a za to je bil javni razpis, al je blo spet "svobodno" ?
Bravo. Jaz se samo čudim, kako lahko bitje, ki ima sebe za človeka, izraža take nizke in primitivne besede o nekem drugem človeku.Znana je predvsem da rada laja jebo vam pas mater.
To naj bi bila Slovenka ?
povzetek
No tu se pa za spremembo strinjava - da nekomu želiš spolnega občevanja med psom in njegovo materjo tako kot je to pred kamerami izjavila Svetlana Makarovič, je res izjemno primitivno in povsem vredno tako začudenja kot tudi zgražanja. Moderator, ki bi pa lahko kakorkoli vplival na izjave primitivnežev medijem - sploh v primeru oddajanja v živo kot je bilo v izpostavljenemu primeru - pa pač ne obstaja.Bravo. Jaz se samo čudim, kako lahko bitje, ki ima sebe za človeka, izraža take nizke in primitivne besede o nekem drugem človeku.
Čudim? Zgražam se. Je pa zanimivo, da moderator dovoljuje to.
povzetek
(VIDEO) “Tina Gaber, zajec in Svetlana Makarovič” – Za tiste, ki niste gledali proslave v CD; Svetlana Makarovič je nastopila
Kor je bilo napovedano se je zgodilo. Proslave ob kulturnem prazniku se je udeležila Svetlana Makarovič , ob njenem koncu pa se je v spremstvu pesnika Borisa A. Novaka stopila na oder. Tam je Makarovič prebrala odlomek svojega literarnega dela, in sicer pesem Zla runa iz knjige Saga o...topnews.si
Ko je bila Makarovič na odru, je del Upravnega odbora Prešernovega sklada zapustil dvorano, preostalo občinstvo pa jo je nagradilo z bučnim aplavzom. Čeprav je v uradnem prenosu že tekla zaključna špica pa je režiser prenosa ni prekinil, ampk so Svetlani Makarovič, ki se je sprva ni slišalo prinesli mikrofon.
Bravo. Jaz se samo čudim, kako lahko bitje, ki ima sebe za človeka, izraža take nizke in primitivne besede o nekem drugem človeku.
Svetlana mu je za vzor, nekaj zadnjih njenih je v sami špici primitivizma v Sloveniji.Bravo. Jaz se samo čudim, kako lahko bitje, ki ima sebe za človeka, izraža take nizke in primitivne besede o nekem drugem človeku.
Še enkrat, ko se je odvrtela špice, je bilo proslave uradno konec. Kaj si pa zijal še naprej? Glede na stoječe ploskanje, si škandal videl samo ti.
Ja seveda. Nisem gledal proslave in včeraj ničesar nisem pričakoval ali razmišljal o tem. Danes ob cca 03:30h sem prišel domov in prižgal računalnik in sem od FB do tega foruma povsod naletel na objave in linke o poročanju s proslave ter komentarje na to temo, nekaj sem jih bežno pogledal in takoj opazil samo "zvezdo" večera. Pišejo samo o njej in aplavzu. O letošnjih nagrajencih samo malo za vzorec, če sploh. To se meni zdi nenavadno in neprimerno. No saj lahko, da sem pa jaz čuden in so takšne stvari nekaj najbolj normalnega.Ko se je odvrtela špica proslave, bi lahko mirno prešaltal na drug program. Tako si pa s kokicami v rokah čakal na škandal, ki ga na tvoje razočaranje ni bilo.
Se je preveč vživela v komunikacijo z ljudmi, ki ne nosijo (več) značk.Twitter je dobesedno prepoln zgraanja nad temi podivjanimi zvezdaši z RTV SLO na čelu
Sporočilo v temi 'Tema ki je odletela kot golob!' https://www.alter.si/tema/tema-ki-je-odletela-kot-golob.2676823/post-3380644
Jeboga ampak tale Golobova spremljevalka je pa meni videti, kot drag qeen. Prav moške poteze obraza ima. No saj ni nič narobe, če mu je všeč mu je všeč.