SUV do cca 30k,bencinar,avtomatik

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
84
-174
8
Ti vročina škodi?

Originalno so 1.2 pireTehi imeli interval menjave pasa na 200.000km ali 12 let. Kaj boš servisiral redno po takih priporočilih?

Poglej priponko 89365
Če je komu stopila vročina v glavo si to TI:bonk:
Samo res WTF kje se najdete vsi ti pacienti! A ste res vsi tako prizadeti ali vam je res ta vročina stopila tolk v glavo da ne znate niti prebrat kaj vam kdo napiše niti ne veste kaj pišete in žalite, potem ko vam pa kdo vrne pa v jok. Še enkrat za ves prilagojen program potem vas mam pa res dost.

Ne razumem zakaj toliko pljuvanja čez peugeote. Imamo pri hiši že več kot dve desetletji same peugeote. Res da ne z puretech motorji. Vsi so imeli krepko čez 100-150kkm in z nobenim nobenih problemov. Redni servisi, potrošni material, to je pa to. Zelo zadovoljni.

Ja lahko da sem ti kakšnega potalal že kakšno minuto prej, ker si pljuval čez peugeote že par dni prej. Tako da karkoli si dobil si premalo dobil. In ne govori da nisi provociral na vsak post ki je bil v zvezi z peugeoti. Ti provociraj koga drugega mene ni treba in ne izmišljuj si da vse te provokacije niso letele tudi name.
Ti pa marsikaj ni jasno, ker si očitno nepismen, ker nikoli nisem rekel da so puretech mašine dobre. Jaz sem samo rekel da nikoli nisem imel nobenih problemov z peugeoti. Nobeden od teh pa ni imel purtech mašine. Toda ti tega očitno ne dojameš in vedno podjebavaš vse ki karkoli rečejo o peugeotih. Konec koncev mi pa dol pade ali je tebi všec ali ne važno da sem jaz zadovoljen za take kekce kot si ti pa me ne zanima.

Pa največja ovca tu si TI , ker si nepismen. Nikoli nisem govoril o PTju :bonk:Pa briga mene če kdo kupuje PTje.
Najprej preberi kaj kdo piše potem bleji :bonk:Jao jao kdo se tu vse oglaša. Res sam prilagojen program.
A bo šlo, a ti še narišem:norec:
 
  • Objave ne odobravam
Reactions: BojanP

jezek

Guru
24. jul 2008
2.839
1.333
113
Ne, ne bo slo. Ker si se ti v debato o PT vmesal z neumestno hvalnico pežojem (katerih sploh ni noben qurcal). In ja, tudi jaz poznam stevilne psaje s 300plus prevozenimi, ampak teh casov ni vec, in danes pac lahko kupis samo PT jajca, in pa hdi, ki so (naknadno) postala tudi jajca....
 
  • Všeč mi je
Reactions: tony in BojanP

jezek

Guru
24. jul 2008
2.839
1.333
113
Da. V bistvu so jih se potencirali, saj so v sw zapekli dodatno kodo, ki po dolocene stevilu resetiranj onemogoci povezavo z AB ecu.... S tem so ocitno zeleli zjebati razne Jezke, ki so s parimi kliki prezivljali z "defektnimi" ab sistemi vec let. (Seveda polno delujocimi....)