Sužnji Evra

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
To je to, ja
zmaga.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Sicer nisem gledal, ampak, a je RTV SLO res tako nizko padla?
Na RTVSLO imajo že precej dolgo neke zarotniške dokumentarce, ki pa nekega stika z realnostjo nimajo. Dober BBC-jev ali podoben dokumentarec, to je žal samo še nostalgična preteklost.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Zakaj misliš, da tale dokumentarec nima stika z realnostjo?

Si si prebral vsaj malo vsebine na tistih linkih, ki sem ti jih dal?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
na kateril linkih? A o chemtrailsih?
Ne hvala, ne more se človek resno pogovarjati z nekom, ki verjame, da dež pada samo zaradi tega, ker z avijonov škropijo "neke substance"

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz sem prepričan, da je dež padal že takrat, ko avioni še niso letali po zraku. Baje obstajajo poročila, da je deževalo celo v času Rimljanov.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Nikjer ne trdim, da imajo chemtrailsi in dež kaj skupnega. Trdim samo, da Bilderbergi (multikorporacije) vodijo svet in da chemtrailsi kot sami po sebi zagotovo obstajajo, saj so nekatere vlade že priznale.
A misliš, da so 100 let nazaj imeli prosojno oblačnost? Ne, niso je imeli, ker je to posledica chemtrailsov. Če pa iz tega pride dež, pa pojma nimam.

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.925
267
83
Slovenija
problem kvazi raziskovalcev je predvsem metodološka šlamparija/neznanje.
Lepo se spomnim enega "raziskovalca" chemtrailov, ki je zbiral vzorce snega v naši okolici in našel polno aluminija noter. Da pa je zbiral vzorce v kozarcih z alu pokrovom pa je seveda gladko pozabil.
To hočem reči, če nekaj raziskuješ se konkretno izobrazi o tematiki in ko imaš podlago predznanja, potem išči neskladja, zarote, karkoli.
Ko sem se zaradi prostočasnih aktivnosti moral naučiti kar nekaj o meteorologiji, zračnih masah ipd, mi je prav smešno kaj sedaj eni po spletu klobasajo. Pa mi ni smešno zaradi pridobljenega znanja iz tehničnih virov, ampak zaradi tega, ker kaj sem se naučil, se mi je dejansko potrdilo v praksi. Nekateri pa pametujejo na pamet, z "nabranim" znanjem iz forumov in zarotniških strani.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
A misliš, da so 100 let nazaj imeli prosojno oblačnost? Ne, niso je imeli, ker je to posledica chemtrailsov.
hysterical-1.gif

Trdiš, da pred 100 leti cirusov ni bilo na Zemljinem nebu? Kako pa so že 140 let nazaj iz njih napovedovali hurikane? Kako so pa potem cirusi nastali na ostalih planetih? A drugi vesoljci špricajo s svojimi kemikalijami? Katere vlade so priznale, da masovno špricajo oblake in spreminjajo vreme? Napiši dejanske dokaze, ne limaj filmov in linkov!
Glej, če trdiš take degenske trditve, kako ti naj kdo verjame, kaj so se zmenili na sestankih bilderbergov? Tako kot Sharkija ni možno resno jemat, odkar sveto zatrjuje, da živi na ravni plošči, tudi tebe ni možno.

I

Izbrisan uporabnik #9334

... ostalih planetih ??? Kako, če je pa še celo naša mati Zemljica flat!
confused-1.gif

22. jul 2007
13.583
1.767
113
124
Mah brezveze, še tisto kar je potencijalno zanimivo vrtijo v čudnem času in brez možnosti, da si oddajo pogledaš ko imaš čas.
Kakšne
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Nikjer ne trdim, da imajo chemtrailsi in dež kaj skupnega. Trdim samo, da Bilderbergi (multikorporacije) vodijo svet in da chemtrailsi kot sami po sebi zagotovo obstajajo, saj so nekatere vlade že priznale.
A misliš, da so 100 let nazaj imeli prosojno oblačnost? Ne, niso je imeli, ker je to posledica chemtrailsov. Če pa iz tega pride dež, pa pojma nimam.

Nisem svojega starega ata točno tako vprašal, (umrl je nekje 66 leta
tongue-1.gif

Mimogrede, moj star ata je služil legendarnih 7 let vojaščine: 4 leta v prvi svetovni kot avstroogrski soldat, potem pa za kazen še tri leta kralju!
rolleyes-1.gif
Ko je bil star 36 let, je vendarle prišel domov, se oženil in imel 16 otrok ter uspešno podjetje, kljub železnemu sistemu v bivši jebovini.

Ti in tvoji kemtrajli
uf-1.gif
. Že moj starata jih je ogledoval, pred 100 leti, na fronti, ko se še nikomur niti sanjalo ni, kaj je to "chem".

Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Mah brezveze, še tisto kar je potencijalno zanimivo vrtijo v čudnem času in brez možnosti, da si oddajo pogledaš ko imaš čas.
Kakšne
evil.gif

ponovitve so odvisne od tega koliko licenc oz dovoljenj za predvajanje odkupijo. Vsako uporabo, tudi če je iz našega vidika ponovitev, je treba plačat. Je pa res da dnarja za maria in podobna jajca nekak ne zmanjka za take zadeve kt je tale pa ga

zato sm tud napisal da si ga bom verjento posnel (v kolikor mi bo čas dopuščal), potem pa če ga bo kdo rabil bomo lahk prek zs se zmenili pa duplikat naredili.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Bom dal takole na hitro en kontra primer, za katerega bi te prosil, če mi ga potrdiš, vkolikor si seznanjen z njim:

Ali veš, da je v motornem olju za mazanje prisotna kar precejšnja vsebnost kaolina? Kaolin, veš, to je zemlja ... glina

Pa prosim zelo na hitro, brez gugla. V kolikor boš uporabil gugl, tvoj odgovor ne bo več relevanten, bo "okužen", nekako tako kot izvajajo na naših sodiščih precej pogosto.

Torej - ali veš, da v navadnem mazalnem olju v avtomobilskem motorju leži tudi kaolin? Kaj se pa z njim zgodi na koncu auspuha, pa ne bi sedajle spraševal.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Vsi vemo, da izpuh avtov škoduje človeku, vendar od kdaj gre motorno olje skozi izpuh?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.394
5.669
113
Evo mene brez googLJa...

Ta klej v olju je bil v dobi fičotov in bolhc... In si ga moral fajn vn pucat iz unga centrifugalnega filtra

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.394
5.669
113
Moderna olja tega tudi pod razno nimajo več... Sploh HC sintetizirana in pa zadnji krik olj... GTL verzije (gas to liquid)
wink-1.gif

Mal si časovno...nerealen
tongue-1.gif
Ata