Noben ne pravi, da je škoda top, ni pa tudi zanič.Sam da je skoda top (đizs). Sicer pa v info: taisti sodelavc je ravno Octavio zamenal s Tucsonom. Ne more prehvalt
Noben ne pravi, da je škoda top, ni pa tudi zanič.Sam da je skoda top (đizs). Sicer pa v info: taisti sodelavc je ravno Octavio zamenal s Tucsonom. Ne more prehvalt
Ti bedak si nestrpen, ker si začel z nekim, da je škoda top. Si očitno slep, ker noben ni tega trdil, dokler nisi začel ti srat s tem.
Zdej pa še napiši katero škodo in letnik je fvoj kolega zamenjal. Ker jaz bi bil tudi vesel, če bi VW lernik 1990 zamenjal za novega Tuscona, pa tudi če bi bil osnovna verzija.
Jap, enako. Se pravi, da nisem edini. Še Kia mi je odznotraj dosti lepša, če se že pogovarjamo o korejcih.Ksz...
Ko vidim tucsona notri me vse mine, ker na zunaj je res lep
O cem ti? Ti kompleksi spilajo? Na glup alterjevski ticamerjenje post kako je Hyundai zanic oz. v rangu Toyote sem napisal odgovor. Ce ti ne pase to ni moj problem. Oz. ce tvojmu sodelavcu al partnerju (nisi napisal kaj je ta 'tvoj') ne pase, ej to mene ne zanima - nisem tebi odgovarjal. Stekas?
Ker vidm, da si bolj počasen, ti odgovorim bolj jasno: vsak ima svoj okus in če je sodelavcu nekaj všeč še ni dokaz, da je to tudi bolje. Štekaš?
Jap, enako. Se pravi, da nisem edini. Še Kia mi je odznotraj dosti lepša, če se že pogovarjamo o korejcih.
Osnova je itak ista, sam potem pa pri kii vidim tisti volan in me mine:
Poglej priponko 35665
Poglej priponko 35666
Izmed teh dveh bi izbral hyundaija, če bi že moral izbirati med tema dvema. Rdeče lučke na gumbih pri Kii... uff, to je pa totalni turn off.. kot nek cirkus.Osnova je itak ista, sam potem pa pri kii vidim tisti volan in me mine:
Poglej priponko 35665
Poglej priponko 35666