Sužnji Evra

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Evo mene brez googLJa...

Ta klej v olju je bil v dobi fičotov in bolhc... In si ga moral fajn vn pucat iz unga centrifugalnega filtra

a to je blo takrat ko se je olje menjavalao na 5000 km
evil.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Glej, ne bom zdej celega interneta premetal zaradi vas in izgubljal časa ter vas prepričeval v nasprotno, ker itak bo vsaka stran, ki jo bom našel, fake ali pa kaj drugega. Če ste se odločili, da ne verjamete, prav. To je vaša pravica
zmaga.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.394
5.669
113
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Evo mene brez googLJa...

Ta klej v olju je bil v dobi fičotov in bolhc... In si ga moral fajn vn pucat iz unga centrifugalnega filtra

a to je blo takrat ko se je olje menjavalao na 5000 km
evil.gif

Sej zdej se pa na 15000 če si pameten!
pozdrav.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.093
-8.771
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Glej, ne bom zdej celega interneta premetal zaradi vas in izgubljal časa ter vas prepričeval v nasprotno, ker itak bo vsaka stran, ki jo bom našel, fake ali pa kaj drugega. Če ste se odločili, da ne verjamete, prav. To je vaša pravica
zmaga.gif
Je so tvoji dokazi na bedastih straneh... Potem bo nekaj narobe s tvojo teorijo
evil.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Več ali manj ne brskam po netu za chemtraili, ker prvo kot prvo se zanašam na svoje oči in vidim, kaj se dogaja po nebu, ko se črta v 2 urah raztegne toliko, da postane "plahta" čez večji del neba in drugo kot drugo tega pojava 20 let nazaj ne pomnim. Vem pa, da prebivalci Švedske tožijo svojo državo glede tega. Lahko da je to res, lahko, da ni. V to se ne bom poglabljal, ker je škoda mojega cajta in energije, ker itak nimam nič od tega.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.093
-8.771
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
kaj se dogaja po nebu, ko se črta v 2 urah raztegne toliko, da postane "plahta" čez večji del neba in drugo kot drugo tega pojava 20 let nazaj ne pomnim.
Imaš zelo, zelo slab spomin. Jebat ga.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Vem pa, da prebivalci Švedske tožijo svojo državo glede tega.
Gotovo, poleg tega pa te tožbe verjetno tudi izgubljajo.
wink-1.gif

Tista švedska političarka, ki "je priznala, da so strupeni chemtraili resnični in ne divja teorija zarote", po nekaj minutah googlanja in vsaj malo osnovnega poznavanja Švedske ter švedščine postane ena nepomembna članica stranke Zelenih, ki imajo v parlamentu toliko veljave kot pri nam ZL, s tem, da ni nobena predsednica stranke, ampak neka lokalna članica, "švedski časopis" omenjen v onem članku pa je navaden lokalen cajtng okraja, ki ima kakih 30.000 prebivalcev.
Ali drugače, kot da bi neka Marija Turnšek zagovarjala chemtraile, potem bi pa ti rekel, da jih je slovenska vlada priznala.

Neverjetno, da zaradi svojega sovraštva do kakršnekoli oblasti nad tabo sploh ne znaš kritično razmišljat, samo limaš in limaš nove in nove neumnosti iz še bolj neumnih strani. A že nekaj minut googlanja ti vsako tvojo trditev demantira.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Več ali manj ne brskam po netu za chemtraili, ker prvo kot prvo se zanašam na svoje oči in vidim, kaj se dogaja po nebu, ko se črta v 2 urah raztegne toliko, da postane "plahta" čez večji del neba in drugo kot drugo tega pojava 20 let nazaj ne pomnim. Vem pa, da prebivalci Švedske tožijo svojo državo glede tega. Lahko da je to res, lahko, da ni. V to se ne bom poglabljal, ker je škoda mojega cajta in energije, ker itak nimam nič od tega.

Jaz se pa spomnim, ter še celo velikokrat spomnim, kako v 70. letih nisi našel dneva brez oblačka. Prav šli smo se, če bi zadeli trenutek v dnevu, ko bi bilo nebo brez oblačka. Vsaj 10 let!
shocked-1.gif
. Medtem ko so pa avijoni vlekli vsak svojo špuro, ena je izginila kar takoj za njim, pri večini ostalih se je pa razlezla čez celo nebo, sploh v popoldanskih urah. In to v 70. letih prejšnjega stoletja.

