visek_izobrazbe
Guru
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Evo mene brez googLJa...
Ta klej v olju je bil v dobi fičotov in bolhc... In si ga moral fajn vn pucat iz unga centrifugalnega filtra
a to je blo takrat ko se je olje menjavalao na 5000 km
Citat:
Evo mene brez googLJa...
Ta klej v olju je bil v dobi fičotov in bolhc... In si ga moral fajn vn pucat iz unga centrifugalnega filtra
Probej linkati stran, ki ni v istem rangu kot Misteriji in pavlihove šale.Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Na hitro sem našel Švedsko http://www.zazdravje.net/aktualno.asp?novica=1425
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Evo mene brez googLJa...
a to je blo takrat ko se je olje menjavalao na 5000 km
Je so tvoji dokazi na bedastih straneh... Potem bo nekaj narobe s tvojo teorijoCitat:
Uporabnik Cash pravi:
Glej, ne bom zdej celega interneta premetal zaradi vas in izgubljal časa ter vas prepričeval v nasprotno, ker itak bo vsaka stran, ki jo bom našel, fake ali pa kaj drugega. Če ste se odločili, da ne verjamete, prav. To je vaša pravica
Imaš zelo, zelo slab spomin. Jebat ga.Citat:
Uporabnik Cash pravi:
kaj se dogaja po nebu, ko se črta v 2 urah raztegne toliko, da postane "plahta" čez večji del neba in drugo kot drugo tega pojava 20 let nazaj ne pomnim.
Gotovo, poleg tega pa te tožbe verjetno tudi izgubljajo.Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Vem pa, da prebivalci Švedske tožijo svojo državo glede tega.
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Več ali manj ne brskam po netu za chemtraili, ker prvo kot prvo se zanašam na svoje oči in vidim, kaj se dogaja po nebu, ko se črta v 2 urah raztegne toliko, da postane "plahta" čez večji del neba in drugo kot drugo tega pojava 20 let nazaj ne pomnim. Vem pa, da prebivalci Švedske tožijo svojo državo glede tega. Lahko da je to res, lahko, da ni. V to se ne bom poglabljal, ker je škoda mojega cajta in energije, ker itak nimam nič od tega.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Več ali manj ne brskam po netu za chemtraili, ker prvo kot prvo se zanašam na svoje oči in vidim, kaj se dogaja po nebu, ko se črta v 2 urah raztegne toliko, da postane "plahta" čez večji del neba in drugo kot drugo tega pojava 20 let nazaj ne pomnim. Vem pa, da prebivalci Švedske tožijo svojo državo glede tega. Lahko da je to res, lahko, da ni. V to se ne bom poglabljal, ker je škoda mojega cajta in energije, ker itak nimam nič od tega.
Jaz se pa spomnim, ter še celo velikokrat spomnim, kako v 70. letih nisi našel dneva brez oblačka. Prav šli smo se, če bi zadeli trenutek v dnevu, ko bi bilo nebo brez oblačka. Vsaj 10 let!. Medtem ko so pa avijoni vlekli vsak svojo špuro, ena je izginila kar takoj za njim, pri večini ostalih se je pa razlezla čez celo nebo, sploh v popoldanskih urah. In to v 70. letih prejšnjega stoletja.
Treba se je zavedati, da opisujem 70 leta prejšnjega stoletja, ko so bili reaktivci pri nas šele kakih manj kot 10 let v zraku. Prej je bilo vse na propeler. Z veseljem smo zijali v nebo.
V 80. letih je postajala slika zelo drugačna. Proti koncu desetletja smo si prav želeli oblaček na nebu, pa ga ni bilo. Sedaj so pa bili, kar pol leta zapored, dnevi brez oblačka.Kemtraili gor ali dol.
Sicer sem pa že nekoč tule napisal : prav zanimivo bi bilo videti mašino, (letalski reakcijski motor), skozi katero bi neka firma vsipala Al2SO3 ali kako se že napiše glinica, v cilju zapraševanja sveta. Aluminijev sulfat je "šmirgelpapir", je ni mašine na tem svetu, ki ne bi takojci zaribala!
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
@Cash
Ali lahko razložiš tole sliko?
http://worldwar2database.com/gallery/wwii1278
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Glede chemtrejlov. Ze v vietnamski vojni so poznali sredstva za ustvariti "deževno obdobje". Zanimivo da sedaj tega ne uporabljajo kadar je na kaksnem območju suša.
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Ob jamranju španskega upokojenca sem se vprašal, če se sploh zaveda, da ima npr. latvijski upokojenec najmanj petkrat nižjo pokojnino kot on sam. Latvijo je kriza zelo prizadela, zelo so zategnili že tako zategnjene pasove in vendar so ljudje pljunili v roke in krizo prebrodili. Še vedno ne živijo na veliki nogi, vendar imajo vnuki od latvijskega upokojenca prihodnost, ker niso zadolženi, medtem ko so od španskega upokojenca zadolženi že vnuki od vnukov in verjetno še kakšen rod naprej. Ma nič hudega, se bodo pa hitro navadili jamrat.