Ma...za 10 k km letno neki veiki kilometri niso v enem kosu...tudi trije zadaj zdržijo, razen če res niso vsi trij 100+ kg.
kot rečeno, nobene panike, tudi če je 10kkm v kosu... dokler odločevalec sedi zadaj na sredini.
Ma...za 10 k km letno neki veiki kilometri niso v enem kosu...tudi trije zadaj zdržijo, razen če res niso vsi trij 100+ kg.
Odločevaec sedi ponavad za volanom. Tisti zadaj bodo lahko izbirali kje in kako bodo sedeli ko jih bodo dopolnii 18.kot rečeno, nobene panike, tudi če je 10kkm v kosu... dokler odločevalec sedi zadaj na sredini.
N je rekel, da kupuje avto, za kar pa ni dovolj dnara.Dec kot usmeritev za predloge navede same "hude" nemce in švede, pol pa padajo predlogi Austral, Jogger, Duster, Rav4 in podobno. Folk, pa kaj vam je?? Kar ima vinto za znak ni avto, kar pa v Romuniji zlimajo skupaj pa ni za na cesto. Vsaj do pred nekaj let je tako veljalo. Ne vem kaj se je zgodilo z ljudmi, da zdaj tole berem. ;-))
drži, moj oče je čakal 6 mescev za sprednjo luč in še par drobnarij ko je s senicom pozdravil srno.baje so zdaj še z dobavo rezervnih delov težave odkar je drug uvoznik in ne več R N Slovenija
Glede na to, da si ženska (zdi se mi, da sem nekje prebral), tudi tebi ostane samo ta možnost... ;-)Tako je... S tujim k* po koprivah se temu reče...
Odločevaec sedi ponavad za volanom. Tisti zadaj bodo lahko izbirali kje in kako bodo sedeli ko jih bodo dopolnii 18.
N je rekel, da kupuje avto, za kar pa ni dovolj dnara.
Kaj naj zdaj?
Kakor za koga.Pa se jih:
Ko jih jebe, za izgovor, da se nov avto po moji meri kupuje, bodo pa dobri...
froci so lahko tudi doma pri babiciOdločevaec sedi ponavad za volanom. Tisti zadaj bodo lahko izbirali kje in kako bodo sedeli ko jih bodo dopolnii 18.
Lahko potrdim podobno zgodbo Prednja luč - CLIO (sreča je bila ta, da je luč delovala , polomljeni deloma plastični nosilci, tako da se je lahko vozil naokrog).drži, moj oče je čakal 6 mescev za sprednjo luč in še par drobnarij ko je s senicom pozdravil srno.
Jaz sem pod podobnimi pogoji kupil Mazdo Cx5. Moja sicer ni avtomatik ampak se tudi ta dobi. Pa Mazdo obvezno bencinar če hočeš brezkrbno vzdrževanje.Tale tema je sicer že precej stara, ampak sem na istem, kot njen avtor
Torej išče se SUV srednje velikosti (za 5 oseb), na leto bo delal okoli 10k, starost do 3 leta in 100k km, cena pa do 25k€. Bencin/dizel/hibrid mi je dosti vseeno, samo da je avtomatik. Všečni XC60, Q3, X1 .. iščem kak dober predlog oz. nasvet, čemu se izogniti. Pomemben kriterij je seveda, da bo čim manj na servisu. Mogoče pa kdo tule kaj takega prodaja.. Hvala!