Treba se je zavedati, da opisujem 70 leta prejšnjega stoletja, ko so bili reaktivci pri nas šele kakih manj kot 10 let v zraku. Prej je bilo vse na propeler. Z veseljem smo zijali v nebo
smile-1.gif
.

V 80. letih je postajala slika zelo drugačna. Proti koncu desetletja smo si prav želeli oblaček na nebu, pa ga ni bilo. Sedaj so pa bili, kar pol leta zapored, dnevi brez oblačka.
cheer.gif
Kemtraili gor ali dol.

Sicer sem pa že nekoč tule napisal : prav zanimivo bi bilo videti mašino, (letalski reakcijski motor), skozi katero bi neka firma vsipala Al2SO3 ali kako se že napiše glinica, v cilju zapraševanja sveta. Aluminijev sulfat je "šmirgelpapir", je ni mašine na tem svetu, ki ne bi takojci zaribala!

Pa tudi če bi ga zares vsipali - kwa pa pol? Aluminij je tretji najbolj razširjeni element na zemlji, prav nič hudega, če malce kroži po njej. Energetsko gledano bi s tem celo pomagal k ohlajanju matere Zemljice, ko stalno nekaj jamramo, kako ji je prevroče
rolleyes-1.gif

Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:

Jaz se pa spomnim, ter še celo velikokrat spomnim, kako v 70. letih nisi našel dneva brez oblačka. Prav šli smo se, če bi zadeli trenutek v dnevu, ko bi bilo nebo brez oblačka. Vsaj 10 let!
shocked-1.gif
. Medtem ko so pa avijoni vlekli vsak svojo špuro, ena je izginila kar takoj za njim, pri večini ostalih se je pa razlezla čez celo nebo, sploh v popoldanskih urah. In to v 70. letih prejšnjega stoletja.

Treba se je zavedati, da opisujem 70 leta prejšnjega stoletja, ko so bili reaktivci pri nas šele kakih manj kot 10 let v zraku. Prej je bilo vse na propeler. Z veseljem smo zijali v nebo
smile-1.gif
.

V 80. letih je postajala slika zelo drugačna. Proti koncu desetletja smo si prav želeli oblaček na nebu, pa ga ni bilo. Sedaj so pa bili, kar pol leta zapored, dnevi brez oblačka.
cheer.gif
Kemtraili gor ali dol.

Sicer sem pa že nekoč tule napisal : prav zanimivo bi bilo videti mašino, (letalski reakcijski motor), skozi katero bi neka firma vsipala Al2SO3 ali kako se že napiše glinica, v cilju zapraševanja sveta. Aluminijev sulfat je "šmirgelpapir", je ni mašine na tem svetu, ki ne bi takojci zaribala!

A NI GLINICA sestavljena tudi iz silicija? po moje bo boj prav Al2SiO3

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
@Cash

Ali lahko razložiš tole sliko?
http://worldwar2database.com/gallery/wwii1278

Ne, ne morem. Lahko, da je bilo to slikano minuto za letali in so te sledi v roku 10 minut izginile, kaj pa vem. Ker pa vem, kako zahrbtne so vlade proti svojemu ljudstvu, verjamem, da se šprica nekaj po zraku, saj se je mnogo mnogo let nazaj delalo poskuse na lokalnemu prebivalstvu, ker sem enkrat bral uradno potrjeno od USA vlade, da je šlo za experimente. Ne, ne bom iskal in vas prepričeval, ker me boli k. Ker sem majhen in ne morem nič, pač pustim stvari, da tečejo dalje, v sebi pa vem, da ni vse rožnato, kakor se zdi in se stvari, ki se zdijo neverjetne v resnici dogajajo tako resnično, da me je groza, tudi na drugem področju.
Bila je tudi teorija zarote, da američani prisluškujejo folku in se je smejalo teoretikom zarote, da to pa ne, da američani sploh nimajo take tehnologije, ki bi vse to prežvečila in evo, vsa resnica je prišla na dan. Še mnogo resnic bo prišlo na dan, vendar dajmo času čas. Danes se smejite, jutrišnji dan bo prepozen za smeh.
zmaga.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Marsikaj bo prišlo na dan, ampak stvari, o katerih se na Youtube razpreda na dolgo in široko, gotovo ne. Bo kaj manj očitnega, ne pa običajni atmosferski pojavi, znani širom vesolja, katere potrjujejo tudi "znani politiki iz Zgornje Kungote".

