kaj pa naj za alternativo? 1.2 z jermenom namočenim v olje?
se strinjam, to ni alternativa
alternativa dizlom so baje hibridi. ampak če mene vprašaš samo tisti od toyote.
kaj pa naj za alternativo? 1.2 z jermenom namočenim v olje?
Imamo doma 1.2 z jermenom v olju, smo ga čakali 1 mesec dlje kot je bilo predvideno,kaj pa naj za alternativo? 1.2 z jermenom namočenim v olje?
Pazi kakšno olje boš dal noter ker more biti pravilno.Imamo doma 1.2 z jermenom v olju, smo ga čakali 1 mesec dlje kot je bilo predvideno,
ravno zaradi tega ker so spreminjali jermen/dobavitelja. Po prevoženih 35tkm zaenkrat
nobenih znakov poškodb (toktok), zaupam pa serviserju, saj so v Grosupljem med najboljšimi
v Slo ali pa morda celo najboljši. Se pa ogromno psa avtov proda s temi mlinčki, C5 AC, P5008
sta kar prevelika za ta motor pa narodu zadovolji potrebe.
Imamo doma 1.2 z jermenom v olju, smo ga čakali 1 mesec dlje kot je bilo predvideno,
ravno zaradi tega ker so spreminjali jermen/dobavitelja. Po prevoženih 35tkm zaenkrat
nobenih znakov poškodb (toktok), zaupam pa serviserju, saj so v Grosupljem med najboljšimi
v Slo ali pa morda celo najboljši. Se pa ogromno psa avtov proda s temi mlinčki, C5 AC, P5008
sta kar prevelika za ta motor pa narodu zadovolji potrebe.
Letnik?v ožji družini c3 z bencinskim 1.2 motorjem. 65k km, utrgalo jermen. Vedno servisiran na uradnem servisu. Popravili v garanciji. Ampak priokus pa ostane slab. Zato sem komentiral.
Bomo videli kako bo pri našem, je pa nov kandidat za zamenjavo čez par let, C5X...v ožji družini c3 z bencinskim 1.2 motorjem. 65k km, utrgalo jermen. Vedno servisiran na uradnem servisu. Popravili v garanciji. Ampak priokus pa ostane slab. Zato sem komentiral.
Tega si popravili na strošek garancije ker je bil najbrž cel avto se v garanciji/jamstvu.v ožji družini c3 z bencinskim 1.2 motorjem. 65k km, utrgalo jermen. Vedno servisiran na uradnem servisu. Popravili v garanciji. Ampak priokus pa ostane slab. Zato sem komentiral.
Pomoje ga nebo treba, upam da so odpravili napako, če so jo bo pa pokazal čas.Tega si popravili na strošek garancije ker je bil najbrž cel avto se v garanciji/jamstvu.
Bodo naslednjega pri 120kkm tudi popravili?
Po prvih fotkah lep + poleg TV-ja ima tudi kak gumb.nov kandidat za zamenjavo čez par let, C5X
Če jo pa niso, bo pa igijev sorodnik denarnico pokazal...Pomoje ga nebo treba, upam da so odpravili napako, če so jo bo pa pokazal čas.
Šparat je treba, pa naj končnega uporabnika to stane kolikor hoče....Ko bodo enkrat ugotovili da je garancija potekla, bo cigav problem?
Pa recimo da ga ne bo prvo leto (garancija nadomestnega dela) spet odtrgalo?