Šel probat superba, naredil enih 200km. Dizel tsg, style. Presenetilo me je, da nimaš feeling, da je glomazen auto (limuzina), imaš pa feeling da ful prostoren. Vozi se lepo, materiali kul, pri 150 na avtocesti sem Mel feeling da ste stevc laže za 40,ker je bila smooth voznja. Dsg se mi je zdel na momente počasen pri odzivu. Pohodil, pa z zamikom reagira. Kar pa mi bilo všeč so serijski sedeži. Sicer dovolj udobni, ampak za ta nivo opreme, bi pričakoval kaj več od blaga, pa malo chep feeling pa mehki so bili, kot da so iz osnovne opreme.
Vzmetenje kul, malo sem Mel feeling da po jadra na avtocesti, kar sicer lahko uravnavas če do kupiš tisto za podvozje.
Takoj za tem sem probal octavio karavan. Pa sem ga po 15 minut vrnil, ker po Superbu to ni blo to.
Pa pri octavio sem Mel veliko večji feeling, da peljem ogromen avto v negativnem smislu. Sicer pa octavia itak nima v ponudbi Tsi DSG, tako da...
V Velenju nisem dobil nobenega boljšega deala kot v Ljubljani identicno. Trenutno so mokre sanje vzeti Superb L&k, če bi dobil kakšen konkreten popust.
Če ni popusta, si pa takoj v višjem rangu cen in je spet morje druge izbire. Začaran krog.