Aja, kje pa dobiš uradno potrjene dokumente ameriške vlade? Imaš kak dostop do njihovih serverjev?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Par let nazaj sem jih bral. Nisem pa jih šel direktno iskat z googlom, temveč sem do njih prišel preko linkov, ki so jih ljudje linkali in se zdaj ne spomnim točno, kako spet do njih priti. Priznam, da nisem bral direktno iz serverjev ameriške vlade (lahko pa, da ja) in so bile pa skenirane originalne listine iz 50, 60 let prejšnjega stoletja in v teh listinah opisane raznorazne operacije, ki so izgubile pečat "Top Secret" in je bilo opisano, kaj se je dogajalo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici
Glede chemtrejlov. Ze v vietnamski vojni so poznali sredstva za ustvariti "deževno obdobje". Zanimivo da sedaj tega ne uporabljajo kadar je na kaksnem območju suša.

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Glede chemtrejlov. Ze v vietnamski vojni so poznali sredstva za ustvariti "deževno obdobje". Zanimivo da sedaj tega ne uporabljajo kadar je na kaksnem območju suša.

vprašanje če niso pripravki ki so bili takrat v uporabi, danes prepovedani. Konc koncev tud mavrične agente so rabli, pa so dans na črni listi

pa še nekaj Vietnam je obdan z morjem, torej verjetno mediteranska klima. Uglavnm vlažnost ni težava, voda/vlaga tud ne. če pa vzameš neko celinsko zadevo, ki nima morja, gozdov itd v takem obsegu kot Vietnam, je pa vprašanje s katero zadevo in v kakšenm obsegu bi "načaral" padavine

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Torej, da se vrnemo k temi. Če kdo izve, kdaj bo ponovitev te oddaje, naj tule napiše. Tisti, ki pa je zainteresiran, pa lahko tudi posname in morda naloži na Youtube. Hvala

13. jul 2011
2.677
626
113
ksz
sem si vzel čas in "dokumentarec", z muko, pogledal.
Itak, da gre za povsem neobjektivni anarhistični BS in en kup enega mediteranskega jamranja in seveda iskanja zunanjih sovražnikov, ki so jih tokrat našli v obliki EU, Nemčije, finančnih ustanov, multinacionalk in celo Bilderbergov, kdorkoli že naj bi bili, ker kolikor vem, na teh konferencah ne sodelujejo vedno isti ljudje.
Zanimivo, da v vsej mineštri niti enkrat ni omenjena Kitajska.
Ob jamranju španskega upokojenca sem se vprašal, če se sploh zaveda, da ima npr. latvijski upokojenec najmanj petkrat nižjo pokojnino kot on sam. Latvijo je kriza zelo prizadela, zelo so zategnili že tako zategnjene pasove in vendar so ljudje pljunili v roke in krizo prebrodili. Še vedno ne živijo na veliki nogi, vendar imajo vnuki od latvijskega upokojenca prihodnost, ker niso zadolženi, medtem ko so od španskega upokojenca zadolženi že vnuki od vnukov in verjetno še kakšen rod naprej. Ma nič hudega, se bodo pa hitro navadili jamrat.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Ob jamranju španskega upokojenca sem se vprašal, če se sploh zaveda, da ima npr. latvijski upokojenec najmanj petkrat nižjo pokojnino kot on sam. Latvijo je kriza zelo prizadela, zelo so zategnili že tako zategnjene pasove in vendar so ljudje pljunili v roke in krizo prebrodili. Še vedno ne živijo na veliki nogi, vendar imajo vnuki od latvijskega upokojenca prihodnost, ker niso zadolženi, medtem ko so od španskega upokojenca zadolženi že vnuki od vnukov in verjetno še kakšen rod naprej. Ma nič hudega, se bodo pa hitro navadili jamrat.

In tisti španski upokojenec je imel / ima vpliv na odločitve v državi? In stroški životarjenja v Latvij so enaki stroškom životarjenja v Španiji?