To z ventilacijo v cliotih ni napaka. Zadnji clio v katerem je ventilacija delala "normalno" je bil clio I. Potem pa z vsako generacijo večji fail. Zato rešitev ni renault servis ampak avtonet ali dinos.
Pa še to je napako sam ugotovil...Kake zgodbe, ob vseh tipalih, senzorjih, diagnostiki, beleženju napak, potem pa jih en defekten aku pelje scat.
- avto v mrzlih dneh komaj vžge, vergla tudi po 5sekund...to se je zdaj začelo dogajati na sveže.
Pa še to je napako sam ugotovil...
Saj pravim, jaz bi ves pepel nase stresel, če bi bil vodja servisa. Ampak ponavadi je obratno, se po prsih tolčejo in kozolcarje zasmehujejo.Pa še to je napako sam ugotovil...
Na mobiju ne morem komentarja pejstat iz Youtube- klima ne dela ok, še vedno ne (prekomerno rošenje stekel, čudna avtomatika)
kako je pa bilo s start stop, ker če se ta začne izklapljat, kao da not available, (v normalnih dnevih) je to prvi znak, da z akujem nekaj ni okej... To sem jaz imel 2 leti, pa se nisem sekiral, ker nam je pasalo, da S/S ne dela.... no zdaj je pa prišel čas za zamenjavo, je bil electrical shutdown na vsem lepem. 4,5V je kazal priklopljen in 7V nepriklopljen, game over.ampak tole se mi pa dejansko sliši kot aku sploh, če ste se zdaj med korono z avtom bolj neredno vozili
kako je pa bilo s start stop, ker če se ta začne izklapljat, kao da not available, (v normalnih dnevih) je to prvi znak, da z akujem nekaj ni okej...
Za uporabnika je res slaba izkušnja. Pa recimo, da je v okolju motnja in zmede radarski tempomat. Je treba ugasnit avto in spet zagnat. Pa ni samo moj tak.
Kako misliš da je potrebno ugasnit in nazaj zagnat avto? Pri mojem se mi je parkrat pojavilo, da se je ACC izklopil zaradi vremenskih pogojev, a se je (razen ko se na radar nabere sneg) samodejno vklopil nazaj, ko so se pogoji izboljšali in ni bil potreben izklop avta.
Jaz bom že tretjič ali četrtič avto peljal nazaj...skos neki delajo pa nikoli ne popravijoNa mobiju ne morem komentarja pejstat iz YoutubeTukaj en razlaga, da s klimo je kao veliko tezav in da v Turciji menjajo kompresor, pol ko jim res tezis.dolgo.