Sveder za kopanje lukenj fi cca 10cm

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
[censored], neda se mi dol do kamiona, mam en racun njihov :D

Brb
grin1.gif

Edit: Poslovalnica Rudnik: 01 28 01 650
Poslovalnica Crnuce 01 53 08 550
Btw: Ce bos najemal, nepozabi vzeti sabo osebnega dokumenta in davcne stevilke (priporocam original)

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.790
6.771
113
pri taščici
Če imaš bolj majhnega tamčka in da ne boš vozil iz vzhodnega obrobja lj na barje bi se lahko kaj zmenila za zasipni material-smeti odpadejo, ruševine pa načeloma ja, samo ne kake industrijske-kemične.-7km od šentjakoba

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.790
6.771
113
pri taščici
Ja ampak tisto kar sva se midva menila za zasipat je že ena košnja pokošeno. So pri bratu v službi nekaj večjega kopal in je izvajalec naredilpraktično vse razen trave vsjal.(izkop zemlje, nasutje, planiranje zemlje nazaj).
Sedaj so samo še "grabni" v igri. Za te se pa itak nič ne mudi.....in načeloma lahko tudi tai ostanejo kot so, čeprav nekaj m3 izkopa bi lahko stresel vanje....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.790
6.771
113
pri taščici
No luknje so narejene. Pille hvala za cifro, sem na rudniku dobil željeno. Odnos do stranke dober. Sem jih pa opozoril da je mašina bolj "kitajska" kar so sprejeli kot dobronamerno in me niso krivili za napake.(počen nosilec pri reduktorju - prodajalec priznal že švasanje ni pa vedel da je ponovno počil, štrik za vžiganje ni vreden 0-trga, stikalo za ugašanje ne dela -ugotovili že ob prevzemu...).
Je pa fino ker nimaš kavcije (kot bauhaus -katerim se ne ljubi dvigniti vrtalnika s servisa in Obi)