Corollo 2.0 ne vem ce dobis polno opremljeno za 30k. Bolj proti 35k po ceniku. Prilagodljivo vzmetenje, jbl ozvocenje, hud, panorama s sibedahom...
Pa za familijo je cisto ok avto. 2 otroka pa 2 odrasla brez problemov...
Nic ni cudno, ce vzames v zakup, da so to pac japonci pa imajo svoje fore. Drugace pa ja, executive je po paketih polna oprema, ne pa dejansko. Jaz pravim, da je polna oprema takrat, ko imas res vse.Sorry najvišji rang opreme Executive. Brez sibedaha itd. Btw, Jbl ozvocenje pa se ne da vzeti brez hud, panoramske in vzmetenja. Čudno.
Nic ni cudno, ce vzames v zakup, da so to pac japonci pa imajo svoje fore. Drugace pa ja, executive je po paketih polna oprema, ne pa dejansko. Jaz pravim, da je polna oprema takrat, ko imas res vse.
Vozil si jo ze, corollo?
Sel pogledati še par vozil.
Toyota RAV 4: Super avto, ni kej. Je pa predrag, za neko srednjo opremo 2WD ne prideš pod 35k. Potem pa še leasing doda 2-3k...
Sem pa tam si ogledal še Toyoto Corollo TS Hybrid. Pozitivno presenečen nad dizajnom, udobjem. Bom šel na testno vožnjo. Cena za 2.0 (184KM, 8s do 100km/h)) s polno opremo je 30k, kar se mi zdi solidno za to kar dobiš.
- LED žarometi s samodejnim prilagajanjem, comfort sedeži (usnje, alcantara), ogrevanje volana, navigacija, brezžični polnilec telefonov, parking senzorji, samodejno parkiranje, odpiranje prtljažnika z nogo, celoten komplet safety assist (parking, mrtvi kot, pešči zaviranje, radarski tempomat, lane assist, prepoznavanje prometnih znamkov, lane trace assist, kamera za parking itd...
Škoda Karoq
Sportline, bela, lepo zgleda. Notri presenetljivo veliko prostora, slabše vozne lastnosti od atece. Smešno pa tudi v top opremi, moraš LED žaromete doplačati. Doplačati je treba tudi en kup drugih stvari, tako da hitro nabiješ ceno.
Mazda CX5
Lepa zunaj in notri, udobna deluje zelo. Težave z dobavo avtomatikov z bencincem, dizli pa zelo dragi. Osoren, nezainteresiran prodajalec (BTC), tako da sem se tam zadržal 5 minut. Ni mu bilo niti, da vstane s stola, ni mu bilo, da mi proba prodati avto. Sam sem moral vlečt iz njega, BV vglavnem. Tja ne pridem več.
Zaenkrat me je Ateca najbolj prepričala, presenetila pa Corola TS hybrid. Tiguan, Mazda in RAV 4 bodo pomojem predragi zame.
Ne. Naslednji teden grem probati. Zakaj?
Ker me zanima kako se ti bo zdelo.Ne. Naslednji teden grem probati. Zakaj?
Kako tam sploh kaj prodajo? 2x sem bil tam v razdobju 5ih let, 2x totalno idiotski odnos istega prodajalca, 2x sem moral plačat za bencin testnega avta.Mazda BTC res slaba izkušnja. :S En moški, 50 let cca.
Toyota RAV 4: Super avto, ni kej. Je pa predrag, za neko srednjo opremo 2WD ne prideš pod 35k. Potem pa še leasing doda 2-3k...
Mene pa zanima kako si ocenil da so slabse vozne lastnosti med ateco in karoqom? Ker se vozita identicno.
Ce zelis Mazdo pregledat, potestirat, prakticno vse modele, poklic k Selmarju v Celje pa se dogovor.Mazda BTC res slaba izkušnja. :S En moški, 50 let cca.
Corolla karavan? Za 3 rabim. Zadaj sem z glavo butnil, ko sem se hotel usest, malo je blizu stranski del glavi, ko sediš. Drugače se mi ni zdelo utesnjeno, razen da je bilo vse temno mogoče. Panoramsko okno, bi mogoče popravilo feeling vsaj. Je pa več prostora ziher v SUV, kot si rekel več "zraka".