko floyd boksa pri 38, bo pa še ona smučala. Edini problem pri ženskah so otroci, druge ovire ni.

Poleg tega pa je brez večjih poškodb, recimo vohnovo jebe koleno in jo vedno bo, zaradi tega bo vedno težje z leti, primer: kostelič. Ampak tina nima teh težav pa komot še vleče naprej, edino pač...če bo narava odbila svojo uro.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jp , ampak treba namutit, da se še da vlečt na tole.
smile-1.gif
Malo ne štekam, sej pa je frajerka,zakaj tudi ne reče tako. Verjetno je res problem če prekineš tudi na papirju si gotof.

Ma ne da muti..., tu gre bolj za to, da sama sebi ne zmore priznati, da je konec in si pušča še malenkost upanja. Razumljivo, pač smučanje je del njenega življenja - skoraj 30let. Je pa ne bo nazaj, človek se uleni s pavzo, sploh pa si je ne predstavljam da pride nazaj pri 34/35ih

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Dragi športni prijatelji in navijaci,

ker še nisem uradno naznanila mojih načrtov za prihodnost, se mi zdi, da je primerno, da o tem povem več s tem sporočilom.
Po šestnajstih dolgih in uspešnih sezonah, ko sem trenirala in tekmovala v vseh disciplinah mislim, da moje telo in um potrebujeta daljši počitek kot po navadi. Vzela si bom leto dni premora preden sprejmen nadaljnje odločitve.
Čas bom izkoristila tudi za to, da dokončam diplomo, nekaj pa ga bom namenila tudi marketingu in komunikacijskim aktivnostim s partnerji: Stöckli, Milka, Fila, Alpina Watches, I Feel Slovenia, Zlatarna Celje ter drugimi projekti, ki jih imam v mislih.
Na tem mestu bi se vam rada iskreno zahvalila za veliko podporo v vseh teh letih. Upam, da razumete in spoštujete mojo odločitev.
O nadaljnem razvoju dogodkov vas bom obveščala.

Želim vam lepo poletje.

Iskreno Vaša,
Tina
jaz bi se ji na tem mestu zahvalil za vse veselje, ki nam ga je prinesla.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Dragi športni prijatelji in navijaci,

ker še nisem uradno naznanila mojih načrtov za prihodnost, se mi zdi, da je primerno, da o tem povem več s tem sporočilom.
Po šestnajstih dolgih in uspešnih sezonah, ko sem trenirala in tekmovala v vseh disciplinah mislim, da moje telo in um potrebujeta daljši počitek kot po navadi. Vzela si bom leto dni premora preden sprejmen nadaljnje odločitve.
Čas bom izkoristila tudi za to, da dokončam diplomo, nekaj pa ga bom namenila tudi marketingu in komunikacijskim aktivnostim s partnerji: Stöckli, Milka, Fila, Alpina Watches, I Feel Slovenia, Zlatarna Celje ter drugimi projekti, ki jih imam v mislih.
Na tem mestu bi se vam rada iskreno zahvalila za veliko podporo v vseh teh letih. Upam, da razumete in spoštujete mojo odločitev.
O nadaljnem razvoju dogodkov vas bom obveščala.

Želim vam lepo poletje.

Iskreno Vaša,
Tina
jaz bi se ji na tem mestu zahvalil za vse veselje, ki nam ga je prinesla.

467716-post_slo.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.443
424
83
ksz

Massi na treningu naših smučarjev.
Citat:
... V 48 urah sem videl realnost in si lahko ustvaril kar dobro sliko stanja, videl sem par smučarjev, ki se znajo, in nekaj takšnih, ki se ne znajo smučati ...
vir - Požar

I

Izbrisan uporabnik #488

Massi bo katastrofa za našo smučarijo.

Pocuzal bo denar, rezultatov pa ne bo, na koncu se bo skregal kot Katanec, vse bodo drugi krivi...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.413
10.672
113
Rezultatov verjetno res ne bo,ker smučarji ne bodo hoteli delat po njegovem programu. Potem pa si tam.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Ma naj jih oskubi, raje vidim da dobi denar nek strokovnjak kot pa pijavka vogrinec, ipd.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.443
424
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Massi bo katastrofa za našo smučarijo.

Pocuzal bo denar, rezultatov pa ne bo, na koncu se bo skregal kot Katanec, vse bodo drugi krivi...

Se pravi status quo?

dentex

Guru
20. sep 2007
2.755
646
113
Snečko, denar je cuzal tovariš vogrinec, pa ostala tovarišija. Da ne boš rekel, da pljuvam po kom ampak vem in poznam zadevo do potankosti. Masi bi naredil red vendar, je dobro vprašanje če mu bo dovolmeno. Vsak naj vloži svoj denar, pa naj tekmujejo. Sploh alpinci so smetana zase. Tota mala iz vašega konca poleg tega, da je simpatična, še dokaj solidno pelje, ostale so pa bolj sorehajalke. Pri dečkih pa je več ali manj strmopizdilo, ko je odšel zadnji trener, ki se mu je lahko reklo trener. Mali od tovarišice Kürner se vozi zaradi priimkov očija in mamice, ostali so za odmet. Kosi ima potencijal bomo videli. Kaj več od večnih talentov pa nimamo

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ampak a ni masi kondicijski trener? no saj vrjento jim tudi kondicije manjka - to je itak osnova za vse.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.755
646
113
Masi je organizator kondicijc in človek, ki zna sešteti ena in ena. Problem pri naših je, da so po raznoraznih linijah not prdrajsal, tisti, ki so imeli potencijal pa se vanje ni ulagalo. Masi zna sestaviti tim ljudi, ki bodo poskrbeli tudi za reprezentanco, tako kot je bilo v tinini ekipi. Če pa so na zvezi pripravljeni odvezati mošnjiček je pa druga zgodba.
Tino je teral tako, da ni smela jamBrat in tudi ni mogla. Naši pa oeljejo 4 fure v sončku in pol temu rečejo trening

I

Izbrisan uporabnik #488

To je isto kot če daš trenerja ženske nk barca, ki je npr prva ekipa na svetu, ta trenerja moškega kluba zavrč, da osvoji lp...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Masi je organizator kondicijc in človek, ki zna sešteti ena in ena. Problem pri naših je, da so po raznoraznih linijah not prdrajsal, tisti, ki so imeli potencijal pa se vanje ni ulagalo. Masi zna sestaviti tim ljudi, ki bodo poskrbeli tudi za reprezentanco, tako kot je bilo v tinini ekipi. Če pa so na zvezi pripravljeni odvezati mošnjiček je pa druga zgodba.
Tino je teral tako, da ni smela jamBrat in tudi ni mogla. Naši pa oeljejo 4 fure v sončku in pol temu rečejo trening

Tina je bila tudi pred masijem solidna in talent, ni imel tezkega dela...

Moški so druga pesem, ne vem, če bo mesec dni zdržal....